Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙ....

Featured Replies

Δημοσίευση

αχ θεε μου ολο συγκινησεις εχει ο μηνας αυτο!!!κουκλακι μου χαρηκα απιστευτα!!!!!!!!!!αχ αντε καλη εγκυμοσυνη...με πολυ αγαπη και ηρεμια!!!!!!!!και με ενα υγειεστατο νινακι ευχομαι !!!αχ νιωθω πολυ χαρουμενη!!!!

• Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπράβο κορίτσι

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και

να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη

Δημοσίευση

μπραβο ρε ραφαελ...

καλε εσυ δε ελεγες μετα το πασχα? :P:P:P:P:P:P

με το καλο....

Δημοσίευση

Αχ καλε!!!!! Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το πιστευω!!!!!!!

Συγχαρητηρια και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να εχεις μια σουπερ ντουπερ εγκυμοσυνη!!!!! Μη σκεφτεσαι τιποτα ολα θα πανε Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια σας εχαυριστω ολες για τα καλα σας λογια...να πανε για ολες μας καλα τα πραγματα...κ οσες δεν ειναι να μεινουν γρηγορα.

Δημοσίευση

με το καλο.ευχομαι να εχεισ μια καλη εγκυμοσυνη. :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη ..

Δημοσίευση

με το καλο να ρθει το καινουργιο μελος :)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΡΑΦΑΕΛ ΜΟΥ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΣΑΙ ΞΑΠΛΑ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!

:):):):)

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕς ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙς ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα...το αιματακι συνεχιζει...μη χασει...τοση χαρα δεν κανει καλο λεει...και ειναι εκει για να μου το υπενθυμιζει...τωρα πηγε ο αντρας μου να μου παρει προγεστερονη...ελπιζω να βοηθησει...αν κ στις προηγουμενες 2 εγκυμοσυνες τα ιδια ειχα κ πηρα ξανα προγεστερονη.

Αυτα απο εμενα...

Ο μικρουλης μου ειναι 23 μηνων.

Δημοσίευση

Μην φοβασαι το αιμα. ειχα κ γω κ στις 2 μου εγκυμοσυνες. Απλα θέλει ΞΑΠΛΑ!!!!! κ μην κουραζεσαι! ειναι συμαντικο!

Δημοσίευση

συνχαρητηρια ραφαελ μου!!!!!!!!ευχομαι ολα να σου πανε καλα μεχρι το τελος;;;;στο γιατρο ποτε θα πας;;;ειχες καθυστερηση κ εκανες τεστ;;;;εγω ειμαι στην 24η μερα κ εχω πολυ ατονια κ με πονανε παρα πολυ οι ρωγες μου λες κ εχω καρφιτσες!!!!!προγεστερονη πρεπι να παρω κ γω εαν μεινω εγκυος!!!!!!ειναι για να βοηθησει να κρατηθει το μωρακι καλα στην μητρα!ευχομαι ολα καλα να πανε

Δημοσίευση

συγχαρητηρια ραφαελ μου ευχομαι να εχεις μια ονειρεμενη και ξεκουραστη εγκυμοσυνη :)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και με το καλό ν' αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!

Δημοσίευση

Ραφαελ τωρα μολις ειδα τα ευχαριστα φιλεναδα συνχαρτηρια!!!

Χαρηκα παρα παρα πολυ!γουρικο το 2010!ευχομαι να πανε ολα καλα και γινουμε οι πιο ευτυχισμενες μανουλες!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!

Τι ευχαριστο νεο!!!

Με το καλο κοπελα μου να χαρισεις στο παιδακι σου το αδερφακι του!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

KALLI5 έγραψε:

συνχαρητηρια ραφαελ μου!!!!!!!!ευχομαι ολα να σου πανε καλα μεχρι το τελος;;;;στο γιατρο ποτε θα πας;;;ειχες καθυστερηση κ εκανες τεστ;;;;εγω ειμαι στην 24η μερα κ εχω πολυ ατονια κ με πονανε παρα πολυ οι ρωγες μου λες κ εχω καρφιτσες!!!!!προγεστερονη πρεπι να παρω κ γω εαν μεινω εγκυος!!!!!!ειναι για να βοηθησει να κρατηθει το μωρακι καλα στην μητρα!ευχομαι ολα καλα να πανε

σε ευχαριστω πολυ...μακαρι να εισαι κ εσυ εγκυουλα.σε 2 εβδομαδες θα παω στο γιατρο, δεν ειχα καθυστερηση, ο κυκλος μου ειναι παντα 27 ή 28 ημερες...απλα ειχα υπνηλια, ναυτιες κ αιματακι καθε μερα απο λιγο.εκανα τεστ την 28η ημερα κ ηταν θετικο.

Κ στις δυο εγκυμοσυνες μου ειχα παλι το ιδιο ακριβως προβλημα...απο ορμονες αλλο τιποτα εγω.Τωρα αρχισα μια κολπικη κρεμα προγεστερονης κ ευχομαι να βοηθησει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

thouli έγραψε:

μπραβο ρε ραφαελ...

καλε εσυ δε ελεγες μετα το πασχα? :P:P:P:P:P:P

με το καλο....

ελεγα μετα το πασχα ναι..αλλα ηξερα οτι θα γινοταν ποιο νωρις.Πηρα αρχες του μηνα τον γιατρο κ μου εδωσε το πρασινο φως κ ετσι να το νινακι....μονο να πανε καλα ολα μεχρι το τελος...

Θα φερω σε ολες γουρι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.