Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΓΡΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΓΡΩΝ!!ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΓΡΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΟΥ!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΩΡΟΥΧΟ 3 ΦΟΡΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΣΑ ΥΓΡΑ????ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ??ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ?

Δημοσίευση

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ <ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ> ?:dry::blink:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Βίκυ μου, εγώ γέννησα νε καισαρική κι έτσι δεν γνωρίζω, όμως γνώμη μου είναι να επικοινωνήσεις αμέσως με το γιατρό σου.

Δημοσίευση

Βίκυ μου, εγώ γέννησα νε καισαρική κι έτσι δεν γνωρίζω, όμως γνώμη μου είναι να επικοινωνήσεις αμέσως με το γιατρό σου.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ναι, Βικάκι αν και πιστεύω ήδη θα το έχεις κάνει τόση ώρα... Δεν υπάρχει συνεχόμςνη ροή στη ρήξη υμένω όπως λέγεται, και ειδικά αν η ρωγμή του σάκου με το αμνιακό υγρό έχει γίνει ψηλά στην κοιλιά, τότε θα νιώθεις τη ροή όταν πιέζεις την κοιλιά σου ή σκύβεις... Αν το ...σκίσιμο του σάκου ήταν χαμηλά, τότε θα είχες μεγλαύτερη ροή και πιθανώς συνεχόμενη, ενώ το ...περιεχόμενό της (το αμνιακό υγρό) θα α΄δειαζε πολύ γρηγορότερα...

Να ξέρεις πάντως ότι είναι διαφανές σαν υγρό, καθόλου παχύρευστο και μυρίζει κάπως σαν... σπέρμα...

Ελπίζω να έχεις έναν ομαλό και ανώδυνο... τοκετό!!! ;)

Δημοσίευση

Ναι, Βικάκι αν και πιστεύω ήδη θα το έχεις κάνει τόση ώρα... Δεν υπάρχει συνεχόμςνη ροή στη ρήξη υμένω όπως λέγεται, και ειδικά αν η ρωγμή του σάκου με το αμνιακό υγρό έχει γίνει ψηλά στην κοιλιά, τότε θα νιώθεις τη ροή όταν πιέζεις την κοιλιά σου ή σκύβεις... Αν το ...σκίσιμο του σάκου ήταν χαμηλά, τότε θα είχες μεγλαύτερη ροή και πιθανώς συνεχόμενη, ενώ το ...περιεχόμενό της (το αμνιακό υγρό) θα α΄δειαζε πολύ γρηγορότερα...

Να ξέρεις πάντως ότι είναι διαφανές σαν υγρό, καθόλου παχύρευστο και μυρίζει κάπως σαν... σπέρμα...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

:woohoo: biki mou pipos gennas?????????//

de to xo zisei akoma mias k eimai sti 18 ebdimada alla etsi fainetwe...

ante bre k me ena pono..

ola sou eyxomai n pane kala

Δημοσίευση

ante bre k me ena pono..

Δημοσίευση

ante bre k me ena pono..

Δημοσίευση

βικυ μου ετσι ακριβως ξεκινησε ο δικος μου τοκετος

ευχομαι μια καλη γεννα!:kiss: αν δεν γεννησες κιολας:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Όπως σου γράφουνε και στα προηγούμενα μηνύματα, μάλλον 'σπάσανε τα νερά'.

Θυμάμαι πως η γυναικολόγος μου,είχε πεί πως ακόμη και η μικρή ποσότητα προμηνύει γέννα και να την ειδοποιήσω αμέσως.

Έυχομαι να πάνε όλα καλά!!

Δημοσίευση

Θυμάμαι πως η γυναικολόγος μου,είχε πεί πως ακόμη και η μικρή ποσότητα προμηνύει γέννα και να την ειδοποιήσω αμέσως.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΒΙΚΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΟΤΕΡΑ...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ! να μας ζήσει:lol: :woohoo: :cheer:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΒΙΚΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΟΤΕΡΑ...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ? ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.