Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πρώτος υπέρηχος....

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερουδια!!!

Χθες καναμε τον πρωτο μας υπερηχο και ειδαμε το φασολακι μας. Επειδη ηταν νωρις να ακουσουμε καρδουλα, θα παμε ξανα σε λιγες μερες!:lol:

Ο χαζομπαμπας μας εχει τρελαθει, μεχρι φωτογραφιες εβγαλε τον υπερηχο με το κινητο για να τον δειχνει γυρω γυρω!!!

Εγινε και το πλεον απιστευτο... η πεθερα μου μας πηρε 2 φορες στο κινητο μεχρι να βγουμε απο το γιατρο για να δει τι εγινε, και οταν πηγαμε απο το σπιτι της να της δειξουμε τον υπερηχο, συγκινηθηκε!!!!!! Απιστευτο!!:) Ευχομαι να συνεχισει να ειναι ετσι.

Δοξα τω θεω... ολα πανε καλα επιτελους..... :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα Κουκλίτσα και συγχαρητήρια!!!!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σας.Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτή την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης.

Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σας.Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτή την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης.

Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

kouklitsa mou mprabo!!!!:silly: :silly: eides pou de xreiazete na skas gia tipota!!!;) ola kala na sou pane!!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

kouklitsa mou mprabo!!!!:silly: :silly: eides pou de xreiazete na skas gia tipota!!!;) ola kala na sou pane!!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κουκλιτσα εύχομαι όλα να σαςπάνε καλά! Πόση ευτυχία φέρνει ένα μικρό φασολάκι που εμγαλώνει μέσα μας κ μετά μόλις γίνει παιδάκι κ αρχίσει να έχει κ γνώμη μας εκενυρίζει λίγο..χεχε χαλάλι!!Ευτυχισμένο και γερό να είναι τοπαιδάκι σας!!

Δημοσίευση

Κουκλιτσα εύχομαι όλα να σαςπάνε καλά! Πόση ευτυχία φέρνει ένα μικρό φασολάκι που εμγαλώνει μέσα μας κ μετά μόλις γίνει παιδάκι κ αρχίσει να έχει κ γνώμη μας εκενυρίζει λίγο..χεχε χαλάλι!!Ευτυχισμένο και γερό να είναι τοπαιδάκι σας!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου με το κάλο το μωράκι σου, σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, να δεις χαρά που θα κάνεις σε λίγους μήνες που θα το νιώσεις, εκεί να δεις ο μπαμπά του δεν θα βγάζει το χέρι του πάνω από την κοιλίτσα σου.

Εμείς όταν είχαμε κάνει το πρώτο υπέρηχο όταν το είδαμε μας θύμισε αυτή την γαρίδα την αποφλοιωμένη!!!

Και το λέγαμε το γαριδάκι μας!!! Τώρα που έχει μεγαλώσει και γυρνάει συνέχεια μες στην κοιλία μου την λέμε σβούρα.

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου με το κάλο το μωράκι σου, σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, να δεις χαρά που θα κάνεις σε λίγους μήνες που θα το νιώσεις, εκεί να δεις ο μπαμπά του δεν θα βγάζει το χέρι του πάνω από την κοιλίτσα σου.

Εμείς όταν είχαμε κάνει το πρώτο υπέρηχο όταν το είδαμε μας θύμισε αυτή την γαρίδα την αποφλοιωμένη!!!

Και το λέγαμε το γαριδάκι μας!!! Τώρα που έχει μεγαλώσει και γυρνάει συνέχεια μες στην κοιλία μου την λέμε σβούρα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κουκλιτσα μου,μπραβο!! ολα καλα θα πανε,να σαι σιγουρη!! να το χαιρεστε το φασολακι σας (ή αλλιως,το γαριδακι σας! -κι εμεις ετσι τι λεγαμε!-) και μη ξεχνας...ο,τι κι αν συμβαινει γυρω σου (πεθερες κτλ) εσυ να κλεινεις τ'αυτια σου!!!;) η σοφοτερη κουβεντα που ακουσα στην εγκυμοσυνη μου... ΝΑ 'ΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!! :kiss:

Δημοσίευση

κουκλιτσα μου,μπραβο!! ολα καλα θα πανε,να σαι σιγουρη!! να το χαιρεστε το φασολακι σας (ή αλλιως,το γαριδακι σας! -κι εμεις ετσι τι λεγαμε!-) και μη ξεχνας...ο,τι κι αν συμβαινει γυρω σου (πεθερες κτλ) εσυ να κλεινεις τ'αυτια σου!!!;) η σοφοτερη κουβεντα που ακουσα στην εγκυμοσυνη μου... ΝΑ 'ΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kouklitsa.molis eida k egw to mnm sou k 8umh8hka ta dika mas...pou mia koukiditsa twra me exei tara3ei stis klotsies..:P einai apisteyto sunais8hma 8a to niwseis k esu se ligous mhnes!einai polu diaskedasiko..!!:lol: euxomai to fasolaki sou na einai ygiestato!!:woohoo:

Δημοσίευση

kouklitsa.molis eida k egw to mnm sou k 8umh8hka ta dika mas...pou mia koukiditsa twra me exei tara3ei stis klotsies..:P einai apisteyto sunais8hma 8a to niwseis k esu se ligous mhnes!einai polu diaskedasiko..!!:lol: euxomai to fasolaki sou na einai ygiestato!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου δου εύχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη! Κοιτα να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου και με το καλο το μωρακι σου!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου δου εύχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη! Κοιτα να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου και με το καλο το μωρακι σου!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.