Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

mammycool πολυ ωραιο το σπιτι σας!!Ωραια ειναι στην Μυκονο.Εμεις δεν εχουμε παρει ακομα δικο μας σπιτακι,λεμε σε δυο χρονακια πρωτα ο Θεος!!Αλλα αργοτερα σκεφτομαστε να παρουμε εξωχικο στην Κρητη που τρελενωμαστε καθε φορα που παμε εκει!!!Συνχαρητηρια παντος!!Οταν βγαλω φωτο με την καινουργια κρεβατοκαμαρα που μου πειρε η πεθερα μου θα σας την δειξω!!!:woohoo:

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 92k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

mammycool πολυ ωραιο το σπιτι σας!!Ωραια ειναι στην Μυκονο.Εμεις δεν εχουμε παρει ακομα δικο μας σπιτακι,λεμε σε δυο χρονακια πρωτα ο Θεος!!Αλλα αργοτερα σκεφτομαστε να παρουμε εξωχικο στην Κρητη που τρελενωμαστε καθε φορα που παμε εκει!!!Συνχαρητηρια παντος!!Οταν βγαλω φωτο με την καινουργια κρεβατοκαμαρα που μου πειρε η πεθερα μου θα σας την δειξω!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εμεις μεταθεση filos περιμενουμε του χρονου το καλοκαιρι!!Θα παμε Κρητη,μονο εκει μπορουμε να παμε!!θα μας δωσουν σπιτι το ναυτικο για 4 χρονια που εχουμε παιδι,δεν πληρωνουμε τιποτα μονο 50ευρω καθε μηνα....Θελουμε να παμε μπας και μαζεψουμε τιποτα για δικο μας σπιτι.Μεταθεση εχουμε να παρουμε 10 χρονια!!

Δημοσίευση

Εμεις μεταθεση filos περιμενουμε του χρονου το καλοκαιρι!!Θα παμε Κρητη,μονο εκει μπορουμε να παμε!!θα μας δωσουν σπιτι το ναυτικο για 4 χρονια που εχουμε παιδι,δεν πληρωνουμε τιποτα μονο 50ευρω καθε μηνα....Θελουμε να παμε μπας και μαζεψουμε τιποτα για δικο μας σπιτι.Μεταθεση εχουμε να παρουμε 10 χρονια!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Pebi μου πολυ ομορφη η τραπεζαρια σου κ πολυ ιδιαιτερο πιασιμο στις κουρτινες! μπραβο, να ειστε καλα να το χαιρεστε!

mammycool το υπνοδωματιο ειναι οτι [ρεπει για χαλαρωση, πως εχεις βαλει τα λουλουδια?

και η βεραντα πολυ καλοκαιρινη!

Δημοσίευση

Pebi μου πολυ ομορφη η τραπεζαρια σου κ πολυ ιδιαιτερο πιασιμο στις κουρτινες! μπραβο, να ειστε καλα να το χαιρεστε!

mammycool το υπνοδωματιο ειναι οτι [ρεπει για χαλαρωση, πως εχεις βαλει τα λουλουδια?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

manoyla na se rotisw kati.sto polemiko naytiko einai o andras soy?kai an nai soy xorigei spiti to naytiko?rwtaw giati endiaferome .

Δημοσίευση

manoyla na se rotisw kati.sto polemiko naytiko einai o andras soy?kai an nai soy xorigei spiti to naytiko?rwtaw giati endiaferome .

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Pebi και εσενα ειναι πολυ ωραιο το σπιτακι σας!!Πντα χαρες να εχετε μεσα σε αυτο!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Pebi και εσενα ειναι πολυ ωραιο το σπιτακι σας!!Πντα χαρες να εχετε μεσα σε αυτο!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αφροδιτη στο ναυτικο ειναι και εσενα ο αντρας σου;σε ποιο μερος;και θα σου πω μετα!!

Δημοσίευση

Αφροδιτη στο ναυτικο ειναι και εσενα ο αντρας σου;σε ποιο μερος;και θα σου πω μετα!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

mammycool έγραψε:

Τέλος, γιατί σας ζάλισα, η θέα προς τη Χώρα, όπως φαίνεται από το παράθυρό μας 8ea.jpg

ααααχχχχχ!!!! μακαρι να μπορουσα να ξυπνουσα καθε μερα βλεποντας απο το παραθυρο μου αυτη τη θεα!!!! ειναι τελεια!

Δημοσίευση

mammycool έγραψε:

Τέλος, γιατί σας ζάλισα, η θέα προς τη Χώρα, όπως φαίνεται από το παράθυρό μας 8ea.jpg

ααααχχχχχ!!!! μακαρι να μπορουσα να ξυπνουσα καθε μερα βλεποντας απο το παραθυρο μου αυτη τη θεα!!!! ειναι τελεια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.