Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ,ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ 0-6 ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ 1,5-2 ΩΡΕΣ.

Δημοσίευση

Kαλησπερα, εγω στη βαφτιση του μικρου μου τον Μαρτιο πηρα απο τις μπουρμπουληθρες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη και θα τους ξαναπαρω τον ιουνιο στο παρτυ του μεγαλου μου.Η τιμη ηταν 80 ευρω για περιπου 1,5 ωρα.Παντως η επιλογη κλοουν αξιζε γιατι το χαρηκαν και οι μεγαλοι αλλα και οι μικροι!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

θα μπω στο σαιτ τουσ να κοιταξω.80 ευρω πηραν στην βαφτιση?καλα ειναι,ξερω οτι περιπου τοσο παιρνουν σε παρτυ(η δεν παιζει ρολο :dry: ).θα ηθελα να κανουν και διαφορα με μπαλονια,και να ζωγραφισουν στισ φατσουλεσ οποια παιδακια θελησουν.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

xntou έγραψε:

Kαλησπερα, εγω στη βαφτιση του μικρου μου τον Μαρτιο πηρα απο τις μπουρμπουληθρες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη και θα τους ξαναπαρω τον ιουνιο στο παρτυ του μεγαλου μου.Η τιμη ηταν 80 ευρω για περιπου 1,5 ωρα.Παντως η επιλογη κλοουν αξιζε γιατι το χαρηκαν και οι μεγαλοι αλλα και οι μικροι!!

καλημερα.λοιπον μπικα στο σαιτ τουσ και μου αρεσε πολυ,εχουν και μασκοτ του μικυ μαουσ(ειναι το θεμα βαπτισησ μασ),θα τουσ παρω τηλ να μαθω λεπτομερειεσ.γιατι ξερεισ πολλα σαιτ υπαρχουν,αλλα οταν τουσ συναντασ απο κοντα,ειναι αλλο απο αυτο που περιμενεισ,εχουμε παει και σε παρτυ που ο γιοσ μου φοβοταν τον κλοουν και ηταν στην αγκαλια μου δεν πηγε καν να κοιταει,αυτο δεν θελω να εχω στην βαφτιση.

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.