Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΥΙΖ:ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ???

Featured Replies

Δημοσίευση

Με το καλό και με έναν πόνο!!!!!

Γεννάς 04/02, μία μερα πριν μπω στον μήνα μου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ...ΑΦΟΥ Η ΠΗΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 26/1.ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ..ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ/ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥ...

Δημοσίευση

χαχαχαχχα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: με τα καρναβαλια λεει :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

πολυ γελασα!!! Αντε βρε, μεναν πονο!!! Κ αν βγει στις 24, θα εχουμε ιδια μερα γενεθλια χι χι χι :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΔΑ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Δημοσίευση

Χα χα χα!!

Πατσυ λες;!!!

Αντε βρε φιλεναδα ευχομαι την Κυριακη να γεννησεις με εναν πονο και να ξελαφρωσεις επιτελους!!

Δημοσίευση

Με το καλό με έναν πόνο. Οπότε μην πάρεις φορμάκι απλό να του φορέσετε στολή :):):) με το που θα γεννηθεί να πάθουν την πλάκα τους όλοι.

Δημοσίευση

με το καλο κοπελα μου...

αχ τι με θυμησες τωρα.....

κ γω περισι γεννησα τσικνοπεμπτη..,κ τη επομενη χιονιζε...

εγω γεννησα 19-2-09

με το καλο..ολα να σε πανε καλα :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

xaxa.ναι!!!!!!!!!!!!!αυτο ειδικα με την στολη μου αρεσε!!!!!!!!!!λεω να βαλω κι εγω στολη οταν θα γενναω... :P:P:P

Δημοσίευση

:):)B):cheer:

Πατσουλινι ευχομαι μεχρι αυριο να γεννησεις επιτελους...

Αληθεια αυριο ποιο εφημερευει???

Δημοσίευση

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!TO EIΠΕΣ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΘΗΡΙΟ ΜΟΥ Ε;ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ!!!!ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΠΑΣΧΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΠΑΤΣΥΥΥΥΥ ΑΙ ΛΟΒ ΓΙΟΥ!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

AYΡΙΟ ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ????ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΧΩ ΠΕΡΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8.ΧΑΧΑΧΑ.ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΙ ΛΟΒ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!!!!!!

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε ΠΗΤ 20/02 μέσα για την Τσικνοπέμπτη ή την Καθαρά Δευτέρα. Το φορμάκι εξόδου πάντως είναι καμηλοπαρδαλίτσα με ουρά και το σκουφάκι ασορτί με κερατάκια και αυτιά!!! Θα ντυθούμε καμηλοπαρδαλίτσες!!!

Πάντως τσεκαρισμένο και την Καθαρά Δευτέρα Παπαγεωργίου εφημερεύει!!! Τσικνοπέμπτη Ιπποκράτειο!!!

Δημοσίευση

axαχ τελεια θα ειναι...χα χα χα πολυ γελιο....αντε κοπελα μου με το καλο.....ολα να σου πανε τελια........φιλια.....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

georghar έγραψε:

Εμείς έχουμε ΠΗΤ 20/02 μέσα για την Τσικνοπέμπτη ή την Καθαρά Δευτέρα. Το φορμάκι εξόδου πάντως είναι καμηλοπαρδαλίτσα με ουρά και το σκουφάκι ασορτί με κερατάκια και αυτιά!!! Θα ντυθούμε καμηλοπαρδαλίτσες!!!

Πάντως τσεκαρισμένο και την Καθαρά Δευτέρα Παπαγεωργίου εφημερεύει!!! Τσικνοπέμπτη Ιπποκράτειο!!![/quΕΣΥ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙΣ??????ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΤΥΜΕΝΗ...ΧΑΧΑΧΑ :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.