Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια, ευχαριστώ για την υποδοχή και τις ευχές για τη μικρή μου... Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, υγεία για εμάς και τις οικογένειές μας και πολλά πολλά μωράκια για όσες τα περιμένουν... ;) ;) ;)

Σήμερα το αγγελούδι μου κλείνει τους πρώτους 4 μήνες της ζωής του... Γλυκιά μου κόρη, σ' ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας!!! :kiss: :kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 20k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Sandy εκφράζεσαι με τόσο ωραία λόγια για την κόρη σου!!! Η μικρή είναι τυχερή που σ' έχει δίπλα της!!! Μπράβο σου! Να σου ζήσει και να την καμαρώνεις πάντα έτσι όπως την καμαρώνεις σήμερα!!!

Σ΄ευχαριστούμε για τις ευχές σου και επειδή είναι απο την καρδιά σου με αληθινή Αγάπη, σίγουρα θα πιάσουν τόπο....:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Sandy εκφράζεσαι με τόσο ωραία λόγια για την κόρη σου!!! Η μικρή είναι τυχερή που σ' έχει δίπλα της!!! Μπράβο σου! Να σου ζήσει και να την καμαρώνεις πάντα έτσι όπως την καμαρώνεις σήμερα!!!

Σ΄ευχαριστούμε για τις ευχές σου και επειδή είναι απο την καρδιά σου με αληθινή Αγάπη, σίγουρα θα πιάσουν τόπο....:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

PINELOPI μου σου ευχομαι καλο μηνα και αυτος ο μηνας να ειναι καρποφορος σε εσενα και τον αντρουλη σου:laugh: :laugh: φιλακια πολλα:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

PINELOPI μου σου ευχομαι καλο μηνα και αυτος ο μηνας να ειναι καρποφορος σε εσενα και τον αντρουλη σου:laugh: :laugh: φιλακια πολλα:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

SANDY ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ 4ΩΝ ΜΗΝΩΝ:) :)

Δημοσίευση

SANDY ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ 4ΩΝ ΜΗΝΩΝ:) :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια... :)

Γέννησα 28η Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 22.22 στο ΜΗΤΕΡΑ. Εσύ Αντριάνα;

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kalispera sandy

Kai egw me tin sira mou sou euxomai na sou zisi i koroula sou kai na tin xerese!:cheer:

filakia xxxxx

Δημοσίευση

kalispera sandy

Kai egw me tin sira mou sou euxomai na sou zisi i koroula sou kai na tin xerese!:cheer:

filakia xxxxx

Δημοσίευση

kalispera sandy

filakia xxxxx

Δημοσίευση

kalispera sandy

filakia xxxxx

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.