Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κοριτσια ολη τη θετικη σας ενεργεια και σκεψη...

Featured Replies

Δημοσίευση

ΟΛΗΗΗΗ ΜΑ ΟΛΗΗΗΗΗ τη στελνω με αγαπη ...Περναει απο μπλοκα, διαδικτυο κ φτανει!!!

με το καλο!!! :kiss:

Δημοσίευση

και εγω και εγω να παρω σειρα :P σου στελνω οοολη μου την θετικη ενεργεια και τις καλυτερες ευχες να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις!περιμενουμε την ευχαριστη ανακοινωση σου :)

Δημοσίευση

rose!! rose!! Κάνε... κάνε πιο κει!!! Θέλω κι εγώ να μπω στη σειρά..!!

Κι εγώ θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα! Η μέρα που θα σε κάνει πολύ

πολύ ευτυχισμένη να μην αργήσει καθόλου!!

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ευχομαι με το καλο σε 9 μηνες να κρατας

το μαναρακι σου :D :D :D

σου στελτω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολη μου την θετικη ενεργεια

πολυ πολυ καλη τυχη

κ καλα αποτελεσματα

κ ενα καρματακι για να τα πας καλα

φιλια πολλα κ καλη επιτυχιαααααααααααααααααααααα :D :D :D

Δημοσίευση

gorginaki ελπιζω αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και τυχερη σου.

Ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα και σε εννια μηνες να κρατας αγκαλιτσα το μωρακι σου.

Ολα να τα θυμασαι μετα σαν ενα μακρινο,μακρινο παρελθον.....

Η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου.

Καλη επιτυχια...................

Δημοσίευση

Gorgina μου καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Το ίδιο και στην ΚΑτερίνα (που δεν σταματά να χαίρεται με τις χαρές των άλλων και να μοιράζεται τις αγωνίες άλλων, ακόμα και όταν η ίδια είναι στενοχωρημένη - πώς αλλιώς να ορίσει κανείς την "μεγάλη καρδιά".....)αμέσως μόλις ξαναπροσπαθήσει

και σε όλες τις κοπέλες που δυσκολεύονται!!

Ευχομαι το φθινόπωρο του 2010 να είναι γεμάτο γεννητούρια αυτών που κάνουν τώρα προσπάθεια!

Δημοσίευση

...katerina... έγραψε:

Παρε κ ενα καρματακι κοριτσακι για ακομη μεγαλυτερη τυχη!!!!!!

kai apo mena 1 :woohoo:

Δημοσίευση

Gorgina μου δεν έχουμε μιλήσει ποτέ αλλά ειλικρινά εύχομαι να είναι τώρα η στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το όνειρό σου,,

Καλή επιτυχία με όλη μου την καρδιά :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Gorgina μου, μέσα από τη καρδιά μου σου εύχομαι να μην έχεις ξανά μέρα στεναχώριας, παρά μόνο γλυκιά ανυπομονησία και την ευτυχία της μητρότητας.

Δημοσίευση

Τζωρτζίνα μου σού εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να ειναι η τυχερή σου αυτή η φορά! Σου στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη και την αγάπη μου!

Να σαι πάντα καλά και να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου!! Στο ευχομαι πραγματικά!

Σε φιλώ γλυκά-γλυκά! :)

Δημοσίευση

koritsia sas efxaristo para poli gia tis efxesas ilikrina

ine poles kai elpizo o theos

na mas akousi.ke na antapodosi ke

se esas oti epithimite.

Δημοσίευση

τζωρτζινα μου ευχομαι ολοψυχα να ειναι κ η τυχερη σου αυτη η φορα.. ολα θα πανε καλα κ οοοχιιι αγχος σε παρακαλω,δεν κανει καλο,δεν βοηθα καθολου, πιστεψεμε..καλη επιτυχια κ πολλα πολλα φιλακια...

Δημοσίευση

κοπελιά αν και δεν σε ξέρω σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου...

ΔΥΝΑΜΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΙΣΤΗ

Δημοσίευση

Να ΄μαι κ εγώ!!! Εχω καιρό ναγράψω αλλά σε αυτό το θέμα δεν υπήρχε περίπτωση να λείψω.

Τζωρτζίνα μου σου στέλνω όοοοοοοοοοοοοοολη μου την αγάπη, όοοοοολη μου τη θετική ενέργεια κ σκέψη κ προσεύχομαι για σένα στην Παναγίτσα που κ εμένα με βοήθησε, να σου χαρίσει το μωράκι που τόσο πολύ θέλεις αλλά κ που το αξίζεις. Γυναίκες ΄με τόσο μεγάλη καρδιά (όπως κ η Κατερίνα) πρέπει να γίνονται μανούλες.

Σε αγαπάμε να το θυμάσαι :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

kitten έγραψε:

Να ΄μαι κ εγώ!!! Εχω καιρό ναγράψω αλλά σε αυτό το θέμα δεν υπήρχε περίπτωση να λείψω.

Τζωρτζίνα μου σου στέλνω όοοοοοοοοοοοοοολη μου την αγάπη, όοοοοολη μου τη θετική ενέργεια κ σκέψη κ προσεύχομαι για σένα στην Παναγίτσα που κ εμένα με βοήθησε, να σου χαρίσει το μωράκι που τόσο πολύ θέλεις αλλά κ που το αξίζεις. Γυναίκες ΄με τόσο μεγάλη καρδιά (όπως κ η Κατερίνα) πρέπει να γίνονται μανούλες.

Σε αγαπάμε να το θυμάσαι :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

asta afta k den me rixnis??????????

i thia exi thimosi :angry::angry::angry::angry:

pou ise giati xathikes...

den me niazi katholou gia sena ala an me ksexasoun ta mora

tha ston mavriso ton popo sou.

Δημοσίευση

Το μωρό δε σε ξεχνάει στο υπόσχομαι αλλά ούτε και εγώ εντάξει??????

Το πρωί δε προλαβαίνω και το απόγευμα δεν έχω υπολογιστή παρά μόνο αργά το βράδυ. Σήμερα δουλεύω κ απόγευμα κ μπόρεσα να μπώ κ να γράψω.

Βέβαια θα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα αλλά δε σηκωνόμουν απο κρεβάτι κ λεκάνη.

Δικαιολογίες .... έπρεπε τουλάχιστον να σου γράψω κάτι...ειδικά εσένα!!

Σε σκέφτομαι όμως συνέχεια αλήθειααααααααααα. Με συγχωρείς????

Δημοσίευση

kitten έγραψε:

Το μωρό δε σε ξεχνάει στο υπόσχομαι αλλά ούτε και εγώ εντάξει??????

Το πρωί δε προλαβαίνω και το απόγευμα δεν έχω υπολογιστή παρά μόνο αργά το βράδυ. Σήμερα δουλεύω κ απόγευμα κ μπόρεσα να μπώ κ να γράψω.

Βέβαια θα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα αλλά δε σηκωνόμουν απο κρεβάτι κ λεκάνη.

Δικαιολογίες .... έπρεπε τουλάχιστον να σου γράψω κάτι...ειδικά εσένα!!

Σε σκέφτομαι όμως συνέχεια αλήθειααααααααααα. Με συγχωρείς????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ela vre kouklitsa pou me pires sta sovara..

se filo poli poli.

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ, ΤΟ 2010 ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Δημοσίευση

Φιλεναδιτσα,ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα...αν και ειμαι σιγουρη!Δεν θα την γλυτωσεις ετσι απλα,θα κερασεις!εισαι υπεροχη!φιλια και απο τον Παναη! :kiss:

Δημοσίευση

Ναι ναι ναι κέρασμα ουαου!!!! Κάνε οικονομίες από τώρα!!!!! Brake a leg gia avrio!!! pou lene kai oi filoi mas oi aggloi...

Δημοσίευση

Gorginaki ηρθε η ωρα που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σου!!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτη τη φορα να σου ερθουν ολα θετικα!!!! Ποοοολλα πολλα φιλακια!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.