Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

κρεμα βρωμης(κουακερ)

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα

εχει δωσει καμια μαμα κρεμα με βρωμη?το γνωστο κουακερ?

μου ειπε η κοπελα που το το αγοραζα πως το βραζεις με γαλα αλλα η σκονη δεν βραζει...

εαν ξερει καμια θα με υποχρεωνε... :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

και γινεται νοστιμο σκετο?σε ευχαριστω αρια..

Δημοσίευση

Εγω της εδινα νιφάδες βρώμης με μπανάνα ,σταφίδες και ζεστό νερο . Μουλιαζαν 5 λεπά και μετά ήταν πολυ νοστιμες .

Το ιδιο κανεις και με τη σκονη . Σε ζεστό νερο την αφήνεις να μουλιάσει και να "φουσκώσει". Αν θελεις την βράζεις κιολας γιατι λες δεν βράζει ?

Δημοσίευση

θα σου πω πως το τρωω εγω ,βραζω για λιγο σε νερο βρωμη ή πιτουρο βρωμης προσθετω λιγο λαδακι κα μια κουταλια μελι και κανελα μιαμ το λατρευω σαν πρωινο τωρα για το μωρο θα δοκιμασω την ιδια συνταγη με τη διαφορα πως θα το κανω λιγο ζουμερο και αντι για μελι θα βαλω μπανανα ή γλυκοπατατα βρασμενη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

λαλα μου η κοπελα μου ειπε να το βρασω(νιφαδες πηρα) με γαλα.αλλα εγω δινω ακομα σκονη..

θα το βρασω αμα ειναι με νερακι λιγο και θα προσθεσω και μπανανα..μελι ακομα δεν δινω, λιγο πιο μετα. γλαυκη ωραιο πρωινο!!! μπραβο σου! εγω μια τρωω υγιεινα και μια οτι προλαβω... :(

αλλα το μωρο το εχω ταραξει στο μουσλι και στο λαχανικο!! μεκοροιδευπυνε λιγακι αλλα δεν πειραζει.. :laugh: :laugh: :):) :woohoo: :silly:

αντε να παιρνουμε παραδειγμα σιγα σιγα..

Δημοσίευση

Εγω για πρωινο για μενα το κανω με γαλα και προσθετω καρυδια η αμυγδαλα,σταφιδες, κανελα μελι και τελος μια κουταλια μαυρο ταχινι. Ειναι τελειο!(λιγο εκτος θεματος)

Δημοσίευση

Εγω το βραζω με γαλα μεχρι να μαλακωσει.Γινεται ωραια κρεμα εχω προσπαθησει να της το δωσω αλλα δεν θελει.Θα ξαναπροσπαθησω ομως γιατ κανει καλο και στην δυσκοιλιοτητα που εχει

Δημοσίευση

Άσχετο αλλά μπαίνει και στο φαγητό έτσι δεν είναι;

Πχ μαζί με το κρεατάκι.Μπορεί να ανικαταστήσει και τα ζυμαρικά.

Εγώ πάντως έτρωγα βρώμη με γιαούρτι και μέλι.

Δημοσίευση

KALISPERA EGW KSERW ME NERAKI OPWS KAI STIN AISTHITIKI POU TI VRWMI TI VAZOUME STO PROSWPO ETSI TRWGETAI KIOLAS(AN KAI DEN EXW FAEI ETSI...DEN MOU ARESOUN OI KREMOULES...KAI I MIKRI MOU EINAI POLI MIKRI GIA KREMA)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ

ΒΡΩΜΗ ???

Υ.Γ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ

ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ...

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ :(

Δημοσίευση

λογικα μπορεις να δωσεις απο τοτε που μπορει το μωρο να φαει γλουτενη...δλδσταρι μακαρονια καιτετοια...αλλα οι αποψεις διαφερουν απο γιατρο σε γιατρο και γω την εχω αυτη την απορια....εχει μια πολυ ωρια βιολογικη κρεμα τησ holle με τια δημητριακα που βοηθαει στη δυσκοιλιοτητα νομιζω πρεπει ναχει και βρωμη μεσα τα το κοιταξω...αλλα ας μας πει καποια κοπελα βρωμη απο ποιο μηνα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.