Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γεννησε το Μαρακι 85 !!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Εχθες το μεσημέρι γέννησε το Μαρακι μας με φυσιολογικό τοκετό!!!!

μαμα και μωρο φέρουν άκρας υγείας!!! :)

Μαρακι μου καταρχας να σου ζήσει!!!!

Σου έυχομαι να είστε παντα γεροί να το χαίρεστε και να το βλέπετε μερα με τη μέρα να μεγαλώνει όπως επιθυμείτε!!!!

Καλή λοχεία!!!καλα ξενύχτια και καλούς θηλασμούς αφού όπως μου έγραψες ξεκινήσατε να θηλάζετε!!!! τα φιλιά μου σε σένα και το μικράκι σου!!!

Λεπτομεριες δεν γραφω αφου σε λίγες μερες θα μπει η Μαρία να σας πει την δική της τρυφερή ιστορία για τον τοκετό της!!!

φιλακια !!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μαράκι να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!!Να είναι γερό και καλότυχο στη ζωή του!!!!!!! Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς!!!!!Και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει...Να είναι γερό,υγιέστατο,και να είστε κι εσείς καλά να το δείτε να μεγαλώνει...!

Εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Δημοσίευση

Να σου ζησει το μωρακι σου να ειναι γερο και καλοτυχο!!!!

Δημοσίευση

Μαράκι να σου ζήσει το αγγελούδι σου!! Να το καμαρώνετε πάντα γερό και δυνατό!!! Καλή λοχεία να έχεις!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Μαράκι 85, να είναι υγιές και πάντα ευτυχισμένο!!!

Αντε βρε κορίτσια μακάρι το 2010 να έχει μόνο τέτοια μηνυματάκια ευχάριστα σαν αυτό :)

Δημοσίευση

Μπραβο Μαρακι μου να σου ζησει κοπελα μου!!

Περιμενουμε λεπτομερειες!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ!!!! :kiss:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

Δημοσίευση

να σου ζησει το κοριτσακι σου μαρακι μου!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε να μπεις να μας πεις την εμπειρια σου!!!!!!!!!!!

καλη λοχεια!!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

να σου ζήσει Μαρία!!!πάντα γερό να είναι το μωράκι σου!!καλή λοχεία σου εύχομαι!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει το μωράκι,να είναι όλο υγεία,καλοτυχία και πλημυρισμένο απο αγάπη!!!!!!! Συγχαρητήρια και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Mαρακι να σου ζησει η μπεμπα !!!!!

Καλη λοχεια και καλο σαραντισμο !!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!

Να 'ναι γερό και τυχερό στη ζωή του!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!! Πολλα συγχαρητηρια!!!!!!

Να σας ζησει! Να ειναι παντα γερο ακι το δειτε οπως ποθειτε.....!!!!

Καλη λοχεια ευχομαι!

Δημοσίευση

Kοριτσακια μου γυρισαμε σπιτακι μας!!!

Θα σας γραψω και εγω την δικη μου ιστορια τοκετου!!!

Λοιπον...Το Σαββατο 16/1 μπηκα με προκληση τοκετου στο Ιασω αφου η μπουμπουκα πηρε ολο τον μηνα,φαινεται ειχε βολευτει για τα καλα!!!

Στις 7 το πρωι δωσαμε το παρον.....με πηραν μεσα για κλισμα και περιποιηση αλλα εγω ημουνα στιν τριχα απο το σπιτι!!!

Μετα με πανε στα δωματιακια και μου βαζουν το ορο για να αρχησουν οι ωδινες!!!Με πιασαν πολυ γρηγορα οι πονοι...στην αρχη αντεχα...μετα δεν μπορουσα καθολου,αισθανομουνα ζωντανη νεκρη και να φανταστειτε ειχα ακομα διαστολη 3,αφηστε που εκανα και 2 φορες εμετο(απο τον ορο λογικα)Ευτυχως ηταν μεσα ο αντρουλής μου και μου κραταγε το χερι!!!

Επιτελους μετα απο λιγη ωρα μου καναν την επισκληριδιο και ολοι οι πονοι φυγαν δια μαγειας!!!Περιμεναμε απλως να κανω και αλλη διαστολη!!!

Μοιλις εφτασε η διαστολη στο 8-9 μου λεει ο γιατρος ''σπρωξε Μαρια''και το κεφαλακι της μπουμπους φανηκε και πηγαμε κατευθειαν χειρουργειο!!!Μολις μπηκαμε στο χειρουργειο εδωσα 2 σπρωξιες και βγηκε η μπεμπουλα μου!!!!

Κοριτσια συγκλονιστικη εμπειρια,θα την θυμαμαι για παντα!!!

Γεννηθηκε στις 13'20 το μεσημερι 50.5 πονοτους και 3.100 τα κιλακια μας!!!

Τωρα ειμαστε σπιτακι μας και κανουμε μαμ κακα και νανι!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Να χαιρεστε τα μωρακια σας και οσες περιμενετε με εναν πονο κοριτσια!!!

Α και μην ξεχασετε να κανετε επισκληριδιο!!!Πιστευω δεν υπαρχει μεγαλυτερη ανακαλυψη!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ??? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

Δημοσίευση

maria86 να μην φοβασαι καθολου,θα πονεσεις λιγο στην αρχη μεχρι να κανεις διαστολη και απο κει και περα μπαινει η επισκληριδιος !!!Την θηλαζω την ημερα και το βραδυ της δινω συμπληρωμα για να την κραταει περισσοτερο και να μην καθομαι και εγω 1 ωρα να θηλαζω!!Αυριο περιμενω να ερθει η παιδιατρος να δουμε τι θα μας πει!!!

Δημοσίευση

Μαρακι να σου ζησει το κοριτσακι σου.

Καλη λοχεια και καλο σαραντισμο !!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.