Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Οι Τουρτες Μας Παρτε ιδεες!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

popaki έγραψε:

και τα γλυφιτζουρια-κεικ που ξετρέλαναν τα παιδάκια!

mpoufes.JPG

ΠΟΛΥ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ!!ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 30.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλα ρε ποπακι...δε παιζεσε..εσυ δε εκανες τουρτα..αλλα υπερπαραγωγη :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τ Ε Λ Ε Ι Σ μπραβο..

μα τα γλυφιντζουρια πωσ τα κανες/?

να σου ζησουν τα αντρακια σου :kiss:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια μηπως ξερετε πως αλλιως μπορω να χρωματισω τη ζαχαροπαστα?ας πουμε για κοκκινο με σιροπι φραουλας?δεν μπορω να βρω χρωματα ζαχαροπλαστικης :(

Δημοσίευση

Δεν ξέρω να σου απαντήσω κατσαριδούλα μου, γιατί όμως δεν μπορείς να βρεις? σε όλα σχεδόν τα σούπερ μάρκετ έχει, και επίσης άμα δεις στης Βέφας το σάιτ μπορείς να παραγγείλεις και από εκεί, για ρίξε μια ματιά ;)

Δημοσίευση

πηγα στο Βασιλοπουλο που ξερω οτι εχει αλλα δεν βρηκα και δεν βρηκα και σε κανενα αλλο σουπερ μαρκετ.τα θελω για την τεταρτη οποτε μαλλον δε θα προλαβουν να ερθουν ε?ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

katsaridoula έγραψε:

κοριτσια μηπως ξερετε πως αλλιως μπορω να χρωματισω τη ζαχαροπαστα?ας πουμε για κοκκινο με σιροπι φραουλας?δεν μπορω να βρω χρωματα ζαχαροπλαστικης :(

σΣτον Μαρινοπουλο δεν φερνουν αλλο στα carerfour παλι δε ξερω μπορεις να βρεις στην βεφα στελνουν και μεσω ιντερνεττ αλλα αργουν καλυτερα αν μπορεις να τα παρεις απο εκει

Δημοσίευση

καρφουρ εχει κοκκινο κιτρινο και μπλε!!! πηρα πριν ενα μηνα και κατι! ειναι πολυ φτηνα!

αληθεια με σοκολατα σκονη δεν μπορεις να κανεις χρωμμα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αν θελεις να χρωαμισεις την ζαχαροπαστα με κακαο θα αφερεεις μια ποσοτητα αχνης και θα προσθεσεις κακαο αλλιως θα γινει χαλια

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε? θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας...θελω να φτιαξω τουρτα παγωτο,σαν βαση να βαλω παντεσπανι η'μπισκοτα πτι μπερ? ευχαριστω.... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλή ιδέα για τούρτα παγωτό είναι τα μπισκότα σαβαγιάρ αφού τα μουσκέψεις ελαφρώς σε κακάο διαλυμένο σε νερό.

Δημοσίευση

marouli32 έγραψε:

Καλή ιδέα για τούρτα παγωτό είναι τα μπισκότα σαβαγιάρ αφού τα μουσκέψεις ελαφρώς σε κακάο διαλυμένο σε νερό.

ναι εεε??? μμμ...τουρτα παγωτο δεν εχω ξανακανει μονο απλες τουρτες κι εβαζα παντεσπανι η'σαβαγιαρ..σε ευχαριστω πολυ μαρουλακι!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

τελικα κοριτσια δεν βρηκα χρωματα και την εκανα με σοκολατα και μετα εριξα τρουφα πολυχρωμη.στο Βασιλοπουλο δεν βρηκα και εδω δεν εχει καρφουρ.ειπα στην αρχη θα την κανω τη ζαχαροπαστα και θα αφησω μιση ασπρη και στην υπολοιπη θα εριχνα σιροπι φραουλας αλλα τελικα δεν μου πετυχε η ζαχαροπαστα.ευχαριστω για τις απαντησεις παντως.θα παραγγειλω απο τη Βεφα να τα εχω.

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Αλλη μια! P4180972-20100418.JPG

Elenh einai TELEIA!!!!! :woohoo: :woohoo:

YPEROXO TO SXEDIO!! ax mpika ston peirasmo na kanw

kai egw mia se liges meres pou einai ta gennethlia mou

kai mia gia thn giorth ths mikrhs! den ksanaekana pote

me zaxaropasta.Tha psaxw na vrw xrwmata!!

Exw trelathei me oles tis tourtes!! bravo koritsia! :)

Δημοσίευση

βρε κοριτσια ο μονος τροπος για να διακοσμισουμαι τουρτα ειναι μονο η ζαχαροπαστα;ξερετε κανενα αλλο τροπο να φτιαχνουμε σχεδια;ας πουμε με σοκολατα;προσπαθησα να κανω ζαχαροπαστα αλλα δε μου πετυχε και την πεταξα και εριξα απο πανω απλα χρωματιστη τρουφα :(

πειτε καμια να ξερουμε γαιτι θελω να τις κανω μονη μου τις τουρτες μας!

μαρεσει πολυ!

Δημοσίευση

Υπαρχουν και ετοιμες ζαχαροπαστες αν θελεις.

Εσυ ανοιγεις μονο το φυλλο.

Δημοσίευση

εδω που ειμαι δεν ξερω που να βρω και αν εχει.μενω στη Χαλκιδα.ομως και η ζαχαροπαστα δε μου πολυαρεσει στη γευση και ελεγα μηπως εχετε καμια ιδεα με σοκολατουλα που αρεσει σε ολους! :)

Δημοσίευση

Εχεις δικιο.

Ουτε εμενα μου αρεσει στην γευση η ζαχαροπαστα.

Μονο ντεκορ!

Δεν ξερω αν υπαρχει.

Μονο γλασα γνωριζω!

Δημοσίευση

βρηκα και εγω συνταγη για γλασο απλα ελεγα μηπως καμια ξερει και πως μπορεις να διακοσμισεις ωραια και με τη σοκολατα

Δημοσίευση

http://www.wilton.com/recipe/Buttercream-Icing

Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου βρω πολλες συνταγες με αυτην την παστα.

Το στρωνεις ομοιομορφα και μετα με ζαχαροπαστα κανεις καποιες λεπτομεριες.

Δημοσίευση

τι παστα ειναι αυτη;την εχεις δοκιμασει;ναι αν μπορεις θα ηθελα συνταγη.ευχαριστω πολυ! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.