Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα.το σαββατο ηρθε μια φιλη μου να με δει και πανω στην κουβεντα μου λεει αν παρακουλουθω την θερμοκρασια μου της λεω οχι για ποιο λογο και εκεινη μου λεει οτι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης η θερμοκρασια ειναι ανεβασμενη.μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε και μετρησα την θερμοκρασια μου για δυο μερες και οντως ηταν ανεβασμενη.εχετε ακουσει κατι τετοιο η ειναι ανοησια? :)

Δημοσίευση

Και αν είναι ανεβασμένη επηρεάζει σε τίποτα;

Για ποιο λόγο να την παρακολουθείς;

Ας μας πουν όποιες κοπέλες γνωρίζουν...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

marilou έγραψε:

γιαυτο ρωταω και εγω γιατι μου εκανε εντυπωση δεν εχω ξαναακουσει κατι τετοιο.μπορει να ειναι και βλακεια δεν θελω να επιρεασω καμια κοπελα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

marilou έγραψε:

γιαυτο ρωταω και εγω γιατι μου εκανε εντυπωση δεν εχω ξαναακουσει κατι τετοιο.μπορει να ειναι και βλακεια δεν θελω να επιρεασω καμια κοπελα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

marilou έγραψε:

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 36,10 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 37,20 ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΑΝ ΟΧΙ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 36,10 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 37,20 ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΑΝ ΟΧΙ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.δυο μερες που παρακουλουθησα την θερμοκρασια μου οντως ηταν ανεβασμενη γιαυτο ηθελα να ρωτησω.σε ευχαριστω και παλι.:) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.δυο μερες που παρακουλουθησα την θερμοκρασια μου οντως ηταν ανεβασμενη γιαυτο ηθελα να ρωτησω.σε ευχαριστω και παλι.:) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.