Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 92k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Και τέλος ο ιερότερος χώρος του σπιτιού μας …….

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

Και αυτη τελευταια!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

P7311510.JPG

πολυ ωραια κουζινα, φανταζομαι και το υπολοιπο σπιτι

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

P7311510.JPG

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

P7311510.JPG

Δημοσίευση

Έχω τρελαθει με τις κραβατοκαμαρες της μανούλας και της ζουζου. Της μανουλας τεραστια και της ζουζου μου αρεσαν πολυ τα σχεδια στους τοιχους. Επίσης ζουζου και η κουζίνα πολύ ωραία και μοντέρνα!

Δημοσίευση

Έχω τρελαθει με τις κραβατοκαμαρες της μανούλας και της ζουζου. Της μανουλας τεραστια και της ζουζου μου αρεσαν πολυ τα σχεδια στους τοιχους. Επίσης ζουζου και η κουζίνα πολύ ωραία και μοντέρνα!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

φοβερα τα σπιτακια σας;)

να τα χαιρεστε με τις οικογενειες σας:)

παναγιωτιτσα μου φοβερη η κρεβατοκαμαρα:silly: :kiss:

να την χαιρεστε

Δημοσίευση

φοβερα τα σπιτακια σας;)

να την χαιρεστε

Δημοσίευση

φοβερα τα σπιτακια σας;)

να την χαιρεστε

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω παρα πολλυ κοριτσια για τα καλα σας λογια.

Το υπολοιπο σπιτι pebi μου ειναι σε προιγουμενες σεσελιδες αν θες να το δεις.

Ολα τα σπιτια ειναι υπεροχα.Αρκει να αρεσουνε σε αυτους που μενουνε.Τα γουστα διαφερουνε.Και ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες του φτιαχνει κι ολας.

Εμενα ξερετε ποσες ατελειες εχει το σπιτι?Αλλα τι να κανω αυτο το διαστημα εχω αλλες προτεραιοτητες.Και με ενα μισθο τι να πρωτο κανεις?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Δημοσίευση

Ολα τα σπιτια ειναι υπεροχα.Αρκει να αρεσουνε σε αυτους που μενουνε.Τα γουστα διαφερουνε.Και ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες του φτιαχνει κι ολας.

Εμενα ξερετε ποσες ατελειες εχει το σπιτι?Αλλα τι να κανω αυτο το διαστημα εχω αλλες προτεραιοτητες.Και με ενα μισθο τι να πρωτο κανεις?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

Αχ κοριτσακια ευχαριστω πολλυ.Εχω να ακουσω καλα λογια για το σπιτι απο τοτε που ερχοτανε κοσμος για το γαμο.:(

Λοιπον τα μοτιβα στον τοιχο της κρεβατοκαμαρας ειναι αγορασμενα απο καταστημα με ταπετσαριες.Μεχρι να βρω αυτο που τεριαζει και μου αρεσει ειδα κι επαθα.Ητανε και λιγο τσουχτερη η τιμη τους.Και πεδευτηκα πολλυ μεχρι να τα βαλω.Το καλο ειναι οτι οποτε θελω τα βγαζω και δεν παθενει τιποτα ο τοιχος μου.

Ευχαριστω πολλυ!!!

Φιλακια:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Κοριτσια ολα τα σπιτια ειναι υπεροχα , το πιο υπεροχο ειναι που ειναι γεματα απο αγαπη και αυτο φαινεται σε ολες τις φωτο .

Καποια στιγμη θα σας στειλω και γω το δικο μου σπιτι μολις το τελειωσω γιατι ακομα το διακοσμω .

zouzou αυτα τα μοτιβα τα αγορασες απο Αθηνα σε καποίο μαγαζί ? μηπως μπορεις να μου αναφερεις σε ποιο , ψαχνω αυτοκολητα τοιχου ή μοτιβα και δεν βρισκω πουθενα .

ευχαριστω εκ των προτερων

φιλια

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

Αχ κοριτσακια ευχαριστω πολλυ.Εχω να ακουσω καλα λογια για το σπιτι απο τοτε που ερχοτανε κοσμος για το γαμο.:(

Λοιπον τα μοτιβα στον τοιχο της κρεβατοκαμαρας ειναι αγορασμενα απο καταστημα με ταπετσαριες.Μεχρι να βρω αυτο που τεριαζει και μου αρεσει ειδα κι επαθα.Ητανε και λιγο τσουχτερη η τιμη τους.Και πεδευτηκα πολλυ μεχρι να τα βαλω.Το καλο ειναι οτι οποτε θελω τα βγαζω και δεν παθενει τιποτα ο τοιχος μου.

Ευχαριστω πολλυ!!!

Κοριτσια ολα τα σπιτια ειναι υπεροχα , το πιο υπεροχο ειναι που ειναι γεματα απο αγαπη και αυτο φαινεται σε ολες τις φωτο .

Καποια στιγμη θα σας στειλω και γω το δικο μου σπιτι μολις το τελειωσω γιατι ακομα το διακοσμω .

zouzou αυτα τα μοτιβα τα αγορασες απο Αθηνα σε καποίο μαγαζί ? μηπως μπορεις να μου αναφερεις σε ποιο , ψαχνω αυτοκολητα τοιχου ή μοτιβα και δεν βρισκω πουθενα .

φιλια

Δημοσίευση

zouzou έγραψε:

Ευχαριστω πολλυ!!!

φιλια

Δημοσίευση

gigi καλησπερα!!!

Αυτα τα μοτιβα ειναι αγορασμενα απο θεσσαλονικη.

Απο ''Παυλου μελα'"

Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες θα σου πω.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!:woohoo:

Δημοσίευση

gigi καλησπερα!!!

Απο ''Παυλου μελα'"

Δημοσίευση

gigi καλησπερα!!!

Απο ''Παυλου μελα'"

Δημοσίευση

ZOUZOY MANOYLA KAI LENA ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

Δημοσίευση

ZOUZOY MANOYLA KAI LENA ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.