Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

γιατι ξανεις ενεσουλες και πινεις φαρμακακια????

σ ευχαριστουμε και σε σενα καλη επιτυχιαααααααα

• Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 10.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

patata77

καλα να περασεις βοηθεια σου και κανε και καμια ευχη για τα κοριτσια του mammyland :P:P

Δημοσίευση

γλυκια μου δε χρειαζετε να εισε ειρωνικη δεν χρειαζετε να βγαζουμε κακιες εδω μεσα και να δειχνουμε το χαρακτηρα μας. εκανα μια ερωτηση στα κοριτσια του mammyland... δε σου ζητησα πρωσοπικα να ασχοληθεις μαζι μου, και ουτε να μου απαντησεις. η καθε μια εχει τις αποριες της. δοξα το θεο ο θεουλης εκει πανω ...θα βοηθησει ολες τις κοπελες, και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. καλο σας βραδυ

Δημοσίευση

ρεββεκα μου οταν λεω οτι ξεκινησα ενεσουλες και φαρμακακια εννοω ( της εξωσωματικης ) και σου ευχομαι να μη φτασεις ποτε σε αυτο το σταδιο....

βηθεια σου εσενα λοιπον !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dimitra0 έγραψε:

γλυκια μου δε χρειαζετε να εισε ειρωνικη δεν χρειαζετε να βγαζουμε κακιες εδω μεσα και να δειχνουμε το χαρακτηρα μας. εκανα μια ερωτηση στα κοριτσια του mammyland... δε σου ζητησα πρωσοπικα να ασχοληθεις μαζι μου, και ουτε να μου απαντησεις. η καθε μια εχει τις αποριες της. δοξα το θεο ο θεουλης εκει πανω ...θα βοηθησει ολες τις κοπελες, και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. καλο σας βραδυ

καλη μου σε ποια απευθηνεσε?δεν καταλαβα τι εγινε καποια παρεξηγηση?συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει ποιος εβγαλε κακια?????

δεν πιστευω εγω ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο.

αχ τι εγινε?????

Δημοσίευση

ΞΕΡΕΙς REBEKA MOY.Ας ΤΟ Ο ΘΕΟς ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ... ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μα οχι δεν ξερω θελω να καταλαβω και αν εκανα εγω κατι να επανορθωσω αλλα δεν καταλαβαινω πραγματικα!!!!

σε παρακαλω πες μου

???????????????????????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dimitra0 έγραψε:

ΞΕΡΕΙς REBEKA MOY.Ας ΤΟ Ο ΘΕΟς ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ... ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ

??????????????????????

Δημοσίευση

Koριτσάκια ηρεμία, δεν κατάλαβα ούτε εγω τι έγινε. Ολες εδω μέσα έχουμε κοινό σκοπό,θέλουμε πολύ το ίδιο πράγμα. Μερικές φορές ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις, ίσως αυτό έγινε και εδω. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και καμία να μην πάει λυπημένη για ύπνο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

συμφωνω patata μου και δυστηχως ακομη δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει??????????????????

καλη καρδια!!!!

στο ειπα εεεεεε????αδιαθετησα!!!!χιχιχιχιιχ παμε για 23.3

Δημοσίευση

Ρebbeka μου, μην απογοητεύεσαι, λίγο δύσκολο να μας ''κάτσει'' με την πρώτη φορά. Ολα καλά θα μας πάνε. Εγω σοβαρά τώρα θα ανάψω ενα κεράκι για όλες μας!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

patata77 έγραψε:

Ρebbeka μου, μην απογοητεύεσαι, λίγο δύσκολο να μας ''κάτσει'' με την πρώτη φορά. Ολα καλά θα μας πάνε. Εγω σοβαρά τώρα θα ανάψω ενα κεράκι για όλες μας!

εισαι πολυ γλυκια ο θεος να σου το ανταπωδωσει με ενα νινακι στην κοιλιτσα και δυο και τρια.......

Δημοσίευση

Nα είσαι καλά Rebbeka μου, μακάρι όλες μας να αποκτήσουμε μωράκια!

Οτι καλύτερο και σε εσένα και γρρρρήγορα!

Δημοσίευση

rebbeka μου δε πειραζει κοριτσακι μου την επομενη φορα!!!! ;) εγω ποναω μονο οταν κουραζομαι!!σε λιγες μερες θα ξερω!!!εχω αγωνια!! :S:S

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μαιρη3 έγραψε:

rebbeka μου δε πειραζει κοριτσακι μου την επομενη φορα!!!! ;) εγω ποναω μονο οταν κουραζομαι!!σε λιγες μερες θα ξερω!!!εχω αγωνια!! :S:S

αντε μαιρη να μας πεις τα ευχαριστα :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

λεεεεεεεεεεεςςςς????αχ!παναγιτσα μου!!κ γω σου ευχομαι οτι καλυτερο!! :kiss: αα!ειδα πως παιρνεις κ αντιβιωση :( περαστικα κ γρηγορη αναρρωση :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω!!! και οσο δεν τις χωνευω τις αντιβιωσεις,αλλα καλητερα να τελειωνω με το δοντι μην με πιασει οταν εχω νινακι.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! :kiss: Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!! Και κυρίως τυχερό μήνα!!! ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Droseroula έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια!! :kiss: Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!! Και κυρίως τυχερό μήνα!!! ;)

καλημεραααα απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι!!!και μετα στην κοιλιτσα μας :P:P:P

Δημοσίευση

rebbeka συγνωμη ειλικρινα. σου εχω στειλει πμ.

καλη επιτυχια σε ολες!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dimitra0 έγραψε:

rebbeka συγνωμη ειλικρινα. σου εχω στειλει πμ.

καλη επιτυχια σε ολες!!

καλη επιτυχια και σε σενα καλη μου ολα να σου πανε καλα!!!!

σου εχω στηλει και ω πμ : :):):):):):):):)

Δημοσίευση

καλησπερααααααα :kiss: εγω εκανα 1 τεστ 2 μερες πριν τηναναμενομενη περιοδο κ βγηκε αρνητικο :( αυριο περιμενω να μ ρθει!! :( αλλααααα ερχεται ο επομενος μηνας :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο εμένα!!

Μαίρη μην απογοητεύεσαι κάτσε πρώτα να (μην) έρθει η καταραμένη και μετα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μαιρη3 έγραψε:

καλησπερααααααα :kiss: εγω εκανα 1 τεστ 2 μερες πριν τηναναμενομενη περιοδο κ βγηκε αρνητικο :( αυριο περιμενω να μ ρθει!! :( αλλααααα ερχεται ο επομενος μηνας :woohoo: :woohoo:

mairoyla μαζι στο επωμενο θα ερθει το νιωθω,τωρα δεν περιμενω 23.3

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια.. πως πανε τα κεφια???εγω ειναι η μοναδικη φορα που δεν θελω να κανω τεστ...αν κ εχω περιθωριο ακομη...ευχομαι ως την κυριακη να μην εχω αδιαθετησει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.