Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αξίες ζωής...

Featured Replies

Δημοσίευση

Μεγαλώσαμε και οι πιο πολλές μεγαλώνετε και παιδιά...αξίες,θεσμοι ολα ειναι σε κριση...τι κρατατε απο τους γονεις σας απο αξιες και θέλετε να μεταδωσετε στα παιδια σας?Εγω θα του πω πανω απο ολα να ειναι ανθρωπος και να κοιταει ψυχουλα...εσεις?

Δημοσίευση

...να παλευει για τα δικαιωματα του και να μην αφηνει κανεναν και για κανεναν λογο να μειωνει την προσωπικοτητα και τα πιστευω της/του

...επισης να μην φοβαται να πει την αληθεια οσο και αν πληγωνει το ιδιο ή τους αλλους...επισης να αγαπαει χωρις ορια και χωρις την απαιτηση να τον/την αγαπησουν!

...επισης να σεβεται τον εαυτο της/του και τους αλλους!

...επισης οτι εσυ φταις που καηκε ο εγκεφαλος μου με τις ερωτησεις σου!αχ επιτελους κατι να με κανει να σκεφτω σοβαρα...ολο στο σορολοπ το ειχα ριξει!!! σε ευχαριστω ελευθεριαααα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

με ευχαριστεις που καηκε ο εγκεφαλος σου?χαχαχαχαχαχα...πρωτη φορα με ευχαριστουν γι αυτο

Δημοσίευση

καλε ειναι πολυ καλο να σε βαζουν σε σκεψεις! μπραβο κοπελα μου!!! πραγματικα ειναι ενας καιρος δυσκολος για αξιες!ολοι θελουν να αναιβουν πολυ ψηλαααα πατωντας πανω στους αλλους!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βαρεθηκα να ακουω ραμονακι για μ@@@,εμφανιση και ολα αυτα...το μυαλο που πηγεεε?οεοεεεοοοοοοοοοοοοο.....

Δημοσίευση

Να δινει χωρις να περιμενει ανταλαγματα,να μην αφηνει κανενα να του καταπατα την προσωπικοτητα του,να τιμαει και να σεβεται τους γονεις του εφορου ζωης και να μην κοιταει ποτε τους ανθρωπους σαν φουσκωμενο πορτοφολι αλλα σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ζαχααααααααααααα ειδες τι μου γραφει η ραμονα??φατηνννννννν :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.