Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ποιες είμαστε απο χαλκίδα?

Featured Replies

• Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 30.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

Δημοσίευση

Tι ωραια κοριτσια,σε ομορφη περιοχη μενετε!!!

Εγω μένω αγ.μηνα.

Δημοσίευση

KALHMERA. EMENA TO SPITI MOY EINAI MPROSTA STHN NISHDA POY KANEI STASH TO ASTIKO. SE LIGO KAIRO 8A KATEBENW GIA MPANIO EKEI STHN PARALIA POY EXEI SKALES, ALLA ESY SE POIA PARALIA KONTA ENNOEIS?

Δημοσίευση

αχ!!melisoula μου πολυ θα το θελα...αλλα παρελειψα μαλλον να σου πω οτι δυστυχως μονο το σπιτι μου ειναι εκει ,εγω βρισκομαι πολυ πολυ μακρια απο εκει.προς το παρον μενω Καστορια ,ελπιζω για ενα χρονο ακομα.θα χαρω ομως να σε γνωρισω και ευχομαι οταν ερθω να εχω μια φιλη!!! φιλια

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΧΑΘΗΚΑΜΕ....ΟΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΛΕΝΩ ΠΛΕΝΩ...ΣΙΔΕΡΩΝΩ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙ!! :(

glitterfy0080310441D31.gif

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα μελισσουλα!το πατρικο μου ειναι στο μαγια,εγω με το συζυγο μεναμε 5 χρονια στον κουλη το ψητοπωλειο και προσφατα μετακομισαμε στο βουρκο.παντως,χαρηκα απιστευτα που βρηκα κοσμο απο χαλκιδα.ελπιζω να τα λεμε.πολλα φιλια!

• 3 months later...
Δημοσίευση

Βρε κοριτσια που χαθηκατε ολες???Αντε να ξαναμαζευτουμε!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημερα σας ! απελπιστικη και η κατασταση στη χαλκιδα . βλεπω μαγαζια να κλεινουν , ανθρωπους να χανουν τις δουλειες τους ... μηπως πρεπει να καταργησουμε το χρημα και να το γυρισουμε σε ανταλλαγη υπηρεσιων και προιοντων?

Δημοσίευση

Καλημερα!Ρουλα αστα να πανε ...χαλια η κατασταση!

Κατα τ αλλα πως τα πατε?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δεν νιωθω και πολυ καλα αυτες τις μερες , ξερω οτι θα ερθουν χειροτερες μερες στην πατριδα μας και μελαγχολω . προσπαθω να εχω πιστη στον Θεο , οτι δεν θα επιτρεψει να συμβουν ...

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα καλή χρονιά!! Υγεία, αγάπη και χαρά σε ολους!! Ονομάζομαι Μαρία εχω ενα υπεροχο κοριτσακι 10 μήνων και τον Ιουλιο περιμένοουμε και το αδελφάκι της!!! Προς το παρον μένουμε στο Λευκαντι!!!

Οσο για το εργασιακο ειναι τεραστιο θεμα, εψαχνα ενα 5μηνο για απογευματινη δουλεια πριν μεινω εγκυος, οπου κι αν πηγα μιλουσαν για απολύσεις!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ!!!ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!!

ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.