Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

πριν απο λιγο μιλησα στο τηλεφωνο με την εφη(matakiaefh)απο τις κοπελες "μωρακια φεβρουαριου-μαρτιου"

το μωρακι βρισκετε στο παιδων αγια σοφια γιατι γεννηθηκε με μια κυστη στο ποπο...εκαναν ηδη το πρωτο χειρουργειο...πηγαν καλα...αυριο θα κανουν ενα ακομα και το τελευταιο σε ενα μηνα...

ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα και να γυρισουν οσο πιο γρηγορα γινεται σπιτι τους με το παιδακι τους γερο και δυνατο :)

• Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 5.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχχχχ.... εννοειτε...πολλα πολλα περαστικουλια και φιλακια να της πεις!!!!

Δημοσίευση

ολα καλα να πανε και στελνουμε την θετικη μας ενεργεια !!! πες της να κανει υπομονη και μην χανει την πιστη της και πολλα πολλα φιλακια στο μωρακι της !!!

Δημοσίευση

makari oooola να σας πανε καλα εφακι μου γλυκο

κ γρηγορα να γυρισετε σπιτακι σας γεροι κ δυνατοι

να σας ζησει το μωρακι !!!!!

Δημοσίευση

Nα σας ζησει το παιδακι σας!!!!Ευχομαι ολα γρηγορα περαστικα και με το καλο ολα να πανε καλα και να γυρισετε υγιεις στην φωλιτσα σας συντομα!

Δημοσίευση

Περαστικα στο νινακι της Εφουλας!!!ευχομαι να πανε ολα τελεια και να θυμουνται οσα περασαν σαν ενα κακο ονειρο.

πολλα φιλακια και ευχες για γρηγορη αναρρωση στο κουκλακι της.απο εδω και περα μονο χαρες στη ζωη σας να εχετε!!! :kiss:

Δημοσίευση

Τις πιο γλυκες μου ευχες για το μωρακι κ την οικογενεια του!!!Ολα να πανε τελεια κ να ξεμπερδευουν γρηγορα!!!!!

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και σύντομα να γυρίσουν στο σπίτι τους!!!περαστικά στο μωράκι τους!!!

Δημοσίευση

Περαστικούλια και απο εδω Εφούλα. Ολα περαστικά θα είναι, υπομονή στο μωρούλικο.

Δημοσίευση

Περαστικα στο μικρο νινι..

να γινει καλα και να ειναι παντα γερο..

κουραγιο Εφουλα θα περασει..

τα φιλιαα μου!

Δημοσίευση

efaki ola tha pane kala mhn anisixeis!euxomai na gurisete oso pio grigora sto spitaki sas!filakia

Δημοσίευση

Πω πω...

Και την σκεφτόμουν αυτές τις μέρες. Δεν ήξερα αν γέννησε.

Ελπίζω ο μικρούλης να το ξεπεράσει σύντομα και να βγει γερός και δυνατός.

Περαστικά....

Δημοσίευση

Πω πω...

Και την σκεφτόμουν αυτές τις μέρες. Δεν ήξερα αν γέννησε.

Ελπίζω ο μικρούλης να το ξεπεράσει σύντομα και να βγει γερός και δυνατός.

Περαστικά....

Δημοσίευση

bre bourique...ti einai diladi aythn h kusth?????ti problima mporei na dimiourgisei????

ax efouli mou gliko........sou euxomai mesa apo tin kardia mou na giriseis spitaki sou me ton mpempouli sou kai na eiste oloi oloi oloi kala!!!!!!!!!eyxomai na einai to pio mikro pragma!!!!!trelathika twra!!!!

efouli se agapw poli kai sou stelnw oli mou tin thetiki skepsi

Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες..σημερα θα γινει το δευτερο χειρουργειο, θα του βαλουν μια βαλβιδουλα στο κεφΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ..ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑς ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΚΟΥΚΛΟς ΠΑΝΤΩς...Ο ΘΕΟς ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΓΕΡΟ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ..

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ..

Δημοσίευση

matakiaefh μου,

αν κα δεν γνωριζόμαστε εύχομαι να πάνε όλα καλά στον κούκλο σου μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τον πάρεις στην αγκαλίτσα σου όσο πιο γρήγορα γίνεται υγειέστατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλη αναρρωση και γρηγορα σπιτι!!Εχεις την συμπαρασταση μας και τις ευχες μας!!

Δημοσίευση

ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να γινει γρηγορα καλά η παναγίτσα να τον εχει γερο κ δυνατό κ συντομα να είστε στο σπιτάκι σας!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.