Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cafe: HappyTime Νο2

Featured Replies

Δημοσίευση

Μπράβο Κελλυ μου!

Ελπίζω να ανανεώθηκες........... ;);););)

Απ όλες τις απόψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 9.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπράβο Κελλυ μου!

Ελπίζω να ανανεώθηκες........... ;);););)

Απ όλες τις απόψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

περα_βρεχει έγραψε:

δεν ειπες και ολιγα !!!!!!![/quote:2pyogq01]

α εισαι και εδω!ελπιζω να μην με βρισεισ και εδω!δεν ειπα λιγα γιατι αν ελεγα το μισο προβλημα οι λυσεισ θα ηταν μπερδεμενεσ!

συγγνωμη αν ενοχλω και εδω απλα ειδα οτι ειναι περι ανεμων και υδατων εδω η συζητηση και στο στεκι εισασταν κλικα δεν ηθελα να ενοχλησω

Δημοσίευση

Καλέ τι έγινε?

Τα παιξε το pc και βγάζει την απάντηση 20 φορές?

Ο Ιησούς!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

γεια σου και απο μενα κελυ24,ειμαι η ελιζα απο αθηνα.να σε ρωτησω το καρμα τι ειναι?ρωταω εσενα γιατι εχεισ μειον ενα!δεν εχουμε ξαναμιλησει και ελπιζω να τα λεμε!

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχα Κέλλυ μου γειαααααααα!!

Συγνώμη βρε παιδιά αλλα τελευταία του Κουτρούλη ο γάμος γίνεται εδω μέσα...χχχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν Ελίζα η Κέλλυ είναι πολύ κακός ανθρωπος και επειδη δεν την χωνεύουμε της κατεβάζουμε το κάρμα... εγω το κάνω επειδη με εστησε στα κτελ....

Δημοσίευση

Κελλυ κελλυ στο εκανα μηδέν για να μην αισθάνεσαι άσχημα!!!!

Ξερω οτι δεν ησουν εσυ που κατούρησες ςστο πηγάδι...

Δημοσίευση

αλλοπροσαλα τρελοκοριτσα τι κανετε?

κελλυ μου χρωστασ σπιτι οταν ερθω δραμα διοτι ενω η κατασταση ηταν ενα δραμα μπηκα να σου κανω το χατηρι γιατι οντωσ εχουμε πολυ ομορφο παρεακι!

κοριτσια μεγαλωσα την οικογενεια μου στο σιμσ και εχω αγορασει σχεδον τη μιση πολη!

περα βρεχει εδω παντωσ εχει καλο καιρο!

Δημοσίευση

xaxaxaxa geia sou re gioulaki:):):)kala pou to kanes miden giati mou to xane kanei -1 ta paidakia kai arxisa pragmatika na apalpizomai xaxaxaxa@!!!!ma eleos diladi!!!tha to pw kosmiaa sestika!!!gioulaki mouuuu sugnwmi pou se stisa lee......tha to pioume suntoma to kafedakii sto logo mou!!!!geia sou re ramonaaaaaaaaaaaaaaaaaa sou xrwstaw kai ena trapezi wri parawriii!!

Δημοσίευση

Ραμόνα γεια ξανάαααααααααααα!!!!

Καλέ εχει τιποτα η τηλεοραση?Ψηνω πίτσα τωρα και με εχουν πάρει οι μυρουδιές!!!

Κέλλυ αν εισαι καλό κορίτσι αυριο μπορει να το κάνω 1!! Μπορει ειπα μη παίρνεις αέρα....

Δημοσίευση

κραταω το χερι μου να μην πατησω αποδοκιμασια στην κελλυ χαχαχαχα αληθεια στο ειχαν μειον ενα?παει τοσο?χαχαχαχαχαχα φαντασου ποση ωρα περιμεναν να περασει για να σε εκδικιθουν!

αχ σοβαρα δεν ειμαι ακομη ετοιμη ξερεισ τι εννοω μου ερχετε να σηκωσω το χρυσο φτυαρι ! και να αρχισω σκαψιμο αλλα μιασ και μπηκα λεω να πουμε καιμμια κουβεντα τησ προκοπης!

πως περνατε τη μερα σας?

πως περασε ο αντρας σου κελλυ τις μερες που ηρθες?

ποιες ειστε εδω?ξεπροβαλετε να σας χαρω να καμαρωσω εγω κοριτσουδια!!!

Δημοσίευση

γεια σου μαμα χηνα ειμαι η ελιζα!να σου ζησει το παιδακι σου.εγω εχω 2αγορια!με λενε ελιζα ειμαι απο αθηνα.

κοριτσια χαρηκα που μιλησαμε,ελπιζω το βραδυ να ειστε μεσα που θα κοιμηθουν τα μικρα μου και ο αντρασ μου θα ειναι στη δουλεια!ελπιζω να τα λεμε!κελυ αν καποιοσ δεν συμφωνει με τη γνωμη σου και μπαινει στον κοπο να ασχοληθει με εσενα με οποιονδηποτε τροπο τοτε σημαινει οτι εχεισ κερδισει το παιχνιδι!!συγνωμη που ανακατευομαι

Δημοσίευση

kaneis pizzaa???kaneis pizza????pes mou oti exei k manitariaaa.....miam miamm thelw kai gw pizzaa!!!egw koritsia exw sarmadakiaa me klimatofulla ta kane i petheraa exw kai fagitaski apo to mesimeri kai tha taisw ton antrouli egw lew na kanw diaita!!!lew egw!!!alla ekan komati pizzaa panta me to metro omws de tha lega oxi!!!

Δημοσίευση

Ναι ναι Ραμόνα πάει και τοσοο...

Εγω εδω ειμαι δεν σε πηρε η μυρουδια της πατούσας???

Δημοσίευση

Ανοίγω φυλλο μια στις τοσες μέρες , τις φτιαχνω κ τις κραταω σε μικρα ταψακια στη καταψυξη για κατι τέτοιες ωρες... και ΝΑΙ εχει κ μανιταράκια!!

Δημοσίευση

ασε εχει βρωμισει ο τοποοοος βρωμυλο!

σημερα ολη μερα θελω να φαω κοντοσουβλι!!!

Δημοσίευση

παιδια ναι κοντοσουβλι θελω!δεν ειμαι εγκυος αυτο ειναι σιγουρο αλλα θελω !το νιωθω λες και το ετρωγα και καποιος το πηρε απο το στομα μου!ασχετο διαβασα αυτο που μου ειπες και δεν καταλαβα πολλα απο οσα λεει!

εσυ?

τι να πω ...ειναι καμμια αλλη εδω?

Δημοσίευση

ti kontosouvli kale!!!volepssou me augoulakia kai vaftiseta kontosouvli!!!!gioulaki aurio apogeuma tha pame mallon gia kafe sto ktel pali...den mporeis eixes pei ee????koritsia vlepw greek idoll ax thee mou ti sourgela pane eleoss!!!!

Δημοσίευση

καλε στην κελλυ πηγαινε για ενα θεμα που κατι με ειπε!!

ρε συ κοντοσουβλι θελω και το θελω τωρα!αχ μηπως επαθα ανεμογκαστρι?ποιος ανεμος να με εχει παρει!

Δημοσίευση

Καλησπερα,περα για περα,εγω σημερα εφτιαξα κοτοπιτα,και αρνακι με πατατουλες,του υιου!!Ραμονακι μου γουαιλντ μπιουτη μου εσυ γουαι ντου γιου θινκ οτι γιναμε σκορποβιλατζ εδω μεσα?? :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.