Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σε ποια εβδομάδα γεννησατε!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες...Κανω μια ερευνα...:):) Εσεις σε ποια εβδομαδα κυησης γεννησατε???

• Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 8.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στην 38η με καισαρική!

Μπήκαμε νωρίς μηπως χωρέσει η μπεμπα στη λεκάνη μου πριν μεγαλωσει κι αλλο αλλά που! χαχα!

Με το καλό!!!!

Δημοσίευση

Ακριβώς 40 εβδομάδων με φυσιολογικό τοκετο γεννησα ενα κορίτσαρο 3780kg και 52 πόντους!! και ενωείτε πολύ όμορφη!!! χιχιχι η κουκουβάγια!!

Δημοσίευση

36 ΑΚΡΙΒΩΣ....ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΩΡΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΛΜΟΥΣ

2970 50 ΠΟΝΤΟΥΣ

Δημοσίευση

Κοπελια σας περασαμε 3970 κιλα 52 ποντους :P:P:P

Γερα να ειναι να δουμε στο δευτερο τι θα κανουμε αν βγηκαν αυτα τόσο :dry::dry:

Δημοσίευση

Ακριβώς στις 40 εβδομάδες φυσιολογικά με πρόκληση γιατί η σβούρα μου την είχε καταβρεί και δεν ήθελε να βγει... :P

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες.

Εγω γεννησα στην 41η και μια μερα με καισαρικη. Δεν ήθελε να βγει η μικρη με τιποτα κ ο τραχηλος εμενε κλειστος παρολο τους τεχνητους πονους... Ηθελα φυσιολογικα αλλα τι να κανουμε...

Δημοσίευση

Στην 36η εβδομάδα,μόλις μπήκα στον 9ο δηλαδή,με φυσιολογικό τοκετό :)

Δημοσίευση

Γέννησα το κοριτσάκι μου φυσιολογιά, με πρόκληση τοκετού στις 39εβδομάδες και 4 ημέρες, γιατί είχε μειωθεί το αμνιακό υγρό και είχε γεράσει ο πλακούντας!!!!! Η Ιωάννα μου γεννήθηκε 3150 και 51 πόντους...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗΝ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ!!

Δημοσίευση

Εγω σημερα μπαινω στην 39η αλλα ακομα δεν βλεπω φως!!!για να δουμε......

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκι...

Εγώ γέννησα 40 εβδομάδων κ 4 ημερών... :x ...κ μάλιστα με πρόκληση τοκετού!!!!Είχε βολευτεί η τζιτζίκα μου....Κοντέψαμε να χρονίσουμε... :laugh:

Φιλιά...

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

36 ΑΚΡΙΒΩΣ....ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΩΡΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΛΜΟΥΣ

2970 50 ΠΟΝΤΟΥΣ

αντρουλα μου σου στειλα pm

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα στις 38+4 με πρόκληση και με φυσιολογικό τοκετό. Με το καλό να έρθει το μωράκι σου :)

Δημοσίευση

Από όσο θυμάμαι 37+1! :)

Με το καλό τα γεννητούρια του μάμυ κοπελιές μας!!! :cheer:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν σε όσες τα περιμένουν!!!Εγώ γέννησα 35+2 με καισαρική και ο μικρός βγήκε 2280kg και 45 πόντους .

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΤΙΣ 36 Κ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3.400 Κ 52 ΠΟΝΤΟΥΣ!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια. Επειδή είναι το πρώτο μου και δεν έχω ίδεα, να σας ρωτήσω κάτι..¨οταν λέτε με πρόκληση τοκετού τι εννοείται? Είναι επώδυνο? Κ κάτι άλλο, η χρήση βεντούζας κατά τον τοκετό δεν είναι επικίνδυνη για το μωρό?

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Τον πρωτο 38 ακριβως και τον δευτερο 37 και 1!

Και οι δυο φυσιολογικα!

Με το καλο το μωρακι σου!

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια. Επειδή είναι το πρώτο μου και δεν έχω ίδεα, να σας ρωτήσω κάτι..¨οταν λέτε με πρόκληση τοκετού τι εννοείται? Είναι επώδυνο? Κ κάτι άλλο, η χρήση βεντούζας κατά τον τοκετό δεν είναι επικίνδυνη για το μωρό?

Προκληση ειναι οταν σου δινουν καποια φαρμακα για να προκαλεσουν συσπασεις και διαστολη.Για το αν ειναι επωδυνο θα σου πει καποια μανουλα που εκανε.

Η ρηση βεντουζας γινεται μονο αν το κρινει ο γιατρος και δεν ειναι κατι επικυνδυνο αλλα αντιθετως πολλες φορες βοηθαει για να βγει το μωρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.