Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 17/09/2008!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!381ΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 52ΠΟΝΤΟΥΣ!!ΣΚΕΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!

• Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 8.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

συγχαρητηρια Βικυ μου!!! να σου ζησει το αγορακι σου!! μπραβο κοπελα μου!! αντε καλη δυναμη με τα ξενυχτια ;) κι οταν μπορεσεις περιμενουμε λεπτομερειες κι αλλη μια πανεμορφη ιστορια τοκετου...!!!!

φιλακια στη νεα γλυκια μανουλα και στο παλικαρακι της!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια Βικυ μου!!! να σου ζησει το αγορακι σου!! μπραβο κοπελα μου!! αντε καλη δυναμη με τα ξενυχτια ;) κι οταν μπορεσεις περιμενουμε λεπτομερειες κι αλλη μια πανεμορφη ιστορια τοκετου...!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!να σου ζήσει το παιδάκι σου και καλές αγκαλιτσες!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μπραβο Βικουλα μου να χαιρεστε τον Αγοραρο σας να ειναι παντα γεροσ και καλοτυχος.Περιμενουμε την φωτο σας να σας καμαρωσουμε και εμεις.

Δημοσίευση

Μπραβο Βικουλα μου να χαιρεστε τον Αγοραρο σας να ειναι παντα γεροσ και καλοτυχος.Περιμενουμε την φωτο σας να σας καμαρωσουμε και εμεις.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Βίκυ μου!!! Να τον χαίρεσαι τον μπομπιράκο σου!!! Να τον δεις όπως επιθυμείς!!! Περιμένουμε φωταγραφίες πολλές πολλές να σας καμαρώσουμε!!!φιλιά πολλά πολλά στα μπουτάκια του!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Βίκυ μου!!! Να τον χαίρεσαι τον μπομπιράκο σου!!! Να τον δεις όπως επιθυμείς!!! Περιμένουμε φωταγραφίες πολλές πολλές να σας καμαρώσουμε!!!φιλιά πολλά πολλά στα μπουτάκια του!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Βικακι!! Μπράβο!! Να σου ζήσει και να γίνει ένας κούκλος άντρας!(αν και δεν με συμφέρει αυτό γιατί θα κλέβει τις γυναίκες απότον δικό μου!!χεχε) Συγχαρητήρια!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Βικακι!! Μπράβο!! Να σου ζήσει και να γίνει ένας κούκλος άντρας!(αν και δεν με συμφέρει αυτό γιατί θα κλέβει τις γυναίκες απότον δικό μου!!χεχε) Συγχαρητήρια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Βίκη να σου ζήσει το μωράκι σου, πάντα γερό και ευτυχησμένο!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.