Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πόσες μέρες μετά τη σύλληψη ''δείχνει'' η χοριακή?

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!!

Το ρωτάει γιατί σε μια πιθανή εγκυμοσύνη, πρέπει να το μάθω όσο δυνατόν πιο νωρίς, για να αρχίσω θεραπεία με κορτιζόνη και εμβόλια.

Ξέρει κάμία να μου απαντήσει?

Δημοσίευση

Κι εγώ το ίδιο... πρέπει να το μάθω όσο πιο νωρίς γίνεται για να αρχίσω ηπαρίνες... μεγάλω άγχος αυτό!!

Πρόσφατα που ρώτησα τον γυναικολόγο μου μου είπε να πηγαίνω με 2 μέρες καθυστέρηση για χοριακή.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Crazy μου, δεν είναι λίγο αργα?

Εγω δεν έχω ρωτήσει, αλλά όπως πάντα, αγχώνομαι!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Bourique1983, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Μερικά τεστ απ' ότι έμαθα δείχνουν 5 μέρες πριν, άρα ίσως είναι πιο γρήγορη ''λύση'' απο τη χοριακή.

Δημοσίευση

patata77 τα τεστ λένε και για λίγες μέρες μετά την σύλληψη αλλά δυστηχώς δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα. Εγώ με καθυστέρηση έκανα 2 τεστ και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Και μετά έκανα μία χοριακή και ήταν στα ύψη!!! Οπότε μην επαναπαυθείς αν βγει ένα τεστ αρνητικό, ειδικά αν πρέπει να ακολουθήσεις ειδική αγωγή. Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου!

Δημοσίευση

ΕΓΩ 5/8 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΝΤΕ 6, Κ 21/8 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΕΙΑΚΗ Κ ΕΔΕΙΞΕ 12

ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Κ ΣΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΜΦΥΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΧΟΡΕΙΑΚΗ ΑΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας κ απο μενα,ηθελα κ εγω με τη σειρα μου να τονισω,1ον οτι η μινη σιγουρη απαντηση ειναι η χοριακη κ 2ον οτι δειχνει 15 ημερες μετα τη συλληψη,σας το λεω γιατι χθες ημουν στο γιατρο κ συζητουσαμε!!!Ευχομαι σε ολες να αποκτησετε ενα μωρακι!!!!κ μαλιστα συντομα!!!

Δημοσίευση

εγώ έχω διαβάσει ότι 10 μέρες μετά την σύλληψη ανιχνευεται η χοριακή οπότε " δείχνει " πιθανή εγκυμοσύνη.πιθανή γιατί στην αρχή οι τιμές είναι πολύ χαμηλές.αν είναι εγκυμοσύνη οι τιμές πρέπει να υπερδιπλασσιάζονται κάθε δευτερη μέρα.

Δημοσίευση

εγώ έχω διαβάσει ότι 10 μέρες μετά την σύλληψη ανιχνευεται η χοριακή οπότε " δείχνει " πιθανή εγκυμοσύνη.πιθανή γιατί στην αρχή οι τιμές είναι πολύ χαμηλές.αν είναι εγκυμοσύνη οι τιμές πρέπει να υπερδιπλασσιάζονται κάθε δευτερη μέρα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες.

Συμπέρασμα: θα κάνω και τέστ και χοριακή για να είμαι ήρεμη!

αχαχαχαχαχα! Οχι θα κάτσω να σκάσω.

Δημοσίευση

patata77 έγραψε:

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες.

Συμπέρασμα: θα κάνω και τέστ και χοριακή για να είμαι ήρεμη!

αχαχαχαχαχα! Οχι θα κάτσω να σκάσω.

Συμφωνω!!!!!!Και πολυ καλα θα κανεις!!!!!!!Εεεεεεε,αμα πια!!!!! ;) :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

kalhmera.emena o mikroviologos moy moyexei pei oti 5 meres prin thn periodo dixnei.kai ego poy thn ekana 28 mera me kyklo 32 kai htan thetiko!!! ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Maniania,συγχαρητήρια αρχικά για τη θετική χοριακή σου. Και εγω το πιστεύω οτι δείχνει, μπορεί να μην είναι στα ύψη 5 μέρες πριν, αλλά θα έχει μια ''ύποπτη'' ανεβασμένη τιμή :) .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.