Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ποιες είμαστε απο χαλκίδα?

Featured Replies

Δημοσίευση

vasoula διπλα στο σπιτι μου, στο hara. ειναι λουκιανου καρωνη 21. εγω μενω διπλα στο 23 !!! καλο>??? ειναι κα φιλη μας!!! θα βρω το τηλ να στο στειλω

• Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 30.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μια χαρα ειναι παρασκευη αλλα αυτη δεν μπορω ρε γαμωτο θα ερθει η μητερα μου αυριο και θα φυγει απο βδομαδα.την αλλη παρασκευη μπορειτε;

Δημοσίευση

εγω θα λειπω την αλλη...αλλα τι στο καλο μια φορα μονο θα βρεθουμε???δεν νομιζω!!!ισως το κανουμε συστημα να βρισκομαστε καθε παρασκευη!!!!

Δημοσίευση

ποτε θα γυρησεις eri;ε ναι αν το κανονισετε γιαυτη την παρασκευη δυσκολο να ερθω γιατι δε μπορω να την αφησω μονη της τη μανα μου εχω να τη δω και καιρο αλλα στην επομενη σιγουρα θα ερθω.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ?

Δημοσίευση

καλησπερα eri εγω ειμαι μεσα οποτε θελετε εκτος απο αυτο το σαββατοκυριακο.πως περασες στην εκδρομουλα σου;

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ?ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΛΕΥΚΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΚΓΥΟΥΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ. :P

Δημοσίευση

Eri καλημέρα!!!

Εγώ είμαι η Άσπα και έχουμε εξοχικό στην Ερέτρια και ερχόμαστε κάθε Σαβ/κο. Για μπανάκι πηγαίνουμε κυρίως Ερέτρια...και στο Λευκαντί έχω πάει και είναι πολύ ωραία!!! Με τα παιδιά όμως μας βολεύει κάτι κοντινό! ;)

Απ΄ότι βλέπω δεν έχετε κανονίσει καμία συνάντηση. Για οργανωθείτε λίγο μπας και σας έρθω κι εγώ αν είναιΣαβ/κο!!! :P

Δημοσίευση

ΑΣΠΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ..ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ??? :P:P ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!ΤΙΣ ΕΧΑΣΑ!!!ΧΑΧΑ.ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΡΕΤΡΙΑ

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.να ανοιξουμε στις συναντησεις μελων μηπως και οργανωθουμε.τι λετε?

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

καλησπερα κοριτσια.να ανοιξουμε στις συναντησεις μελων μηπως και οργανωθουμε.τι λετε?

Γειά σου βρε κατσαριδούλα!!!!!

Άσχετο........εσένα δεν είχε γενέθλια χθές ο καλός σου????? Πως περάσατε?????

Δημοσίευση

ναι αλλα δεν καναμε τιποτα γιατι ειμαι αδιαθετη και με ποναγε η κοιλια μου :( .μια βολτα στο βαφτιστηρη μας πηγαμε.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ???ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ??

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-12ΠΜ.ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΠΜ ΤΟ FACEBOOK MOY.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.