Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ανταλλακτικά καροτσιού- αξεσουάρ

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα. Εγώ εχω πάρει εδώ και πολύ καιρό το καρότσι chicco trio το οποίο εχει τα πάντα πορτ μπεμπέ (ανετο και μεγάλο) κάθισμα αυτοκινήτου και αλλα πολλά. Το θέμα ειναι οτι τώρα που καμια φορά βάζω την μικρή μου στο κανονικό κάθισμα εχω πρόβλημα με την κουκουλα γιατί το καρότσι ειναι μπλε πορτοκαλί και η κουκουλα του απλού καροτσιού ειναι σκετη πορτοκαλί. Οταν βαζω την μικρή σ αυτό κλεινει συνέχεια τα ματάκια της γιατί η πορτοκαλι κουκουλα αφήνει όλο το φώς και περνάει μέσα. Στο πορτ μπεμπέ τουλάχιστον ειναι μπλέ σκουρο η κουκουλα και ειναι μια χαρά. Μηπως ξέρετε αν υπαρχει τρόπος να βρώ κάπου κουκούλα? Εψαξα χθες στο ίντερνετ και είδα οτι υπάρχει και άλλος χρωματισμός καροτσιού οπου η κουκουλα ειναι μπλε σκουρα αλλα δεν ξέρω που να βρώ σκετη την κουκουλα. Ευχαριστώ

Δημοσίευση

ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CHICCO ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.ΣΥΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ.

Δημοσίευση

ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CHICCO ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.ΣΥΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστώ ελπίζω να βρώ κάτι γιατί στο ιντερνετ που έψαξα λίγο δεν βρήκα τίποτα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τελικά πηρα στο σέρβις της chicco αλλά μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουροι αν υπάρχει κ θα με πάρουν καποια στιγμή να μου πουν. Το πορτ μπεμπε ειναι πολύ βολικό. Οταν όμως χρησιμοποιείς το απλό καρότσι ξαπλωμένο τελείως με την κουκουλα ειναι αισχος φαινεται μακρύ και άβολο ασε που πρεπει να βγει η σκατοκουκουλα για να χορέσει στο αυτοκίνητο. Και έχω μεγάλο αυτοκίνητο αλλα? Λάθος επιλογή τελικά

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τελικά πηρα στο σέρβις της chicco αλλά μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουροι αν υπάρχει κ θα με πάρουν καποια στιγμή να μου πουν. Το πορτ μπεμπε ειναι πολύ βολικό. Οταν όμως χρησιμοποιείς το απλό καρότσι ξαπλωμένο τελείως με την κουκουλα ειναι αισχος φαινεται μακρύ και άβολο ασε που πρεπει να βγει η σκατοκουκουλα για να χορέσει στο αυτοκίνητο. Και έχω μεγάλο αυτοκίνητο αλλα? Λάθος επιλογή τελικά

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

με την κουκουλα δεν χωραει εκτος κι αν κανω κάτι λάθος. Κατα τ αλλα ειναι καλό αλλα δεν βρισκω άκρη με την κουκουλα. Πηρα το σερβις της chicco thl αλλα δεν μου εχουν απαντήσει ακομα αν υπάρχει

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

με την κουκουλα δεν χωραει εκτος κι αν κανω κάτι λάθος. Κατα τ αλλα ειναι καλό αλλα δεν βρισκω άκρη με την κουκουλα. Πηρα το σερβις της chicco thl αλλα δεν μου εχουν απαντήσει ακομα αν υπάρχει

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καρμεν εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.να ξερεις οτι το καροτσι κλεινει κανονικα μονο οταν βαλεις το καθισμα αναποδα,δηλ να κοιταει το μωρο προς τα εξω.αντωμεταξει κι εμενα ειναι πολυ μικρουλης κι αναγκαζομαι να το αλλαζω συνεχεια η να προσαρμοζω στη βαση το καθισματακι.

επειδη εχω καταστημα με παιδικα να σου πω οτι η chicco οπως και ολες αυτες οι μεγαλες εταιριες δεν δινουν τετοια ανταλακτικα,η ειναι πανακριβα.παντως θα σε ενημερωσω για την κουκουλα οταν μπορεσω.(γιατι ακομα δεν παω στο μαγαζι)

Δημοσίευση

καρμεν εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.να ξερεις οτι το καροτσι κλεινει κανονικα μονο οταν βαλεις το καθισμα αναποδα,δηλ να κοιταει το μωρο προς τα εξω.αντωμεταξει κι εμενα ειναι πολυ μικρουλης κι αναγκαζομαι να το αλλαζω συνεχεια η να προσαρμοζω στη βαση το καθισματακι.

επειδη εχω καταστημα με παιδικα να σου πω οτι η chicco οπως και ολες αυτες οι μεγαλες εταιριες δεν δινουν τετοια ανταλακτικα,η ειναι πανακριβα.παντως θα σε ενημερωσω για την κουκουλα οταν μπορεσω.(γιατι ακομα δεν παω στο μαγαζι)

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σε υπερευχαριστώ mariah δυστηχώς δεν εχω βγαλει ακρη και να σου πω την αληθεια μου το ψιλομετάνιωσα που το πήρα. Κ εμενα ειναι μικρή και κάνω συνέχεια εναλλαγές στα καθίσματα αλλα και το κάθισμα αυτοκινήτου για τοσο μικρά μωρά δεν ειναι και πολύ βολικό και καλό για τη μεσούλα τους. ¨Εψαχνα να βρω το τηλ απο το σερβις της chicco αλλά δεν βρισκω άκρη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σε υπερευχαριστώ mariah δυστηχώς δεν εχω βγαλει ακρη και να σου πω την αληθεια μου το ψιλομετάνιωσα που το πήρα. Κ εμενα ειναι μικρή και κάνω συνέχεια εναλλαγές στα καθίσματα αλλα και το κάθισμα αυτοκινήτου για τοσο μικρά μωρά δεν ειναι και πολύ βολικό και καλό για τη μεσούλα τους. ¨Εψαχνα να βρω το τηλ απο το σερβις της chicco αλλά δεν βρισκω άκρη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.