Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καλησπερα απο θεσσαλονικη

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σου Σουζάνα!!Καλωσήλθες στην παρέα μας!:laugh: Είμαι η Μαρίνα,32 ετών και έχω και εγώ 4 παιδάκια.Τον Γιώργο 6 ετών,την Ευα 4,την Βάλια 2 και την Νεφέλη που αύριο κλείνει τους 4 μήνες ζωής!Να χαίρεσε τα αγοράκια σου!

Δημοσίευση

Γεια σου Σουζάνα!!Καλωσήλθες στην παρέα μας!:laugh: Είμαι η Μαρίνα,32 ετών και έχω και εγώ 4 παιδάκια.Τον Γιώργο 6 ετών,την Ευα 4,την Βάλια 2 και την Νεφέλη που αύριο κλείνει τους 4 μήνες ζωής!Να χαίρεσε τα αγοράκια σου!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ 27 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..

4 ΑΓΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

γεια σου σαλονικα και απο θεσσαλονικη ειμαι εχω ενα αγορακι 18μηνων ειμαι 28χρονων.να χαιρεσαι τα αγορια σου

Δημοσίευση

γεια σου σαλονικα και απο θεσσαλονικη ειμαι εχω ενα αγορακι 18μηνων ειμαι 28χρονων.να χαιρεσαι τα αγορια σου

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλως ορισες στη παρεα μας...

Να χαιρεσαι τους αντρες σου!!Εγω εχω δυο γιους 5 και 7 ετων και ειμαι εγκυος στη 14η εβδομαδα στο τριτο μου μωρο!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

glitterfy121722944D37.gif

Δημοσίευση

Να χαιρεσαι τους αντρες σου!!Εγω εχω δυο γιους 5 και 7 ετων και ειμαι εγκυος στη 14η εβδομαδα στο τριτο μου μωρο!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Σουζάνα κ να χαίρεσαι όοοολους τους άντρες της ζωής σου!! Αλήθεια πώς τα καταφέρνεις; Φαντάζομαι τι θα γίνεται στο σπίτι αν, μεγαλώνοντας, είναι ποδοσφαιρόφιλοι και έχει αγώνα - δε θα τις προλαβαίνεις τις πίτσες και τις μπύρες (αστειεύομαι εννοείται) :-)

Είμαι η Έλενα, έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι (αγόρι και το δικό μου) και περιμένω υπομονετικά να έρθει ο Νοέμβριος να το σφίξω στην αγκαλιά μου! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Σουζάνα κ να χαίρεσαι όοοολους τους άντρες της ζωής σου!! Αλήθεια πώς τα καταφέρνεις; Φαντάζομαι τι θα γίνεται στο σπίτι αν, μεγαλώνοντας, είναι ποδοσφαιρόφιλοι και έχει αγώνα - δε θα τις προλαβαίνεις τις πίτσες και τις μπύρες (αστειεύομαι εννοείται) :-)

Είμαι η Έλενα, έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι (αγόρι και το δικό μου) και περιμένω υπομονετικά να έρθει ο Νοέμβριος να το σφίξω στην αγκαλιά μου! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Kalws hrthes Souzana sthn omorfh

parea mas!! Na xairese tous antres

sou! Xara sto kouragio sou!!

Ante kai me ena koritsaki twra! :)

Eimai H Elena 27 etwn kai eimai egyos

sthn 33 evdomada.Perimenw koritsaki!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.