@Eirin δεν ξεκίνησα πότε για φυσιολογικό τοκετό..ήμουν 39&2 είχα πάει για καρδιοτοκογραφο και ελεγχο στον ιδιώτη. Και μου λέει εάν δεν γεννήσεις σε δύο ημέρες θα πάμε για πρόκληση τοκετού αλλά το μωρό είναι ακόμα ψηλά , ούτε έχει μαλακώσει/ μικρύνει ο τράχηλος και προβλέπεται να είναι ένας πολυωρος και δύσκολος τοκετός που το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε καισαρική. Μπορούμε μου λέει να πάμε αύριο κατευθείαν σε καισαρική. Και του είπα, πάμε. Δεν είχα θέματα αποκατάστασης μετά τη καισαρική αλλά τώρα που το σκέφτομαι θεωρώ πως ίσως αν άφηνα και άλλες ημέρες να είχα τελικά καλές συνθήκες και να γεννούσα φυσιολογικα.. ο συγκεκριμένος είναι λίγο "καισαρικακιας" Βέβαια για να είμαι ειλικρινής από την αρχή της κύησης του είχα πει πως είμαι υπέρ της καισαρικης.. γενικά δεν ήθελα πολύ να αλλάξουν οι συνθήκες εκεί "κάτω" μετά τη γέννα. Νομίζω πάντως πως εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έδινα περισσότερο χρόνο στο σώμα μου και θα δοκίμαζα τον φυσιολογικό. Τι ωραία απασχόληση που βρήκες! Θα είναι πολύ ωραίο να έχεις αυτές τις ζωγραφιές και να θυμάσαι πως τις είχες φτιάξει την περίοδο που περίμενες το μωράκι σου, το βρίσκω πολύ γλυκό 😊 Πάντως εσάς που στην περίοδο της εγκυμοσύνης έπρεπε να είστε ξαπλωμένες πολλές ώρες τη μέρα, σας θαυμάζω πολύ! Δεν ειναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.
Από
Riaa , · Δημοσίευση πριν 2 ώρες 2 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.