Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?

Featured Replies

Δημοσίευση

Ποσο μου αρεσει που η καλια εχει την χιονατη γεια εικονα της και η χιονατη απαντα απο κατω:laugh: :laugh: :laugh: .

• Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 16.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ποσο μου αρεσει που η καλια εχει την χιονατη γεια εικονα της και η χιονατη απαντα απο κατω:laugh: :laugh: :laugh: .

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε κοριτσάκια... Θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά όπως ίσως μερικές ήδη γνωρίζετε, μαζευόμαστε με τον αντρούλη μου σαν οικογένεια μόνο Σαββατοκύριακα, γιατί δουλεύουμε εναλλάξ για να κρατάμε προς το παρόν τη μικρή μας... Αύριο έχουμε επιπρόσθετα να κοιτάξουμε για τα λουλούδια της βάφτισης και να μοιράσουμε προσκλήσεις σε συγγενείς...

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω ...στην επόμενη συνάντηση του forum μας!!! Καλή διασκέδαση... (Σκεφτείτε τί πλάκα που θα έχει τόσες εγκυούλες μαζεμένες... Σαν συνάντηση για μαθήματα ανώδυνου τοκετού θα είναι!!!) :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε κοριτσάκια... Θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά όπως ίσως μερικές ήδη γνωρίζετε, μαζευόμαστε με τον αντρούλη μου σαν οικογένεια μόνο Σαββατοκύριακα, γιατί δουλεύουμε εναλλάξ για να κρατάμε προς το παρόν τη μικρή μας... Αύριο έχουμε επιπρόσθετα να κοιτάξουμε για τα λουλούδια της βάφτισης και να μοιράσουμε προσκλήσεις σε συγγενείς...

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω ...στην επόμενη συνάντηση του forum μας!!! Καλή διασκέδαση... (Σκεφτείτε τί πλάκα που θα έχει τόσες εγκυούλες μαζεμένες... Σαν συνάντηση για μαθήματα ανώδυνου τοκετού θα είναι!!!) :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

THE MALL

avrio den tha exei kosmo giati ta magazia tha einai kleista....

super !

Loipon na poume stis 11:00 to prwi sth kedrikh eisodo ?

Filakia

( tha bw kai argotera to vrady)

Δημοσίευση

THE MALL

super !

Filakia

Δημοσίευση

THE MALL

super !

Filakia

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλα να περασετε! Ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσω να ερθω κι εγω Αθηνα. Να βγαλετε φωτο να μας δειξετε!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλα να περασετε! Ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσω να ερθω κι εγω Αθηνα. Να βγαλετε φωτο να μας δειξετε!!!!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση
:( :( :( Κοριτσια καλα να περασετε!!!!!!Ζηλευω!!!!Κανονιστε και μετα στης 20 του μηνος κατι;:dry: Ν αερθω και εγω για να σας γνωρισω!!!!Την Δευτερα φευγω για Αγρινιο και θα ερθω την αλλα δευτερα!!:( :( :(
Δημοσίευση
:( :( :( Κοριτσια καλα να περασετε!!!!!!Ζηλευω!!!!Κανονιστε και μετα στης 20 του μηνος κατι;:dry: Ν αερθω και εγω για να σας γνωρισω!!!!Την Δευτερα φευγω για Αγρινιο και θα ερθω την αλλα δευτερα!!:( :( :(
Δημοσίευση
Δημοσίευση

κουκλες πολυ θα ηθελα να ερθω και εγω ! αλλα εχουμε μια βαφτιση και δεν γινεται να μην παω! θα σας σκεφτομαστε ολες! περιμενουμε φωτο σας!

φιλια καλα να περασετε! αχ μακαρι να μπορουσα να ερθω!

Δημοσίευση

κουκλες πολυ θα ηθελα να ερθω και εγω ! αλλα εχουμε μια βαφτιση και δεν γινεται να μην παω! θα σας σκεφτομαστε ολες! περιμενουμε φωτο σας!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Λοιπόν ορίστηκε μέρα, ώρα και τόπος! Είναι γεγονός! Ελάτε όλες αύριο Κυριακή 7/9 στην κεντρική είσοδο του THE MALL, στις 11:00. Σε περιπτωση που αργήσετε ελάτε στον 4ο όροφο και ψάξτε για τις γκαστρωμένες. Θα είναι και τα παιδιά μαζι!!!

Τα λέμε αύριο λοιπόν!

Δημοσίευση

Λοιπόν ορίστηκε μέρα, ώρα και τόπος! Είναι γεγονός! Ελάτε όλες αύριο Κυριακή 7/9 στην κεντρική είσοδο του THE MALL, στις 11:00. Σε περιπτωση που αργήσετε ελάτε στον 4ο όροφο και ψάξτε για τις γκαστρωμένες. Θα είναι και τα παιδιά μαζι!!!

Τα λέμε αύριο λοιπόν!

Δημοσίευση

Τα λέμε αύριο λοιπόν!

Δημοσίευση

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???? ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΩ????? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.