Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Με βαση τα ΝΕΑ δεδομενα στο ασφαλιστικο

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

α ωραια...δεν δεχεται την εικονα λεει οτι ειναι μεγαλη!!!!

χαχα..ρομπα εγινα. :laugh: :laugh: ..κριμα και ηταν ωραιο...μου το εστειλαν προχθες!

Δημοσίευση

δε βαριεσαι!και εικονα που δεν μας εστειλες εσυ παλι μας εκανες και γελασαμε!εισαι αστερι!το εχουμε ξαναπει!καλη σου μερα!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χαχαχα...σταμααααααταααααααα :laugh:

Καλε μου μαμησατε τα καρματα.... το πρωι ειχα 26 και λεω μπραβο...ρε ποτε τα εφτασα, ειχα απο το 20 να το κοιταξω ή απο πιο πριν δεν θυμαμαι...και τωρα μου το κατεβασαν στο 25!!!!! :laugh: :laugh:

αυτη που το κατεβασε με εκανε να σκασω...να πλανταξω στο κλαμα...μου εδωσε να καταλαβω...το πηρα το μαθημα μου, πως το λενε!!!!! Τωρα με αυτην την παρατηρηση θα γινω καλυτερος ανθρωπος!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

ευχαριστωωωωωωω....ευχαριστωωωωω...μου αρεσουν οι παρατηρησεις ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ!!!! :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι αλλη φαγουρα δεν ειχα βρε πιγκουινε!!!! Το καρμα μου και το καρμα του ΑΝΤΕΝΝΑ ολη μερα σκεφτομαι.....απλα μου εκανε εντυπωση...

Δημοσίευση

τι εκανες παλι μαρη???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αλλαξε το μεγεθος της εικονας...ναι ναι δε σε νοιαζει το καρμα... :P:P:P:P μας επεισες :P:P:P:P:P:P ψωναρα :P:P:P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

τεστ

Αυτό εννοείς μαρή?!?!?!?

Γιατί εγώ σε τέτοιο δουλεύω!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΧΙ ΡΕ ΣΙΣΣΙΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΓΜΤ

ΛΙΜΠΕΡΤΙ...ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ...ΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ! :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ....ΛΙΜΠΕΡΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΩ

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕΣ

ΚΛΕΙΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ! :ohmy::P

Δημοσίευση

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΛΕΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ.. ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ....... ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΟΥΛΕΥΩ....... ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ...... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ... ΑΣ ΜΠΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ.

ΙΣΩΣ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.... ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ " Ζ Α Χ Α Ρ Ε Ν Ι Α " ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.....ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ. :P (ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ....ΈΤΣΙ;;;;;; )

Δημοσίευση

ναι ζαχα ελα....μου εδωσες και λογο να φυγω απο ελλαδα..και μονο στη σκεψη μιας συναντησης μαζι σου :P:P:P:P:P:P

πες τα ρε ελενακι με το μπεμπακι...ολο μακακιες κανει..τιποτα σωστο...μονο να βλεπει ποιες μπαινουν στα θεματα της..η ψωναρα :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

liberty, μόνο ο ΑΥΤΙΑΣ και η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ μπορούν να έχουν άποψη για το ασφαλιστικό. :P

εδω εχουμε τοσα αλλα φλεγοντα ζητηματα. συναντηθηκε ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΛΑΤΣΙΟΣ και που την πηγε παρακαλω;;;;; για ΣΟΥΣΙ. μπλιάχ..... :S

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mmmmmm kryades

ρε ξερεις τι ξυλο εχω φαει απο μικρη να συνηθισω το σουσι???????

:laugh:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

mmmmmm kryades

ρε ξερεις τι ξυλο εχω φαει απο μικρη να συνηθισω το σουσι???????

:laugh:

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ (μπλιάχ....μπλιάχ....μπλιάχ....) Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι. γι' αυτό φάε τώρα που μπορείς..... :P

εγω προτιμω τα ελληνικα παραδοσιακά φαγητά....π.χ.ΜΟΥΣΑΚΑΣ

ΕΊΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ "ΜΑΡΗ" ΣΟΥΣΙ;;;;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.