Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αριθμος παιδιων, φαινεται στο χερι????

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα σας!!!!

Που λετε (εγω λεω αλλα ετσι παει :woohoo: ) το σαβ/κο, ειπα να καθαρισω λιγο τη βιβλιοθηκη.....κ επεσε στα χερια μου ενα βιβλιαρακι...ουτε καν θυμαμαι πως βρεθηκε εκει....ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΑ

Εγω που δεν πιστευω στα hopus pokus κ τα σχετικα, ειπα αρχικα να το πεταξω...ελα ομως που ειμαι περιεργη :whistle::whistle:

Εννοειται λοιπον, πηγα κατευθειαν στη σελιδα των παιδιων....

Το βιβλιο λεει, πως ο αριθμος των παιδιων που θα κανεις, φαινεται απο τις καθετες γραμμουλες αναμεσα στο μικρο το δαχτυλακι κ την παλαμη (μαλλον χουφτα, αφου το δεξι σου χερι σε μουτζωνει :blink: )

Για κοιταξτε καλα βρε κοριτσια, να δουμε αληθευει???

Εγω μετρησα 3....(αυτα που χανεις αραγε τα μετραει???)

ΑΑΑΑΑΑ κ κατι ακομα....αν ειναι λεει η γραμμη μακριουτσικη κ πιο εντονη, θα ειναι αγορι, ειδαλως πιο μικρη κ αχνη, κοριτσι :kiss::kiss::kiss:

Βαζω κ μια φωτο να δειτε...αν τα καταφερω...

post-10193-13873934772302_thumb.jpg

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 73.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

γεια σου Konstans

εγώ έχω 4 γραμμές η πρώτη είναι σαν το γράμμα "γ", οι άλλες 2 είναι κομμένες στη μέση και η τρίτη είναι καθαρή και λίγο λοξή όπως "/".

Αυτό τι σημαίνει?

Πέρασα ήδη μια αποβολή οπότε μπορούμε να πούμε ότι η αποβολή είναι η πρώτη γραμμή που είναι σαν "γ"?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

γεια σου Konstans

εγώ έχω 4 γραμμές η πρώτη είναι σαν το γράμμα "γ", οι άλλες 2 είναι κομμένες στη μέση και η τρίτη είναι καθαρή και λίγο λοξή όπως "/".

Αυτό τι σημαίνει?

Πέρασα ήδη μια αποβολή οπότε μπορούμε να πούμε ότι η αποβολή είναι η πρώτη γραμμή που είναι σαν "γ"?

Κοριτσαρα μου, μαλλον ναι...η πρωτη πρεπει να ειναι η αποβολη...Η τριτη σιγουρα ειναι παιδι!!!! οι αλλες δυο.....κομμενες στη μεση..... :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Παντως κ μενα οι δυο ειναι λοξες!! οπως κ η τριτη η δικη σου!!! Μονο που εμενα η μια ειναι μεγαααααλη κ η αλλη πιο μικρη,...Λες να κανω ενα κ ενα??? Η τριτη γραμμουλα ειναι πολυ μικρουλα...ισως το σπορακι που εχασα...

Ουφ....

Δημοσίευση

Καταρχήν.. ποιο χέρι κοιτάμε;;;; Δεξί ή αριστερό;; :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 μεγαλεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

AFRODITH έγραψε:

egw exw duo ....duo lew na kanw .

Με το καλο κ το δευτερο Αφροδιτη!!! να μας πεις κ αν ισχυει το χερι!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καντινου έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 μεγαλεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S

3 Παιδια?????Εσεις που εχετε παιδακια να μας λετε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Το λέω γιατί είχα την εντύπωση πως για όλα αυτά κοιτάνε το αριστερό, αλλά εδώ φαίνεται να'ναι το δεξί...

Τπ.. δε βγάζω άκρη σε κανένα... :(

Δημοσίευση

εγω παλι δεν εχω καμια αρα δεν θα κανω παιδια :(:( δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα δεν βλεπω καμια γραμμη..εχω μερικες γενικα του χεριου αλλα πιο εντονες οπως τις δειχνει στην φωτο δεν εχω.βλεπω δυο αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτες :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

crazy έγραψε:

Καταρχήν.. ποιο χέρι κοιτάμε;;;; Δεξί ή αριστερό;; :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Οπως η φωτο! Το δεξι μας....μας μουτζωνει :P:P:P

Δημοσίευση

tipota sto xeri yparxei pou na leei agori h koritsi ?

to xriazete h katinou na mathei an tha kanei ton gio :P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

crazy έγραψε:

Το λέω γιατί είχα την εντύπωση πως για όλα αυτά κοιτάνε το αριστερό, αλλά εδώ φαίνεται να'ναι το δεξί...

Τπ.. δε βγάζω άκρη σε κανένα... :(

Το βιβλιο αυτο που εχω στα χερια μου, εξεταζει κ τα δυο!!!!! Τα παιδια τα εχει στο δεξι...δεν ξερω...κ εγω τωρα μαθαινω μαζι σας!!!

Αμεσως ομως απαισιοδοξια :angry::angry: κοιτα καλα, παρε μεγενθυντικο φακο!!! Κ εγω μια εβλεπα...μετα αναψα το φως... ;)

Δημοσίευση

BRE KORITSAKIA KATI TO OTI EIMAI XANTHIA KATI ME TA PAIDIA POY ME EXOYN TRELANEI DEN KATALAVENO POIEW EINAI AYTES OI GRAMMES.KAI AN EINAI AYTES POY KATALAVENO EINAI PANO APO 8!!!!EXO 3 ARA EXOYME DROMO AKOMA..... :S:blink: :silly: :lol:

Δημοσίευση

Πω πω.. ζαλίστηκα να κοιτάω το χέρι μου! :laugh: :P :p

Έτσι μου'ρχεται να το βγάλω φωτογραφία να σας το δείξω! Δε βγάζω άκρη!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΚΑΘΕΤΑ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΟΙΤΑΜΕ???

Δημοσίευση

marvel1984 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΚΑΘΕΤΑ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΟΙΤΑΜΕ???

Αυτήν την απορία έχω κι εγώ!!!

Το σχέδιο δείχνει κάθετες γραμμές, αλλά εμένα όλες είναι οριζόντιες!!

Και κάποιες πλεγμένες πουλόβερ!! :huh::dry::S

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οσον αφορα κοριτσι αγορι, θα το γραψω ακριβως οπως το λεει στο βιβλιο:

"Οι μεγαλες κ εντονες γραμμες ειναι αυτες που συμβολιζουν ταγορια, ενω οι μικροτερες τα κοριτσια.

Δυο γραμμες που ξεκινουν απο το ιδιο σημειο, φανερωνουν διδυμα.

Η γραμμη που ξεπερναει τις υπολοιπες σε μακρος κ φτανει ως το δαχτυλο του Ερμη(μικρο δαχτυλακι), αποκαλυπτει τη γεννηση ενος παιδιου με λαμπρο μελλον κ πολυ επιτυχημενη ζωη.

Οταν καποια απο τις γραμμες των παιδιων εκτεινεται ως κ τη γραμμη της καρδιας(η πρωτη καθετη στα 4 δαχτυλα) τοτε αυτο το παιδι θα ειναι κ το πιο αγαπημενο του συγκεκριμενου ανθρωπου κ ισως μαλιστα να του παρεχει περισσοτερη αγαπη ακομα κ απο αυτην που παρεχει στον ιδιο του το συντροφο.

Ακομα κ αν υπαρχει υιοθετημενο παιδι, θα φανει στις γραμμες των παιδιων.

Εκεινοι που δε θελησαν ναποκτησουν παιδια, δε θα εχουν καμια απτις παραπανω γραμμες"

Δημοσίευση

ΚΑΘΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΑ,ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΧΩ 2....

Δημοσίευση

agoria tha kanw kai tha einai epitiximena!!!

Δημοσίευση

το αριστερο ειναι σιγουρα, γιατι δεξια εχω μια περιεργη, ενω αριστερα δυο ολοκαθαρες και εχω δυο παιδια

Δημοσίευση

Koριτσια εγω βρηκα 3....!!!οι δυο ειναι πιο μικρες και αχνες και ξεκινανε απο το ιδιο σημειο...μαλλον αυτα ειναι τα διδυμακια μου!!!και η τριτη ειναι εντονη και μεγαλη...λετε βρε κοριτσια τα διδυμα μου να ειναι κοριτσακια????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Μαρίτσα μου, δεν ξέρω... και τα δυο μου χέρια είναι γεμάτα γραμμούλες, δε βγάζω άκρη!!! Θύμισε μου άμα βρεθούμε να μου τις δείξεις για να καταλάβω τι κοιτάμε!!! :P

Δημοσίευση

εγώ έχω 2 οριζόντιες στο δεξί χέρι αχνές και ....έχω δύο κοριτσάκια!!!!

:ohmy::ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ! ΕΧΩ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ!!!!!

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.