Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

endokolpika h afxenikh?

Featured Replies

Δημοσίευση

kalhmera koritsakia moy.me thn koympara moy eimaste sthn idia evdomada egymosynhs alla ths ekanan thn afxenikh me endokolpiko yperixo.to exete xana akoysei ?den einai ligo periergo? :ohmy:

Δημοσίευση

Καλημέρα maniania!!!!

Εάν είναι λίγο παχουλή και έχει δηλαδή παχύ κοιλιακό τοίχωμα (όπως λένε οι γιατροί), είναι λογικό να έκανε ενδοκολπικό.

Επίσης το κάνουν όταν το μωρό δεν είναι στη σωστή θέση για να γίνει η μέτρηση, για να μην περιμένουν το πότε θα αλλάξει θέση το μωρό που μπορεί να τους πάρει ώρα.

Εύχομαι να είναι όλα καλά πάντως!!!!!!!!!!

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι!

Και από οτι βλέπω θα είναι το 4ο ε;;; Να τα χαίρεσαι καλή μου τα παιδάκια σου!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

maryloo28 έγραψε:

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι!

Και από οτι βλέπω θα είναι το 4ο ε;;; Να τα χαίρεσαι καλή μου τα παιδάκια σου!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μπορει να μην είχε καλή θέση το μωρό γι αυτό έγινε και ενδοκολπικά..Πάντως στην αυχενική απ ότι ξέρω οι περισσότεροι υπέρυχοι γίνονται διακοιλιακά.

με το καλό και το 4ο και χαρά στο κουράγιο σου!!!!!

φιλια!!

Δημοσίευση

μην ανυσηχεις και εμένα την αυχενική μου την εκαναν ενδοκολπικά γιατί ο μπεμπάκος μου ηταν λίγο πιο μικρός παό όσο επρεπε!!!! δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο!!!! από την αρχη της εγκυμοσύνης μου ο μπέμπηςηταν λίγο πιο μικρός από όσο επρεπε (μια εβδομάδα) αλλά τωρα στον τελευταιο ηπέρηχο όλα διορθωθηκαν... η φυση ξέρει!!!!

Δημοσίευση

εκανα προχτες αυχενικη απο πανω κ μετα κ με κολπικο υπερηχο...εμενα η γιατρος μου ειπε οτι το κανει για να μετρησουν τον τραχηλο.παντως καμια σχεση ο απο πανω ο υπερηχος με τον κολπικο...με τον κολπικο φαινοταν πολυ καλυτερα...

Δημοσίευση

και εμενα κολπική ηταν η εξεταση στη μπεμπα γιατι η μητρα μου εχει οπισθια καμψη και δε φαινοταν καλα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.