Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΑΙΜΙ σε ψηφισα.Το στρουμφακι σου ηταν το καλυτερο ετσι κ αλλιως!Η ψηφος μου ειναι η 55η!Καλη επιτυχία!

• Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 12k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Άντε καλέ ψηφίστε και οι υπόλοιπες ... έχω αγωνία κι' εγώ τώρα...τί μας έκανες βρε Αίμι...:silly: :woohoo: :lol:

Δημοσίευση

Άντε καλέ ψηφίστε και οι υπόλοιπες ... έχω αγωνία κι' εγώ τώρα...τί μας έκανες βρε Αίμι...:silly: :woohoo: :lol:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kai egw se psifisa emilia mou.pragmatika to diko sou einai to kalitero.mou arese poly.makari na kerdiseis.filia

Δημοσίευση

AIMI έγραψε:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΗΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

Να σου πω την αλήθεια Αιμιλία, είχα ένα σχετικό άγχος πώς θα το πάρεις.

Πάντως, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι η νικήτρια.

Δημοσίευση

AIMI έγραψε:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΗΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

Δημοσίευση

AIMI έγραψε:

Δημοσίευση

AIMI μου καλήμερα και απο μένα. Μόλις σε ψήφισα και εγώ και μπορώ να σου πω οτι μέχρι στιγμής προηγείσαι και με διαφορά! με την δική μου ψήφο έχεις ηδη 59! Αντικειμενικά το στρουμφάκι σου είναι το καλύτερο και εύχομαι να κερδίσεις! και εμένα μ αρέσουν τρελλά τα στρουμφάκια, πάντα ήταν τα αγαπημένα μου και ακόμα και σήμερα 31 χρονών γαιδάρα..:P κάθομαι και τα βλέπω...η έκθεση αυτή που είναι κια πόσο θα διαρκέσει? έχει ωραία πράγματα? σκέφτομαι να παρω παιδάκια και να πάω!!

φιλιά

.png

Δημοσίευση

AIMI μου καλήμερα και απο μένα. Μόλις σε ψήφισα και εγώ και μπορώ να σου πω οτι μέχρι στιγμής προηγείσαι και με διαφορά! με την δική μου ψήφο έχεις ηδη 59! Αντικειμενικά το στρουμφάκι σου είναι το καλύτερο και εύχομαι να κερδίσεις! και εμένα μ αρέσουν τρελλά τα στρουμφάκια, πάντα ήταν τα αγαπημένα μου και ακόμα και σήμερα 31 χρονών γαιδάρα..:P κάθομαι και τα βλέπω...η έκθεση αυτή που είναι κια πόσο θα διαρκέσει? έχει ωραία πράγματα? σκέφτομαι να παρω παιδάκια και να πάω!!

φιλιά

.png

Δημοσίευση

φιλιά

.png

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

marga ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ. ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕ ΤΟ ALTER ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ. ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17:00 ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

marga ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ. ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕ ΤΟ ALTER ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ. ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17:00 ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΑΙΜΙ ΜΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ.ΕΙΝΑΙ Νο 71.

ΤΟ ΣΤΡΟΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ.......... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΙΜΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΩΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Νο75.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

ΑΙΜΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΩΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Νο75.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.