Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

η κουζινα δεν ειναι λευκη ειναι το χρωμα της βανιλιας, το υλικο της ειναι βακελιτης και δεν μενουν καθολου δαχτυλιες, απο το ιδιο υλικο εχω φτιαξει και τα επιπλα του μπανιου,!για τα φωτιστικα, και τις κουρτινες γυρισα ολο το νομο Αττικης!!!!! και φυσικα μονη μου!!!γιατι ο αντρας μου δεν εχει υπομονη να ψαχνει!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 92k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

η κουζινα δεν ειναι λευκη ειναι το χρωμα της βανιλιας, το υλικο της ειναι βακελιτης και δεν μενουν καθολου δαχτυλιες, απο το ιδιο υλικο εχω φτιαξει και τα επιπλα του μπανιου,!για τα φωτιστικα, και τις κουρτινες γυρισα ολο το νομο Αττικης!!!!! και φυσικα μονη μου!!!γιατι ο αντρας μου δεν εχει υπομονη να ψαχνει!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσια πολυ ωραια τα σπιτακια σας να τα χαιρεστε

με τις οικογενειες σας.pebi φοβερα φωτιστικα:silly: :) διακοσμητρια μου εσυ;):kiss: μπραβο σου

Δημοσίευση

με τις οικογενειες σας.pebi φοβερα φωτιστικα:silly: :) διακοσμητρια μου εσυ;):kiss: μπραβο σου

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Πολύ όμορφα τα σπιτάκια σας ... σας στέλνω και εγω κάποιες φώτο ..

Το σπίτι ήταν το πατρικό μου και με τον άντρα μου το ανακαινήσαμε όλο και το κάναμε ακριβώς όπως το θέλαμε ...

Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα την ημέρα του κρεβατιού..

Τώρα είναι λίγο πιο γεμάτη ,, έχει φωτογραφίες κτλ κτλ.. καταλαβαίνετε!!! :)

Δημοσίευση

Το σπίτι ήταν το πατρικό μου και με τον άντρα μου το ανακαινήσαμε όλο και το κάναμε ακριβώς όπως το θέλαμε ...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αυτό είναι το σαλόνι μας ... είναι ενιαίος χώρος με την τραπεζαρία και πιο δίπλα η κουζίνα με πάσο ... δυστυχώς φώτο της κουζίνας δεν έχω ..

Ο μικρός ξανθούλης που βλέπεται είναι ο βαφτισιμιός μας .. είναι κούκλος ... εε?

Δημοσίευση

Αυτό είναι το σαλόνι μας ... είναι ενιαίος χώρος με την τραπεζαρία και πιο δίπλα η κουζίνα με πάσο ... δυστυχώς φώτο της κουζίνας δεν έχω ..

Ο μικρός ξανθούλης που βλέπεται είναι ο βαφτισιμιός μας .. είναι κούκλος ... εε?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

και μία τελευταία φώτο ... είναι την ημέρα του γάμου μου, που μ'ετοιμάζει η κομμώτρια. Τι άγχος που είχα εκείνη την ημέρα δεν λέγεται .. αλλά ήταν ΩΡΑΙΑ

Δημοσίευση

και μία τελευταία φώτο ... είναι την ημέρα του γάμου μου, που μ'ετοιμάζει η κομμώτρια. Τι άγχος που είχα εκείνη την ημέρα δεν λέγεται .. αλλά ήταν ΩΡΑΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες τις όμορφες του mammyland....κορίτσια τα σπιτια σας είναι τέλεια....να τα χαρείτε όλες και να ζήσετε σε αυτά μεγάλες στιγμές.....φιλια....

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες τις όμορφες του mammyland....κορίτσια τα σπιτια σας είναι τέλεια....να τα χαρείτε όλες και να ζήσετε σε αυτά μεγάλες στιγμές.....φιλια....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ Λένα μου.

Το ξύλο δεν το βγάλαμε γιατί μας άρεσε .. δεν είναι το συνηθισμένο γι'αυτό το αφήσαμε ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.