Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Λετε ο μηνας μας να ειναι ο Μα'ι'ος??????

Featured Replies

Δημοσίευση

mixaela mou eyxomai na min emfanistei i kokkinoskoufitsa gia 9 oloklirous mines :) mesa apo tin kardia mou !!!!!

filia

nK2Vm4.png

• Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΙΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ!ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ! ΧΙ ΧΙ!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

11μαιου στα γεννεθλεια μου θα το κανετε και θα μεινετε 22ατομα εγγυες! ενταξει?αλλιως δε τα φυσσαω τα κερακια!

22ακριβως θα φυσηξω...22ευχες θα κανω για εσας! εγω αυτο το χρονο δεν εχω καποια δικη μου ευχη να κανω οποτε θα παρω χαρα απο εσας ντιαλ?

Για να δουμε βρε Ραμονακι...λες;;;;;Εγω ειναι να αδιαθετησω ξανα μεχρι 12 Μαιου!Αν εισαι τοσο γουρλου,σε βλεπω να βαφτιζεις πολλα μωρα απο το mammy!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

αχ ναι θα γινω νονα !

11 μαιου σας λεω ειναι καλη μερα να μου κανετε τοσο ομορφα δωρα! θελω να σκασουν πολλα χαμογελα στα γενεθλεια μου! ετσι να σας δω να αδειαζετε λιστες και να γεμιζετε κοιλιτσες!χαχαχαχα

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

11 μαιου σας λεω ειναι καλη μερα να μου κανετε τοσο ομορφα δωρα!

11 Μα'ι'όυ το 2002 γνωρισα κ τον αντρα μου!!!!!!

Δημοσίευση

ειδες...μετα τη γεννηση μου αυτη η ημερομηνια απεκτησε τρελη αξια για ολους σας!

χαχαχαχαχαχα αχ αντε θα το γιορτασετε..

Δημοσίευση

11μαιου στα γεννεθλεια μου θα το κανετε και θα μεινετε 22ατομα εγγυες! ενταξει?αλλιως δε τα φυσσαω τα κερακια!

22ακριβως θα φυσηξω...22ευχες θα κανω για εσας! εγω αυτο το χρονο δεν εχω καποια δικη μου ευχη να κανω οποτε θα παρω χαρα απο εσας ντιαλ?

mama xina euxhsou na piasei h euxh sou giati etsi kai den piasei tha se kunhgan sigoura kamia dekaria melouses mamades apo to mammy!!! :angry:

pantws parola ayta tha ta dokimasoume ola..

aaaaaaaaa na rwthsw kati? :unsure: an meinw nwritera egkuos den pisteuw na peirazei?eeee? :huh: h euxh pianete!! :laugh: :laugh: :laugh: xaxaxaxa..filia se oles kai kalh mas epituxia

Δημοσίευση

χμ αν μεινεις νωριτερα κυρια μου να το ανακοινωσεις στις 11 να χαρω!χιχιχι

Δημοσίευση

Μιχαελα-Ν έγραψε:

Γιωτακι μου καλα τα λες εσυ για το θεμα γαμος αλλα τοσο πολυ που το θελω ανυπομονω :huh: ασε κι εδω στην κρητη δε σταματα η νυφη να χορευει.. :S απο που εισαι εσυ?επισης σκεφτομαι οτι σιγουρα θα ηταν το ιδανικο να μεινω εγκυος μετα για να χαρω τον χορο και να παμε και το ταξιδακι μας χωρις να εχω την εγνοια αλλα...θελω θελω θελω ειμαι κουζουλη :woohoo: :woohoo: :woohoo: ναι μεν ειμαι αισιοδοξη αλλα ξερω οτι για να πετυχει και με τη μια πρεπει να εισαι και λιγο τυχερουλης για να μην το πω αλλιως.. :blush::) τελοσπαντων..

μας ευχομαι να μεινουμε μαζι για να τα συζηταμε..λες????

α!!να χαιρεσαι και τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ και λεω να του το κανεις αυτο το δωρο!μερες οικονομικης κρισης δεν ειμαστε για αλλα εξοδα!χι χι χι χι :P:P

katagwgi drama twra menw saloniki k gennithika k megalwsa germania ws ta 16.5 mou....

les e?? oikonomiki krisi swsta... de to skeftika etsi:)

kritikia e?? -ena paidi k mia kori exw ... pou lene sta meri sas e?? xaxa

Δημοσίευση

Μιχαελα-Ν έγραψε:

μαμα-χινα εδω θα γινει χαμος!θα γκαστρωθουμε ολες το μαιο που ζευγαρωνουν και οι γαιδαροι!!!χα χα χα!!!!!!!!!!!!ετσι λαμε εδω στην κρητη..

koita mixaela na to afisw ton iounio tote de thelw na vgei gaidouri k na me grafei xaxaxa

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Τι εγινε Γιωτακι?Κοριτσια??Ολα καλα?

kala kala..den mas blepeis?oles gaidouria tha gennhsoume...are mama xina mas ekapses oles..emena mou rthe periodo twra se 3 merres ksana tha arxhsw prospatheies...opote gaidouraki tha kanw

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:) κοριτσιααααα!!!!!!ηρθα κι εγω!καθε φορα που αργω να σας μιλησω αισθανομαι ασχημα αλλα αυτος ο αντρας μου δεν αποφασιζει να παρει υπολογιστη σπιτι..(κααατι θα ξερει...)πααλι νυχτερινη,και αυριο παλι!Οτι θα γινομασταν και γαιδουρομανες ποιος το περιμενε! :blink::P

γιωτακι εχεις πλακα :laugh: (δεν εννοω γελοια)μην παρεξηγηθω!να σου ζησει το παιδι και το κοριτσακι σου λοιπον!

κοριτσια μου δεν ερχοσαστε στο γαμο μου στις 18 ιουνιου?παρτε πλοια κιελατε!οχι αεροπλανα μη χασετε και την πτηση!!! :P τι νεα?πως παμε απο αγκαλιτσες???ειπαμε!!ξεζουμισμα! :blush::lol:

Δημοσίευση

Μιχαελα-Ν έγραψε:

:) κοριτσιααααα!!!!!!ηρθα κι εγω!καθε φορα που αργω να σας μιλησω αισθανομαι ασχημα αλλα αυτος ο αντρας μου δεν αποφασιζει να παρει υπολογιστη σπιτι..(κααατι θα ξερει...)πααλι νυχτερινη,και αυριο παλι!Οτι θα γινομασταν και γαιδουρομανες ποιος το περιμενε! :blink::P

γιωτακι εχεις πλακα :laugh: (δεν εννοω γελοια)μην παρεξηγηθω!να σου ζησει το παιδι και το κοριτσακι σου λοιπον!

κοριτσια μου δεν ερχοσαστε στο γαμο μου στις 18 ιουνιου?παρτε πλοια κιελατε!οχι αεροπλανα μη χασετε και την πτηση!!! :P τι νεα?πως παμε απο αγκαλιτσες???ειπαμε!!ξεζουμισμα! :blush::lol:

vre de exw paidia akomi apla ekeino to eipa opws to lene oi kritikoi.....

Δημοσίευση

Αααα μου φαινετε κρυβεις πραγματα εσυ!!...... :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εγώ στην αναμονή για τις 5-6 Μαίου...

Ελπίζω να ΜΗΝ έρθει.. Ένας χρόνος και 3 μήνες πέρασαν, ορομονικές θεραπείες πέρασαν, προβλήματα διορθώθηκαν, και ο πελαργός δεν έχει χτυπήσει την πόρτα. Ακόμα και οι μεγαλύτερες φίλες μου με τα σοβαρότερα προβλήματα έμειναν έγκυες πια (και χάρηκα πολύ γι'αυτές) αλλά σιγά σιγά... δεν μένει καμια να μιλάω που να καταλαβαίνει το θέμα αυτό... Μακάρι Θεέ μου.. είναι και τα γενέθλιά μου στις 21 Μαίου θα ήταν το καλύτερο δώρο. Φιλιά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τσα!!παλι εδω μετα απο μεεερες απουσιας...τι να κανω παλι νυχτοκαματο σημερα και αυριο.. :blink:

λοιπον ευχομαι ολες μας να εχουμε πιασει οχι μονο το μαη αλλα και κανενα σπορακι...περιμενω ενημερωση!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

hellooooooooo...

egw perimenw stis 13/05 kai niwthw ligo perierga vasika..tha fanei sto xeirokrotima pou tha paei?ante na doume..!mexri ti wra douleueis?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τζοαννακι μου συγνωμη αλλα δουλευω σε κλινικη νοσηλευτρια και ειχα λιγη δουλιτσα.αυριο (σημερα δηλαδη) δουλευω παλι 23.00-7.00 οποτε θα δω τα νεα σου το βραδακι..περιμενω να μου πεις τι αισθανεσαι !!ευχομαι τα καλυτεραααα

Δημοσίευση

exw suxnoouria..kai ponous xamila..kai i mesi mou m exei trelanei!kai einai nwris gia na ponaw apoo twra epeidi tha mou erthei i akatanomasti..ti na pw?elpizw na einai ontws o minas mas o maios

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εγω το μονο που εχω ειναι πρηξιμο στο στηθος απο σημερα και πονο αλλα δεν ειναι καινουριο καθε μηνα το εχω...οποτε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.