Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ενα απο τα πιο καλα ψυχολογικα τεστ!!!Καντε το!

Featured Replies

Δημοσίευση

κατερινα εκανα το τεστ αλλα δεν καταλαβα εγω στο δωματιο εγραψα οτι ειδα υγρασια μεσα αλλα δεν καταλαβα τι σημαινει μπορεις να μου εξηγησεις ?

Δημοσίευση

κατερινα εκανα το τεστ αλλα δεν καταλαβα εγω στο δωματιο εγραψα οτι ειδα υγρασια μεσα αλλα δεν καταλαβα τι σημαινει μπορεις να μου εξηγησεις ?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλα κατερινα το τεστ ηταν ακριβες 100 τα 100....το εκανα και σε μενα και στην αγαπουλα μου..και βγηκε και στους δυο μας....βαλε μας κι αλλα...περιμενουμε....

Δημοσίευση

καλα κατερινα το τεστ ηταν ακριβες 100 τα 100....το εκανα και σε μενα και στην αγαπουλα μου..και βγηκε και στους δυο μας....βαλε μας κι αλλα...περιμενουμε....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κατερίνα πολύ ωραία τα test. Εκανα πρώτα το test με τα ζώα, χρώματα κτλ. και πραγματικά έπεσε πολύ κοντά σε αυτά που σκέφτομαι. Στο δεύτερο απάντησα:

α) τον άνδρα μου,

β) μη φοβάσαι (έκλεψα μία λέξη),

γ) λευκό νυχτικό,

δ) ημέρα,

ε) ήμουν εκεί γιατί είχα πεθάνει

:kiss:

Δημοσίευση

Κατερίνα πολύ ωραία τα test. Εκανα πρώτα το test με τα ζώα, χρώματα κτλ. και πραγματικά έπεσε πολύ κοντά σε αυτά που σκέφτομαι. Στο δεύτερο απάντησα:

α) τον άνδρα μου,

γ) λευκό νυχτικό,

δ) ημέρα,

Δημοσίευση

α) τον άνδρα μου,

γ) λευκό νυχτικό,

δ) ημέρα,

Δημοσίευση

α ξεχασα πριν να σου αναφερω επισης οτι στο δευτερο τεστ που το εκανα αφου ειχα παρει μπλοκακι και μολυβι.....στην πρωτη ερωτηση αυτη που ελεγε να βαλουμε τα ζωα εχω να σου παραθεσω οτι το γουρουνι που σημαινει χρηματα και εγω και ο γιωργος τα βαλαμε στο τελος....χι χι χι....και του λεω:" αγαπη μου αστα την εχουμε πατησει....." και μου λεει "οχι βρε μωρο μου απλα ειμαστε υπερανω χρηματων εμεις......."και καλα ομως....αστα να πανε......αλλα λεω το εξης....εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ερχονται με τον ενα η τον αλλο τροπο.....σωστος?αντε φιλια....

Δημοσίευση

α ξεχασα πριν να σου αναφερω επισης οτι στο δευτερο τεστ που το εκανα αφου ειχα παρει μπλοκακι και μολυβι.....στην πρωτη ερωτηση αυτη που ελεγε να βαλουμε τα ζωα εχω να σου παραθεσω οτι το γουρουνι που σημαινει χρηματα και εγω και ο γιωργος τα βαλαμε στο τελος....χι χι χι....και του λεω:" αγαπη μου αστα την εχουμε πατησει....." και μου λεει "οχι βρε μωρο μου απλα ειμαστε υπερανω χρηματων εμεις......."και καλα ομως....αστα να πανε......αλλα λεω το εξης....εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ερχονται με τον ενα η τον αλλο τροπο.....σωστος?αντε φιλια....

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.