Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΖΗΤΗΤΑΙ ΟΝΟΜΑ...

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα.Όπως θα καταλάβατε ήδη ψάχνω ένα όμορφο όνομα για την μικρή μου κόρη.;) Έχω πελαγώσει και δεν μπορώ να σκεφτω τιποτα...:( Σκέφτηκα πως εδώ όλες οι μανούλες και μη θα μπορούσατε να με βοηθήσετε δίνοντας μου ιδέες:laugh: :lol::P

• Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Λοιπόν εμένα μου αρέσει Μελίνα, Καρολίνα, Κοραλία, Ναταλία, Στεφανία,Αιμιλία..χμ και θα σκεφτώ και άλλα.....:P

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Λοιπόν εμένα μου αρέσει Μελίνα, Καρολίνα, Κοραλία, Ναταλία, Στεφανία,Αιμιλία..χμ και θα σκεφτώ και άλλα.....:P

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Λυδία, Μελίνα, Δανάη, Φαίδρα, Ηλέκτρα...(θα σκεφτω και άλλα και θα σου πω-αυτά ήταν τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό)

Δημοσίευση

Λυδία, Μελίνα, Δανάη, Φαίδρα, Ηλέκτρα...(θα σκεφτω και άλλα και θα σου πω-αυτά ήταν τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό)

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταπόκριση:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταπόκριση:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Καλημέρα

Έγω έχω δυο αγοράκια, αλλά αν έκανα κόρη θα ήθελα να το ονομάσω : ΜΥΡΤΩ ή ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (πολύ μυρωδικά ονόματα δεν είναι;)

Να είναι πάντα καλά η κόρη σου και καλότυχή και είμαι σίγουρη ότι τελικά θα της βρεις ένα όνομα που θα της ταιριάζει.

Δημοσίευση

Καλημέρα

Έγω έχω δυο αγοράκια, αλλά αν έκανα κόρη θα ήθελα να το ονομάσω : ΜΥΡΤΩ ή ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (πολύ μυρωδικά ονόματα δεν είναι;)

Να είναι πάντα καλά η κόρη σου και καλότυχή και είμαι σίγουρη ότι τελικά θα της βρεις ένα όνομα που θα της ταιριάζει.

Δημοσίευση

Καλημέρα

Δημοσίευση

Καλημερα καλη μου εμενα μου αρεσει το Μυρσινη,Ισμηνη,Αφροδιτη (οπως ειδες στο αρχαιο πηγενω αλλα ειναιπολυ ωραια ονοματα).

Δημοσίευση

Καλημερα καλη μου εμενα μου αρεσει το Μυρσινη,Ισμηνη,Αφροδιτη (οπως ειδες στο αρχαιο πηγενω αλλα ειναιπολυ ωραια ονοματα).

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Na einai panta tuxerh kai ugiestath panw apo ola! Emena mou aresei to Danah, Rafaela, Hlektra, Hliana. Alla ama psaxeis ligaki sto Internet eimai sigourh oti 8a uparxoun site pou 8a se voh8hsoun (8a lene kai opte giortazoun ktl)

Δημοσίευση

Na einai panta tuxerh kai ugiestath panw apo ola! Emena mou aresei to Danah, Rafaela, Hlektra, Hliana. Alla ama psaxeis ligaki sto Internet eimai sigourh oti 8a uparxoun site pou 8a se voh8hsoun (8a lene kai opte giortazoun ktl)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.