Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γεννηθηκε!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας !

Εχω καιρο να γραψω!

Ενω βρισκομουν στην 35 w ο γυναικ. διεγνωσε στον υπερηχο εμβρυικες ταχυπαλμιες και μμου εκανε εισαγωγη στο νοσ/μειο στις 16/01/10.

Στις 23/01/10 και ενω ημουν ακομη στο νοσ/μειο παρασκευη 21:45 σπασαν τα νερα και Σαββατο πλεον 00:05 γεννησα με καισαρικη τον γιο μου 2160 gr.

Ολα εγιναν τοσο γρηγορα που δεν προλαβα να καταλαβω σχεδον τιποτα.

Πηρα τηλ. τον συζυγο και την αδελφη μου ,μετα μου εβαλαν καρδιοτοκογραφο ξυρισμα κ.τ.λ. και με μετεφεραν στην αιθουσα τοκετων.Εκει μου εβαλαν ορους και περιμεναμε εως 11:45 ,μετα πηγαμε στο χειρουργειο με τον ειδικευομενο γιατρο την μαια και την αναισθησιολογο μου εβαλαν καθετηρα(πριν την επισκληριδιο, πονος οχι αστεια,αν τον εβαζαν μετα δεν θα καταλαβαινα τιποτα αλλα .....)και μετα εγινε η ναρκωση.

Σε λιγο αφου ειχε γινει ολη η προετοιμασια ηρθε ο γιατρος μου μαζι με τον νεογνολογο και τον παιδοκαρδιολογο (ξερουμε οτι το παιδι μας πασχει απο συγγενη καρδιοπαθεια)και ξεκινησαμε!

Λιγο μετα ακουσα ενα αχνο και παραπονεμενο κλαμα, ακομα ηχει στα αυτια μου.....δεν περιγραφεται με λογια αυτο!

Μου τον εδειξαν για ενα λεπτο και μετα πηγε στην ΜΕΝΝ για εξεταση.

Τωρα 3 εβδ. μετα ειμαστε ακομη στην ΜΕΝΝ με καποια προβληματα αλλα ελπιζω συντομα να γυρισουμε σπιτι

Δημοσίευση

Νεα μανουλα,ευχομαι γρηγορα να γυρισετε και οι 3 στο σπιτακι σας!!!!!!σε περιμενουν μεγαλες χαρες αλλα και μικρα αγχοι!!!!να ειναι υγιεις και ευτυχισμενος!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει κοπέλα μου! Πάντα γερό να είναι και δυνατό!!!

Δημοσίευση

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το χαιρεσαι καλη αναρωση σου ευχομαι γλυκια μου και γρηγορα ολη η ταλαιπωρια του μωρου και η δικη σου να γινουν μια μακρινη αναμηνση!!!!!!!!!φιλακια στον πριγκηπακο σου!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου να σας ζήσει το αγοράκι σας!!!!!!Εύχομαι σύντομα να γίνει καλά και να τον πάρετε στο σπιτάκι σας!!!!!

Καλή λοχεία και να μη στενοχωριέσαι!!!!!όλα θα πάνε καλά!!!!

Δημοσίευση

να σας ζησει ο μικρος σας...ευχομαι γρηγορα να αναρρωσει και να βρεθει και παλι στην αγκαλιτσα σου...πολλα φιλια :):kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει, σαν τα ψηλα βουνα να ειναι γερος και δυνατος...υπομονη καρδουλα μου κανε και μην ξεχνας σε θελει δυνατη τωρα διπλα του ο μπεμπακος σου....δεν θα καταλαβεις πως θα περασει ο καιρος που χρειαζεται να ανναρρωσει γιατι ο ''κυριος'' μας ηταν βιαστικος και ηθελε να βγει να γκομενισει χαχαχαχα..για να σοβαρευτω λιγο τωρα!!! (ξερουμε οτι το παιδι μας πασχει απο συγγενη καρδιοπαθεια)τι ειναι αυτο δηλαδη κατι κληρονομικο- συγγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι ασχετη, και θελω να ειμαι ενημερη.

Δημοσίευση

να σου ζησει να ναι γερο και δυνατο και ευχομαι οποιοδηποτε προβλημα να ειναι περαστικο

Δημοσίευση

να σας ζησει κοπελα μου!!!ευχομαι ολα να ξεπεραστουν κ με το καλο να πατε στο σπιτακι σας!!!!ο Θεος κ η Παναγιτσα διπλα σας..!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ Ε???

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1950.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

αχ ψυχουλα μου να σου ζησει.σε καταλαβενω πως νιωθεις γιατι κ εγω οταν γεννησα μου τον κρατησαν στην νεογνολογικη κλινικη για 20 ημερες.με το καλο να παρεις το μωρακι σου!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια! Να σας ζήσει και εύχομαι να φύγει γρήγορα γρήγορα καθετί που σας ανησυχεί, να μπορέσετε να το χαρείτε όπως πρέπει :)

Δημοσίευση

Να σου ζησει !!!

Ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να ειστε

ολοι μαζι ευτυχισμενοι !!!!!!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!Γερός και καλότυχος να'ναι ο μικρούλης...!

Εύχομαι σύντομα να κρατήσεις αγκαλίτσα το μικρούλι σου χωρίς άλλα προβλήματα!!!

Υγεία σε όλους σας εύχομαι!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει!!!

Έυχομαι να περάσει τις δυσκολίες το συντομότερο και να είναι πάντα γερός!!!

Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί!!!

Σε σκεφτόμουν αυτόν τον καιρό και συγκεκριμένα χθες.

Θυμόμουν την περίπτωση σου...

Δημοσίευση

να σας ζησει το μωρακι σας!!! :woohoo: και μην αγχωνεσε καλη μου ολα καλα θα πανε και σε λιγες μερουλες θα εισαστε ολοι μαζι σπιτακι σας!!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει!!!

Εύχομαι να ξεπεράσετε γρήγορα όλες τις δυσκολίες και να γυρίσετε στο σπιτάκι σας...!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει! αντε και συντομα, με το καλο να πατε σπιτακι σας! καλη λοχεια και φιλακια στα πατουσακια!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΓΟΡΙΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει κουκλίτσα μου και σύντομα να έρθει στο ζεστό του σπιτάκι και στην γλυκια αγκαλίτσα σου!

Όλες οι ευχές μου μαζί σου!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.