Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Το μωρό μας, ήρθε στην αγκαλιά μας!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μου, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχούλες!!! Εσας που είστε ακόμα εγκυούλες κ έχετε πολύ αγωνία σας σκέφτομαι πολύ.

Εμείς πίνουμε γαλατάκι απο την μανούλα που αρμέγετε κ ξένο (δεν εχω πολύ καλές θηλες κ επίσης μέχρι να αναρρώσω η μικρή καλόμαθε στην ευκολία του μπιμπερό)αλλά το παλέυουμε γιατί είναι πολύ γουλόζα κ τρελάινεται για το γαλατάκι της και αρχίζουμε να πίνουμε κ απο το βυζάκι!!! Εγω ακόμα αναρρώνω κ ο μπαμπούλης της εχει αναλάβει σχεδόν τα περισσότερα, ειδικά την νύχτα. Δεν χορτένει την κορούλα του με τίποτα :) και εγω τους χαζεύω κ τους δυο :) !!!

Ανεβάζω μια φωτο της μικρής μας, σας φιλώ!!!

DSC00608.jpg

Δημοσίευση

Να την χαίρεστε την μπουμπού σας!

Σας στελνω τις καλύτερες ευχες μου και τον θαυμασμό μου για την υπεροχη νεα σας οικογένεια!

Δημοσίευση

να σας ζησει το νεο μελος της οικογενειας!!!!!Να την χαιρεστε παντα γερη και καλοτυχη να ειναι!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

και μια με τον μπαμπόυλι της !!! Νομίζω οτι η ομοιότητα είναι εμφανής, ειδικά χειλάκια κ μυτούλα!!! :woohoo:

DSC00675.jpg

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

Τι μωρακι ειναι αυτο???Η Νεφελιτσα πραγματικα ειναι μια κουκλιτσα!!!!Να σας ζησει κοριτσακι μου..Να σας εχει ο θεος και τους τρεις σας καλα κ αγαπημενους...φτου σας μωρε!!! :)

Δημοσίευση

πω πω ενα γλυκουλικο και στρουμπουλο μωρακι.φτου φτου!!να σας ζησει το αγγελουδι σας γερο και δυνατο να ειναι παντα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές κορίτσια!!! Καθε μέρα που περνάει μας φαίνεται ακόμα πιο γλυκιά κ οι καρδιές μας πλημμυρίζουν απο αγάπη για την νεραιδενια μας :) . Τελικά μάλλον εχει πάρει μέχρι κ το χρώμα στα ματάκια απο τον μπαμπάκα της γιατι κάθε μέρα γίνοντε ολο κ πιο μπλε!!! Να είναι γερά ολα τα μωρούλια του κόσμου, αυτό ευχομαι κάθε φορά που την κοιτάζω!!!

Δημοσίευση

na sas zisei i nefelitsa sas !!!!!!!!!

na einai panta geri k eytixismeni :)

k eseis panta etsi agapimenoi !!!

m aresei poli to onoma nefeli !!!!!!

filia

3Ha1m4.png

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα,

να σας ζήσει, να την δείτε όπως επιθυμείτε,να στε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!

Δημοσίευση

Να ζήσει γερή και πάντα ευτυχισμένη η μικρή Νεφέλη, που είναι σκέτη γλύκα και όντως μοιάζει πολύ στον στοργικό πατέρα της!

Πάντα έτσι χαρούμενοι και αγαπημένοι να είστε!!

:cheer:

Δημοσίευση

Ανθρωπάκι να σας ζήσει η Νεφελίτσα σας!!! Πάντα να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη!!!

Δημοσίευση

να σας ζήσει η Νεφέλη σας!!!! τυχερή και γερή να είναι!!!! καλή λοχεία να έχεις κορίτσι μου τώρα!!!! αχ πόσο ανυπομονώ να ζήσω και εγω αυτή την μαγεία!!!!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η Νεφελίτσα! :):) να την καμαρώσετε να ναι γερή!!!!! και καλότυχη στην ζωούλα της...να χεις καλή λοχεία...

Δημοσίευση

Να σας ζησει το κοριτσακι σας, παντα χαρομενοι και ευτιχισμενοι να ειστε!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστούμε πολύ!!! :). Αυτή η φώτο είναι με την μανούλα μου την τρίτη ημέρα που είμαι εξω απο την κοιλίτσα αλλά μέσα στην αγκαλίτσα της!

DSC00671.jpg

Δημοσίευση

Να σας ζήσει κοπέλα μου...Είμαι πολύ σιγκινημένη.Είναι κουκλίτσα!!

Να είστε καλά και να χαίρεστε το κουκλάκι σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.