Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3 ωάρια! … περισσότερες πιθανότητες;

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

Είσαι πολύ γλυκιά!!!!!! :):):)

Σε 14 ημέρες χοριακή!

Μετρά και η σημερινή! ;)

Αύριο τικεράκι! :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακι σου ευχομαι τρελα να μας κανεις τρια μωρα! χιχιχι

θετικη ενεργεια!!

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

serprefar πήρα την 2η μέρα περιόδου (για να ειμαστε σιγουροι πως ήταν περίοδος)και για 5 ημέρες 1 χάπι το πρωί και ένα το βράδυ.

Εύχομαι γρήγορα να τα καταφέρουμε και οι 2!!!!

Τα ιδια κι εγω!!Πηγες στο γιατρο εσυ και ειδε πως εχεις 3 ωαρια αν καταλαβα!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου γλυκό και συνονόματη...σου εύχομαι τα καλύτερα και με την πρώτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Παναγιά μαζί σου!!!!!!!

Δημοσίευση

Τις ευχές μου για τα καλύτερα αποτελέσματα, σαφώς αυξάνει τις πιθανότητες ο αριθμός των ωαρίων, εύχομαι να πάνε όλα τέλεια. :kiss:

Δημοσίευση

Σου ευχομαι σε 14 μερες απο σημερα να μαθεις τα πιο ομορφα νεα της ζωης σου ..και σε 9 μηνες να εχεις το ονειρο σου αγκαλιτσα..

θα περιμενουμε με αγωνια νεα σου ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσάκια μου πόοοοοοσο σας ευχαριστώ!!!!

Σήμερα ήρθα στο γραφείο αλλά … σε χαλαρούς βαθμούς… δεν είναι για κούραση αλλά ούτε και για την γυάλα … σωστά; ;)

anastasia32 μου, ναι, πήγα στην 10 ημέρα για υπέρηχο και είδαμε τα 3 ωάρια!

Εσύ πότε με το καλό;

Irene1 συνονοματούλα!!!! Σε ευχαριστώ και εύχομαι και για σένα γρήγορα!!!!!!

Nikol. μου μακάρι!!! Δε ξέρετε πόσο κουράγιο μου δίνετε!!!

Σας φιλώ όλεσσσσσσς!!!!! :kiss::kiss::kiss:

WENDY μου σε ευχαριστώ και εσένα!!! Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!!!!

Δημοσίευση

KALH EPITYXIA IRENE!!!!

FYSIKA KAI OI PITHANOTITES EINAI MEGALYTERES!!!

SOU STELNW OOOOOLH THN THETIKH MOU ENERGEIA!!!

PERIMENOUME NEA SOU!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ειρηνούλα μου, όλα τέλεια θα πάνε, μέσα από την καρδιά μου στο λέω.Σε 14 ημέρες θα έχεις το πιο πλατύ χαμόγελο.

φιλάκια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώωωωω!!!

Καλή επιτυχία και σε εσένα Ελενάκι μου!!! Εύχομαι να πετύχεις ΔΙΑΝΑ!!!!

Μαράκι μου μακάρι!!! Μακάρι να είμαι σε αυτό το 15%. Και σε εσένα δε χρειάζεται … ξέρεις … είσαι στο μυαλό μου και σε νιώθω τόσο δίπλα μου!!! Θα τα καταφέρουμε … θα δεις!!!! :):):)

Δημοσίευση

Ειρηνη μου καλη επιτυχια!

Αντε παμε για τριδυμα για να ξεμπερδευεις μια και εξω!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ και ένα να είναι … κανένα πρόβλημα δε θα έχω!!! Εχθές ο γιατρός μου για να με κάνει να γελάσω και να χαλαρώσω μου έλεγε: «Να δω τι θα τα κάνουμε μετά τα τρίδυμα!!!»

:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

xaxa ωραίος ο γιατρός!!!!

Άντε Ειρήνη μου σε 13μέρες με το καλό τα νέα.........άντε για να πάρουμε κ εμείς σειρά μετά!!!:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ Νεραϊδούλα μου … από το στόμα σου …

Άντε και εσείς να παίρνετε σειρά!!! :):)

Δημοσίευση

Ειρηνάκι μου τώρα είδα το θέμα σου.Σου εύχομαι και εγώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου σύντομα!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ελενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! Να σε καλά και να χαίρεσαι την πριγκηπέσα σου!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να χαρω να χαρω να χαρω, το μωρο το μωρο το μωρο.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: η να πω τα μωραααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ειρηνη μου γλυκεια, φιλεναδααααααα ποσοοοοοο χαρηκα Παναγια μου!!!!!!!!

Με το καλο βρε κοριτσαρα, σε λιγες μερες να δεις μια χοριακη τοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλη...με το συμπαθειο :blush::blush::blush::blush:

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη πολυ πολυ πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Δημοσίευση

koritsaki twra eida kai egw to thema sou!!! sou euxomai kali epituxia, na exeis thetika apotelesmata!!

ki egw ksekinisa serpafar auton ton mina omws den tha kanw parakolouthisi kai spermategxusi. o giatros mas eipe na dokimasoume fusikes epafes monoi mas kai blepoume.... pisteuei oti einai panw katw oi idies pithanotites me tin spermategxusi.. apla exoume gero programma! epafi mera para mera!!! gia na doume euxomai na eimaste kai oi 2 tuxeres auton ton mina...

filia

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Konstans Χαχαχαχαχαχαχα…. τα μωρά εεε; Περιμένω γρήγορα και τα δικά σου καλά νέα! Έχω τους λόγους μου να σε ευχαριστώ λίγο παρά πάνω… ξέρεις εσύ!

twiggy σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! μακάρι να είναι οι μήνας μας. Εγώ από σήμερα άρχισα και τα UTROGESTAN

… μη μας ξεχάσεις … να μα ενημερώσεις πως πάει!

Δημοσίευση

Irene μου εμενα δεν μου ειπε να παω να δουμε ποσα ωαρια εκανα!Εντομεταξυ οταν τελειωνουν τα χαπια, αρχιζει ποναει το στηθος μου πολυ και η αριστερη μου μερια σαν σφαχτες....γιατι?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είναι να κάνεις σπερματέγχυση? Τα ωάρια τα ψάξαμε για να δούμε πότε είναι έτοιμα ώστε να κάνουμε την ένεση και να σπάσουν την κατάληλη στιγμή. Κοίταξες τις παρενέργειες των χαπιών; Ίσως σου προκαλούν αυτά όλη αυτή την κατάσταση. Καλύτερα όμως να το πεις στον γιατρό σου για να ηρεμίσεις κιόλας… εε; Τι λές;

Δημοσίευση

Όχι δεν ειμαστε ακομα για σπερματεχγυνση.Απλα μου τα εδωσε για να αυξησουμε τις πιθανοτητες συλληψης επειδη ο αντρας μου εχει χαμηλη κινητικοτητα.Λέμε σε κανενα 2μηνο να κανουμε μια πρωτη προσπαθεια σπερματεχγυσης!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ελπίζω και να μη χρειαστεί!

αυντομα να μείνεις από μόνη σου!

θα περιμένω νεα σου!

εχεις και σήμερα ενοχλήσεις;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.