Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΤΟ ΕΙΔΑ....

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ..ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΡΑΒΟ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

Δημοσίευση

Ειδες ποσο τελειο συναισθημα ειναι???

ειδικα αυτος

ο χτυπος της καρδιας............. ΜΑΓΙΚΟΣ!!!

κ απο εδω κ περα θα δεις ποσο γρηγορα θα μεγαλωνει..

Με το καλο..ολα να πανε υπεροχα!!

Δημοσίευση

Να σου ευχηθω κ εγω λοιπον.....αντε με το καλο κ με ενα πονο!!!!!!!

Περιμενω κ εγω τωρα σιγα-σιγα προς το τελος του μηνα να δω κ εγω το δικο μου!!!!

Περιμενω κ το απολαμβανω...ζω κ ρουφαω την καθε μερα....τοσα χρονια το περιμενα, τωρα θα το καταευχαριστηθω....το ιδιο να κανεις κ εσυ!!!!! ;)

Δημοσίευση

αναστασια μου με το καλο...με ενα πονο και παντα χαρες στις ζωη σου...

εχεις προβλημα με τον γιατρο; :dry:

Δημοσίευση

και που να δεις πόση ανυπομονησία θα έχεις όσο περνάει ο καιρός! εμεις κάθε μήνα όταν πλησιάζει η ημέρα του υπέρηχου όλο για αυτό μιλάμε!

σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό!

Δημοσίευση

Όλα θα πάνε τέλεια κοριτσάκι μου...Κ θ ανυπομονείς κάθε μήνα να πας να το δεις κ να το ακούσεις...

Όσο για τον γιατρό νομίζω δεν υπάρχει κανείς ούτε στο δημόσιο αλλα ούτε κ στον ιδιωτικό τομέα που να μην έχει ακουστεί κ το παραμικρό κακό!Εσύ να δεις να σου εμπνέει εμπιστοσύνη κ βασικά να είναι πρόθυμος κ διαθέσιμος όποτε τον χρειάζεσαι!

Καλή συνέχεια,να απολαύσεις την κάθε στιγμή!

Δημοσίευση

Μακαρι ολα να πανε καλα κοπελα μου κ για σενα κ για ολες τις μελλουσες μανουλες εδω. Περιμενουμε νεοτερα τη Δευτερα! :)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!!!Με το καλο να το παρεις και αγκαλιτσα σε λιγους μηνες εκει να δεις τρελα!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Όλα καλά θα σου πάνε. Μην ανησυχείς. Και εγώ έτσι τρελλαμένη ήμουν. Τώρα είμαι στην 16η εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι και τώρα ακόμα λίγο αγχώνομαι!!! Μετράω μέρες μέχρι τον επόμενο υπέρησχο κάθε φορά....

Όλα καλά θα σου πάνε και περιμένουμε τα νέα σου....

Δημοσίευση

αχ αναστασια μου πολυ χαιρομαι μπραβο κοριτσακι μου ετοιμαζομαι και εγω εχω την δευτερα ραντεβου και φυσικα τρελη αγωνια...φτου μασ κοριτσια ολα καλα για ολες μας..

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου... :laugh: :laugh:

να δείς που καθε μήνα θα ανυπομονείς να το ακούσεις και σιγά σιγά θα περιμένεις να το πάρεις στην αγκαλίτσα σου.... εκεί δέν περιγράφεται η στιγμή!!!!!!!!!!!!!! απλά μαγεία!

Εγώ σου εύχομαι να έχεις μία πολύ πολύ καλή εγκυμοσύνη :cheer::cheer: και με το καλό ένα γερό μωράκι...αν θες εγώ προτείνω τον γιατρό μου ανεπιφύλακτα...και σαν γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος είναι φοβερόοοοοοοοοοοοοος. μένεις Αθήνα?

Αν ενδιαφέρεσαι στειλε μου πμ.Σε φιλώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.