Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

χαμηλος πλακουντας ολα ομως καλα

Featured Replies

Δημοσίευση

ΑΔΙΚΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ.

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΔΙΚΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ''ΣΕ ΠΑΩ ΠΟΛΥ''

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ''ΣΕ ΠΑΩ ΠΟΛΥ''

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Πολύ ευχάριστα νέα Μούσσα, χαίρομαι πολύ που όλα πανε καλά και σου εύχομαι να είναι ολη η εγκυμοσύνη από τώρα και στο εξής χωρίς προβλήματα!

Δεν είχα παρακολουθήσει τις ανησυχίες σου, μόλις επέστρεψα στο mammyland μετά απο μερικές εβδομάδες απουσίας... Έχω όμως ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα νέα που διαβάζω για τους τοκετούς που έγιναν και τις θετικές εξελίξεις που είχαμε στις εγκυμοσύνες το διάστημα που έλειψα...

Με έναν πόνο σου εύχομαι!

Δημοσίευση

Πολύ ευχάριστα νέα Μούσσα, χαίρομαι πολύ που όλα πανε καλά και σου εύχομαι να είναι ολη η εγκυμοσύνη από τώρα και στο εξής χωρίς προβλήματα!

Δεν είχα παρακολουθήσει τις ανησυχίες σου, μόλις επέστρεψα στο mammyland μετά απο μερικές εβδομάδες απουσίας... Έχω όμως ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα νέα που διαβάζω για τους τοκετούς που έγιναν και τις θετικές εξελίξεις που είχαμε στις εγκυμοσύνες το διάστημα που έλειψα...

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μαριλενακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ :kiss: .mammy μου καλος ηρθες γλυκια μου παλι στην παρεα μας.Φανταζομε οτι θα τρελαθηκες να διαβαζεις θεματα :laugh: :laugh: .Σου ευχομε εναν ομορφο χειμονα μαζι μας.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μαριλενακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ :kiss: .mammy μου καλος ηρθες γλυκια μου παλι στην παρεα μας.Φανταζομε οτι θα τρελαθηκες να διαβαζεις θεματα :laugh: :laugh: .Σου ευχομε εναν ομορφο χειμονα μαζι μας.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Poly xairomai pou ola phgan kala telika Moussa mou!

Sou eyxomai apo edw kai pera na exeis mia hremh

egymosynh kai ena ygiestato mwraki! Filakiaaa:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ βρε λενακι μου να μην εισαι στην ελλαδα (σουηδια αν δεν κανω λαθος ε?).Ελπιζω να τα φερει ετσι ο θεουλης να σας δω ολες καποια στιγμη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ βρε λενακι μου να μην εισαι στην ελλαδα (σουηδια αν δεν κανω λαθος ε?).Ελπιζω να τα φερει ετσι ο θεουλης να σας δω ολες καποια στιγμη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

mammy μου καλος ηρθες γλυκια μου παλι στην παρεα μας.Φανταζομε οτι θα τρελαθηκες να διαβαζεις θεματα :laugh: :laugh: .Σου ευχομε εναν ομορφο χειμονα μαζι μας.

ναι είναι αλήθεια ότι μου λείψατε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και έριξα πολύ διάβασμα B) για να μπορέσω να σας φτάσω πάλι χεχεχε :laugh:

κι αν έχω χάσει επεισόδια, μην παραλείψετε να μου πείτε!!!! με τόσα θέματα που έπεσαν μαζεμένα όλο και κάτι θα μου έχει ξεφύγει :blush:

φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

mammy μου καλος ηρθες γλυκια μου παλι στην παρεα μας.Φανταζομε οτι θα τρελαθηκες να διαβαζεις θεματα :laugh: :laugh: .Σου ευχομε εναν ομορφο χειμονα μαζι μας.

ναι είναι αλήθεια ότι μου λείψατε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και έριξα πολύ διάβασμα B) για να μπορέσω να σας φτάσω πάλι χεχεχε :laugh:

κι αν έχω χάσει επεισόδια, μην παραλείψετε να μου πείτε!!!! με τόσα θέματα που έπεσαν μαζεμένα όλο και κάτι θα μου έχει ξεφύγει :blush:

φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Mousa μου για σου και απο μενα! Χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά τώρα. Να προσέχεις πολύ και να έχεις απο δω και πέρα μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου.:):P

Δημοσίευση

Mousa μου για σου και απο μενα! Χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά τώρα. Να προσέχεις πολύ και να έχεις απο δω και πέρα μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ola kala na sou pane koritsara mou kai to moraki sou na se enoxlisei pali ston 9 otan tha einai na bgei!!!;):kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.