Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Με το καλοοοο!!!Η ωρα η καλη!Ευχομαι να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη παρειτσα και να κανετε μια πανεμορφη οικογενεια γεματη υγεια,αγαπη και ευλογια!!!Με το καλο και το νινακι σας!!

Να περασετε υπεροχα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσαρες μουυυυυυυ σας ευχαριστωωωωωωωωω!!!

BELL μου ειναι φιλος ο δημαρχος ! και θα μας κανει τη χαρη για σαββατο!!

Δημοσίευση

με το καλο κουκλιτσα μου!!!!!!!!παντα ευτυχια και υγεια στην οικογενεια σας!!!!!!

και καλο υπολοιπο στην εγκυνοσυνη σου :)

Δημοσίευση

Με το καλο κοριτσακι μου μπραβοοο η ωραια η καλη και με ενα υγιες μωρακι!!!!

Δημοσίευση

Με το καλο κοριτσακι μου μπραβοοο η ωρα η καλη και με ενα υγιες μωρακι!!!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ

ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!!! :P

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο να κανετε και γαμοβαφτιση του χρονου!!! χιχιχιχι

Δημοσίευση

Mε το καλο!! Παντα αγαπημενοι..ευτυχισμενοι!! :)

καλως να ερθει κ το αποτελεμα της αγαπης σας..το μωρακι!

Δημοσίευση

koritsaki mou sugxaritiria!! na eiste panta erwteumenoi, eutuxismenoi k panw ap'ola na exete ugeia.. i wra i kali.. euxomai kathe eutuxia.. me to kalo na erthei to mwraki sas k na sas sumplirwsei!! na eiste panta kala!!

Δημοσίευση

Η ώρα η καλή Ντάντη!!!!!!!! :woohoo:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και μονασμένοι μια ζωή και με το καλό να υποδεχτείτε και τον καρπό του έρωτά σας.. :cheer:

Λοιπόν η περίπτωσή σας μου θυμίζει πολύ τη δική μου και μπορώ να φανταστώ στο έπακρο το πόσο υπέροχη είναι αυτή η περίοδος της ζωής σου!

Κι εμείς γνωριστήκαμε με πεθερικά και τα συμπεθέρια μεταξύ τους όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη μου, παντρευτήκαμε με πολιτικό μετά από 2 μήνες και νομίζω ότι ναι, εκείνη η περίοδος ήταν η πιο όμορφη της ζωής μου! Κοινή ζωή, όνειρα, προετοιμασίες για τα γεγονότα, γνωριμίες με συγγενείς και φίλους... Τέλεια!!!! :woohoo:

Ο έρωτας για τον άντρα μου και το σποράκι μου ήταν στο απόγειο!! Ε εντάξει, όλα αυτά μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε η αλήτισσά μου! Εκεί μηδένισε το κοντέρ και ξεκινήσαμε από την αρχή! :cheer:

Δημοσίευση

με το καλό ευχομαι!!

να ειστε πάντα ευτηχισμένοι και αγαπημένοι!!

Η ωρα η καλή!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηριααααα mikroulaxristos!!! Η ώρα η καλή! Πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι να είστε!!! Να περάσετε όμορφα στο ταξιδάκι σας και με το καλό το μωράκι σας!!! :):)

Δημοσίευση

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ !!!!!!!!!! :) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!! :) ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!! :):)

Δημοσίευση

με το καλο ο γαμος παντα να ειστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και μολις ερθει και το μπεμπε ολα θα ολοκληρωθουν :):):):) μπραβο κοριτσακι μου θυμηθηκα και εγω τον δικο μου γαμο ευχαριστως θα τον ξαναεκανα...κοριτσια τελικα τους αγαπαμε εεε???τους αντρες μας λεω...λετε να μας αγαπαν και αυτοι το ιδιο??? :):P:P:P

Δημοσίευση

mikroula μου με το καλο ο γαμος σας η ωρα η καλη.να εισαι παντα ευτυχισμενοι με το θηριο σου :P και με το καλο να ερθει στον κοσμο το νινακι σας :kiss::kiss:

Δημοσίευση
:):) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΩΡ ΑΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!! :cheer::cheer::cheer: ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!!! :kiss::lol::lol::lol::cheer:
Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου!! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα !!! Σου εύχομαι η ώρα η καλή... και με το καλό το μωράκι σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.