Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

εγκυμοσυνη-θαυμα

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια να στε παντα καλα,και συντομα ολες σας να εχετε ενα μικρο θαυματακι στη κοιλιτσα σας.σας ευχαριστω πολυ για τη θετικη ενεργεια που μας στελνετε.δε το εχουμε πει ακομα σε πολλους κ αν δεν ειχα κ εσας θα εσκαγα

Δημοσίευση

sinxaritiria anna na exeis mia teeeeeeleia egimosinh k se ligous mines na kratas ena ygiestato moraki stin agalitsa sou filia !

telika oti k na kanoume to moraki erxete ti katalili stigmi k ekei pou den to perimeneis !!!!

ade k sta dika mas oi ypoloipes koritsia :)

Δημοσίευση

Με το καλο ευχομαι! Μακαρι να σου πανε ολα καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!! Οντως σαν θαυμα μου ακουγεται!! Ειδες...αν ο Θεος θελει.....!

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!!!Σου ευχομαι ολόψυχα να έχεις μια

ήρεμη και ομορφη εγκυμοσύνη...

Και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι!

Ολα θα πάνε μια χαρούλα! :)

Δημοσίευση

καλημέρα Άννα!!!συγχαρητήρια κοπέλα μου!!σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και σε λίγους μήνες να κρατάς ένα γερό μωράκι στη αγκαλιά σου!!!

Δημοσίευση

Αννα καλημερα καλη εγκυμοσηνη σου ευχομαι κ ενα υγιεστατο μωρακι.... :kiss:

Δημοσίευση

Καλή σου μέρα Άννα!!!Σου εύχομαι μέσα πό την καρδιά μου να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 8 μήνες να καρτάς το αγγελουδάκι σου στην αγγαλιά σου!!!Περι μένουμε νέα σου...

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Συγχαρητήρια και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Συγχαρητήρια και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

συγχαρητήρια και με το καλό και ένα γερό μπεμπάκι!

να είσαι ήρεμη και χωρίς άγχος!!

όλα καλά μέχρι το τέλος να πάνε!

αχ πόσο νοσταλγώ τις πρώτες μέρες....

Δημοσίευση

τι χαρμοσινα νεα ειναι αυτα κοριτσακι μου..............με το καλο το μωρακι σου κ καλη εγκυμοσινη!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

Να είσαι ήρεμη και να μη σηκώνεις βάρη!!!

Σύντομα θα ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου

και θα τρελαθείς από χαρά!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια καλησπερα.πριν λιγες μερες για ακριβεια τη τριτη βεβαιωθηκα οτι ειμαι εγκυος μετα απο τη ταλαιπωρια μιας εξωσωματικης.τη τριτη η β χωριακη μου βγηκε 304 (ειχε κανει λαθος το μικροβιλογ κ μου χε πει 363)και στον υπερηχο δεν ειδε τιποτα ο γιατρος στον οποιο δεν ειχα ξαναπαει κ ο οποιος επειδη δεν ειδε τιποτα μου μιλησε για διακοπη κυησεως.σημερα επανελαβα τη β χωρ, και μου βγηκε 518.ο γιατρος μου αρχισε κατι ....θα δουμε ,περιμενα να πας καλυτερα ,τελος παντων με εκανε να αισθανομαι πολυ απαισιοδοξα.εσεις που εχετε προχωρησει στις εγκυμοσυνες σας,τι λετε βρε κοριτσια.γιατι αυτος ο ανθρωπος μ εχει αγχωσει πολυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.