Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μ' ένα χαμόγελό τους...

Featured Replies

Δημοσίευση

Σε αυτό το θέμα σκέφτηκα να βάλουμε φωτογραφίες όλες από τα παιδάκια μας, σε πόζες ...χαμογελαστές έως ...ξεκαρδιστικές!!!

Θα έχει τελικά πολλή πλάκα να τις κοιτάμε και να γελάμε μαζί τους...

smurfs.jpg

• Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ξεκινώ με την κόρη μου... σε μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες της...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Πολύ καλή ιδέα Σάντυ! Με ένα χαμόγελό τους... θα μας φτιάχνει κι εμάς η διάθεση! :)

Δημοσίευση

Πολύ καλή ιδέα Σάντυ! Με ένα χαμόγελό τους... θα μας φτιάχνει κι εμάς η διάθεση! :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ας ξεκινησω και εγω με μια φωτο τησ κορης μου ....ειναι η μελλουσα Μαρια - Ευπραξια που θα την βαφτισουμε σε λιγο καιρο .... εγω απλα θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου που στις πρωτες μερες που ηρθε κορη μου στη ζωη μου ολα μου μοιαζαν βουνο, ειμαι μονη απο βοηθεια σπιτι και μωρο για δουλεια ουτε λογος ακομη δυστυχως δνεμπορω να βρω νταντα για το μωρο μου και ποια να βαλεις σπιτι σου αν δεν την ξερεις? τελως παντων δεν ηταν αυτο το θεμα και ας επανελθω...ηθελα να πω οτι οσο και να κουραζομαστε και οσο και να μη μπορουμε να ξυπνησουμε το μωρο μου με ενα του χαμογελο μου παιρνει καθε μου λυπη και καθε κομματακι κουρασης....ουφφφφ αυτα σας κουρασα

Δημοσίευση

ας ξεκινησω και εγω με μια φωτο τησ κορης μου ....ειναι η μελλουσα Μαρια - Ευπραξια που θα την βαφτισουμε σε λιγο καιρο .... εγω απλα θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου που στις πρωτες μερες που ηρθε κορη μου στη ζωη μου ολα μου μοιαζαν βουνο, ειμαι μονη απο βοηθεια σπιτι και μωρο για δουλεια ουτε λογος ακομη δυστυχως δνεμπορω να βρω νταντα για το μωρο μου και ποια να βαλεις σπιτι σου αν δεν την ξερεις? τελως παντων δεν ηταν αυτο το θεμα και ας επανελθω...ηθελα να πω οτι οσο και να κουραζομαστε και οσο και να μη μπορουμε να ξυπνησουμε το μωρο μου με ενα του χαμογελο μου παιρνει καθε μου λυπη και καθε κομματακι κουρασης....ουφφφφ αυτα σας κουρασα

Δημοσίευση

Δημοσίευση

να χαιρεστε τα μωρακια σας ολα κουκλακια:kiss:

mariloy τι κουκλα ,τι ματαρες φτου το κοριτσι σου

να την χαιρεσαι!!

Δημοσίευση

να την χαιρεσαι!!

Δημοσίευση

να την χαιρεσαι!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝΤΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

πραγματικα παντως τα μωρα μας και καθε μωρακι ειναι να εισαι συνεχεια με μια φωτογραφικη απο πανω τους .....

Δημοσίευση

πραγματικα παντως τα μωρα μας και καθε μωρακι ειναι να εισαι συνεχεια με μια φωτογραφικη απο πανω τους .....

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.