Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

απο ποτε μετραμε την εγκυμοσυνη σε εβδομαδες???

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια,απο ποτε μετραμε την εγκυμοσυνη σε εβδομαδες..εγω σημερα εκανα χοριακη και ηταν 16.920[η 1η]τελευταια περιοδος ηταν 1/2/2010,,περιμενα στις 1/3/2010...

πηρα και τον γιατρο μου για να κλεισω και ραντεβου για τον :blush: πρωτο υπερηχο...

Δημοσίευση

APO TIN TELEFTEA SOY PERIODO DILADI APO 1/2 METRAS TIS EBDOMADES

ANTE ME TO KALO K NA PROSEXIS

Δημοσίευση

καταρχην συγχαρητηρια κοπελα μου...δεν ξερω αν θυμασαι που σου ειχα πει κανε τεστ εισαι εγκυος και θα με θυμηθεις....εσυ κοντευεις να γεννησεις και τωρα το εμαθες,χαχαχα.....λοιπον πρεπει να εισαι περιπου στην 5-6 εβδομαδα με αυτην την χοριακη,στο λεω γιατι ειμαι παρασκευαστρια και πανω κατω ξερω τις τιμες.

αντε κοπελα μου να σου πανε ολα καλα και σε 8 μηνες να εχεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω πολυ....απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ειμαι παρα πολυ αγχωμενη,δεν ξερω γιατι εχω μια μονιμη μελαγχολια...και προσπαθουσα πολυ καιρο και ηθελα παιδακι,,γιατι ειναι φυσιολογικο????

Δημοσίευση

Καλησπερα και συγχαριτηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!

Συμφωνα με την τελευταια σου περιοδο εισαι 6 εβδομαδων και 1 μερα και Π.Η.Τ εχεις 8/11

Δημοσίευση

magdalina έγραψε:

καλησπερα κοριτσια,απο ποτε μετραμε την εγκυμοσυνη σε εβδομαδες..εγω σημερα εκανα χοριακη και ηταν 16.920[η 1η]τελευταια περιοδος ηταν 1/2/2010,,περιμενα στις 1/3/2010...

πηρα και τον γιατρο μου για να κλεισω και ραντεβου για τον :blush: πρωτο υπερηχο...

Hello girl and Conratulations!!!!!!

you are 6 weeks and 1 day pregnant

Still 237days to go..

• 2 months later...
Δημοσίευση

Kalispera !!

Na rotiso kati koritsia...

teleutaia periodo eixa stis 21 apriliou me kiklo 31 imeron kai xoriaki prin 3 meres 1060!! se poia bdomada eimai ...mporei kapia na voithisei??

xx

Δημοσίευση

Kalispera Suricate...Ida thn erotish sou kai eriksa mia matia sto xarti me ta dika mou apotelezmata, ekei anagrafonte oi times gia oles tis evdomades...700-5700 einai gia thn 5:h evdomada :):) Sinxaritiria!!!!!

Δημοσίευση

sicurate ειμαστε μαζι!! Και εγω εγκυος ειμαι με τελευταια περιοδο 21 Απριλιου!!! Ειμαστε 5 εβδομάδων κ 2 ημερων!!Πηρες τον γιατρο σου για ραντεβου? ελα στις φρεσκογκαστρουλες Μαιου να τα λεμε!!

Δημοσίευση

Se euxaristo poli!! nai tha pao ston ginaikologo mou ti deutera na me dei! eimai teleios asxeti apo auta kai exo poli anxos...ti na troo...ti na apogeugo klp klp! tha bro to ''freskogkastroules'' kai tha ta poume ekei!! filakia !!

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.