Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

poios 3upnaei stis 0500 gia na paei gia douleia???

Featured Replies

Δημοσίευση

POIOS 3UPNAEI STIS 0500 GIA DOULEIA KURIAKATIKA!!???O EL.VENIZELOS ME PERIMENEI..KAI EGW EXW 3GRUPNISEI!PRIN DUO WRES MPHKA SPITI APO TH DOULEIA ..APO TON ELEY8ERIO ERXOMAI PALI!!SNIFFF...META APO ENA 11WRO STO PODI STHN KATASTASH MOU..EPITEREPETE???

Δημοσίευση

Οχι δεν επιτρεπετε......Τι δουλεια κανεις.....εγω επιτρεπετε να ρωτησω??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

DOULEUW STA dUTY FREE STA ARWMATA!KAI EXW ALLA 4 PRWINA MPROSTA MOU..MAS ALLA3AN TO PROGRAMMA APO 4HMERO ME DUO REPO EGINE 6HMERO ME 2 REPO!!DEN PISTEUW OTI 8A TA KATAFERW!!FOVAMAI..AN KAI MOU LENE NA KA8OMAI SE ENA SKAMPO POU TO EXOUME NA FTANOUME STA PSILA!!OI WRES EINAI TRELES!GYRNAS STIS 1200 SPITI KAI 3ANAFEUGEIS STIS 0530 APO TO SPITI!EXOUME KAI NYXTERINO!PWS SAS FANHKE?(DOULEUW 8 XRONIA EKEI)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

NAI PRIN 7 MERES TO EMA8A!!MEXRI NA PAW STO GIATRO MOU TH tRITH TI NA KANW?NA PARW ANARRWTIKH APO TO PA8OLOGO?EINAI 8EIOS MOU!TO PRWI 8A PAW SIGOURAOMWS GIA DOULEIADEN MPORW NA KANW ALLIOS!

Δημοσίευση

βρε χαζουλα κ βεβαια να παρεις! Ειναι δυνατον να το ρωτας??? Οκ να πας αυριο, το καταλαβαινω....Δουλευεις χρονια εκει κ θελεις να εισαι σωστη...Αλλα ειναι το πρωτο διαστημα της εγκυμοσυνης σου...κ θα πρεπει να ξεκουραζεσαι ...οχι ξενυχτια, να τραβολογιεσαι τοσο μακρυα κ να δουλευεις ολη μερα....ασε κ την ορθοστασια......μην πω κ για τη μυρωδια απτα αρωματα...

Δυστυχως πολλες απο εμας ( κ εγω μαζι) εχουμε εργασια που αντεδεικνυται για εγκυμοσυνη!! Εννοω....λογω καταστασεων που αντιμετωπιζουμε εκει...

Αφου μπορουμε να παρουμε αδεια γιατι να μην το εκμεταλευτουμε για το μικρουλη μας....???

Δημοσίευση

Συμφωνω απολυτα με την Κονστανς.εγω ειμαι νοσηλευτρια και μολις εμαθα πως ημουν εγκυος ,επρεπε να παω για νυχτερι 11 το βραδυ με 7 το πρωι...μαντεψε τι εκανα!!!

πηρα μια αναρρωτικη ολη δικια μου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.