Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια ήθελα την γνώμη μας, αν ξέρετε ή αν έχετε ακούσει κάτι σχετικά με το πόσο συχνά μπορούμε να κάνουμε υπερηχο για να δούμε το μωράκι μας. Κάπου είχα διαβάσει ότι σε όλη την εγκυμοσύνη πρέπει να κάνουμε μόνο 6 υπέρηχους! Από την άλλη, οι περισσότεροι γυναικολόγοι λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Το ρωτάω γιατί εγώ μέσα σε μια εβδομάδα, μάλλον θα χρειαστεί να κάνω 2 υπέρηχους και φοβάμαι μήπως είναι σύντομο το χρονικό διάστημα που έχουν μεταξύ τους!

Δημοσίευση

εγω απο τον εκτο μηνα και μετα εκανα ανα 2 βδομαδες γιατι ειχα λιγο αμνιακο υγρο..και γεννησα στους 8 και 1 βδομαδα..συνολικα πρεπει να εκανα 20 υπερηχουσ..

Δημοσίευση

Κ εγώ κοριτσακι μου εχω κανει αρκετους λογο διδύμων κ λογο του οτι ειχα τρακαρει. Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα παντως. Κ εγω θα ξανακανω παλι σε 3-4 μέρες δηλαδη θα χουν μεσολαβησει καμια δωδεκαρια μερες απο τον προηγουμενο

Δημοσίευση

εγω έκανα μια φορά το μήνα που πήγαινα και στο γυναικολόγο μου.και με το που μπήκα στο μήνα μου ακόμα πιο συχνά.Ειχα μια ομαλή εγκυμοσύνη γι αυτο κιόλας..Χωρις λόγο δεν νομιζω να επιτρέπεται και κάθε εβδομάδα..αλλά αμα χρειαστεί νομίζω επιβάλλεται για να εισαι σιγουρη και για το μωρο

φιλια

Δημοσίευση

De ksero ti na sou po. Emena o giatros mou itan kata ton pollon uperixon. Se oli tin egkumosini ekana 5 mazi me to doppler.

Profanos gia na lene oti den uparxei problima tote den uparxei.

Δημοσίευση

Ολγακι τι εγινε βρηκαμε νεο θεμα αησυχιας? :laugh:

στον πρωτο μου γιο..αιωνες πριν..εκανα απειρους υπερηχους κολπικους κ μη..γιατι ειχα αιμοραγια ως τον 4ο.......Μετα επειδη ηταν δυσκολη κυηση ,ειχα σκασει κ το γιατρο με τις ανησυχιες μου :laugh: συνεχιστηκαν οι συχνοι υπερηχοι ..

ολα πηγα τελεια κ ..απολαμβανα το μωρουλι μου συνεχως!!

μη στεναχωριεσαι!!! ο γιατρος μου ,μου ειχε πει..κανενα προβλημα!!!

φιλακια στη κοιλιτσα!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.