Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

γυμναστικη

Featured Replies

Δημοσίευση

ηθελα να κανω μια ερωτηση που με απασχολει καθοτι ειμαι ακομα λιγο ασχετη στο θεμα "μανουλα".....:blush:

δεν ξερω ακομα αν ειμαι εγκυος, σε καμια 10 μερες θα το μαθω. πηγαινω καθημερινα γυμναστηριο αλλα τωρα που ισως και να ειμαι εγκυος μπορω να πηγαινω ή μπορει να μου δημιουργηθει προβλημα?????

Δημοσίευση

Μπορείς να κάνεις γυμναστική αλλά όχι υπερβολές. Μη κανεις 9 ώρες την εβδομάδα. Πρόσεχε λίγο μέχρι να μαθεις αν είσαι ή όχι και μετά απλά χαλάρωσε τη γυμναστική σου.

Δημοσίευση

Μπορείς να κάνεις γυμναστική αλλά όχι υπερβολές. Μη κανεις 9 ώρες την εβδομάδα. Πρόσεχε λίγο μέχρι να μαθεις αν είσαι ή όχι και μετά απλά χαλάρωσε τη γυμναστική σου.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΛΑΓΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΛΑΓΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kalo 8a htan na apexeis apo th gymnastikh.oi prwth 3 mhnes opws eipe k h an8h einai krisimh.sumvoulepsou to giatro sou.kala apotelsmata

Δημοσίευση

kalo 8a htan na apexeis apo th gymnastikh.oi prwth 3 mhnes opws eipe k h an8h einai krisimh.sumvoulepsou to giatro sou.kala apotelsmata

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλημερα!

εγω πρν μαθω πως ειμαι εγκυος πηγαινα γυμναστηριο.εκανα aerobic και αιθουσα κανονικα.

δεν ηξερα πως ημουνα βεβαια εγκυος!

επισης 2 μερες πριν βγει θετικο το τεστ επαιξα αγωνιστικα bowling(που σημαινει πως εκανα και προπονησεις πιο πριν) και σηκωσα στο αμαξι μεσα εξω μια τσαντα με τις μπαλες που ζυγιζει 20 κιλα!!!!

καταλαβα πως κατι δεν ειναι οπως πριν οταν καποια στιγμη ειχα ταχυπαλμιες και λαχανιασμα χωρις λογο.αλλα και παλι δεν ηξερα...

εγω πιστευω πως στην πολλλλυυυυυ αρχη δεν κινδυνευει η εγκυμοσυνη γιατι ολες οι γυναικες ουτως ή αλλως πριν μαθουν πως ειναι εγκυες κανουν μια νορμαλ ζωη.

τωρα βεβαια εαν εισαι σιγουρη πως εισαι εννοειται σταματα καλου κακου...αλλα αν δεν το ειχες προγραμματισμενο και δεν το ηξερες?

εγω βεβαια λεω την δικια μου περιπτωση εσυ κανε οπως νιωθεις.

ελπιζω να εχουμε ευχαριστα σε 10 μερες!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!

εγω πρν μαθω πως ειμαι εγκυος πηγαινα γυμναστηριο.εκανα aerobic και αιθουσα κανονικα.

επισης 2 μερες πριν βγει θετικο το τεστ επαιξα αγωνιστικα bowling(που σημαινει πως εκανα και προπονησεις πιο πριν) και σηκωσα στο αμαξι μεσα εξω μια τσαντα με τις μπαλες που ζυγιζει 20 κιλα!!!!

καταλαβα πως κατι δεν ειναι οπως πριν οταν καποια στιγμη ειχα ταχυπαλμιες και λαχανιασμα χωρις λογο.αλλα και παλι δεν ηξερα...

εγω πιστευω πως στην πολλλλυυυυυ αρχη δεν κινδυνευει η εγκυμοσυνη γιατι ολες οι γυναικες ουτως ή αλλως πριν μαθουν πως ειναι εγκυες κανουν μια νορμαλ ζωη.

τωρα βεβαια εαν εισαι σιγουρη πως εισαι εννοειται σταματα καλου κακου...αλλα αν δεν το ειχες προγραμματισμενο και δεν το ηξερες?

Δημοσίευση

καλημερα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια, ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

ξερετε αν υπαρχουν καποιες ειδικες ασκησεις για εγκυους?

διαβασα σε διαφορα αρθρα οτι ειναι καλο να γυμνασζομαστε και οτι η καλυτερη γυμναστικη ειναι οι κοιλιακοι... ισχυει κατι τετοιο? περιεργο μου φανηκε!!! ασχετο, νιωθω ζαλαδες και χαιρομαι!!!!! λετε να το σκαρωσαμε τελικα???????:lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

διαβασα σε διαφορα αρθρα οτι ειναι καλο να γυμνασζομαστε και οτι η καλυτερη γυμναστικη ειναι οι κοιλιακοι... ισχυει κατι τετοιο? περιεργο μου φανηκε!!! ασχετο, νιωθω ζαλαδες και χαιρομαι!!!!! λετε να το σκαρωσαμε τελικα???????:lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....

ΑΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Όσο είσαι ακόμα στην αρχή μπορείς να κάνεις χαλαρη γυμναστική, κοιλιακούς και χαλαρά βάρη. Σε περιπτωση που νιωσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, σταματάς αμέσως. Αυτές ήταν οι συμβουλές της γιατρού μου.

Όσο για το ποιά γυμναστική είναι καλύτερη για τις έγκυες... Το περπατημα, το κολύμπι και η γιόγκα. Εγώ κάνω γιόγκα για έγκυες και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Σχετίζονται άμεσα με τον τοκετό οι ασκήσεις και οι αναπνοές.

Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση

Όσο είσαι ακόμα στην αρχή μπορείς να κάνεις χαλαρη γυμναστική, κοιλιακούς και χαλαρά βάρη. Σε περιπτωση που νιωσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, σταματάς αμέσως. Αυτές ήταν οι συμβουλές της γιατρού μου.

Όσο για το ποιά γυμναστική είναι καλύτερη για τις έγκυες... Το περπατημα, το κολύμπι και η γιόγκα. Εγώ κάνω γιόγκα για έγκυες και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Σχετίζονται άμεσα με τον τοκετό οι ασκήσεις και οι αναπνοές.

Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση

Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση

ΕΥΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΡΩΣΕΙ..!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.