Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μαμά

Προσπαθείτε για διάστημα λιγότερο απο ένα χρόνο; Συζητήστε εδώ.

4136 συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ

1. ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ?? 1 2

• 48 απαντήσεις
    • 10.6k εμφανίσεις
    • 33 απαντήσεις
    • 11.3k εμφανίσεις
  2. ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ???

• 6 απαντήσεις
    • 1.1k εμφανίσεις
  3. Επιτέλους ευχάριστα! 1 2 3

• 51 απαντήσεις
    • 2.9k εμφανίσεις
  4. Πρωτάρα σε προσπάθεια. 1 2 3

• 52 απαντήσεις
    • 4.5k εμφανίσεις
    • 0 απαντήσεις
    • 722 εμφανίσεις
  5. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!! 1 2 3

• 72 απαντήσεις
    • 3.9k εμφανίσεις
  6. Pos na arxiso periodos telika?

• 24 απαντήσεις
    • 2.8k εμφανίσεις
  7. Advice in English Language? 1 2

• 40 απαντήσεις
    • 2.7k εμφανίσεις
  8. Γιατροί!! Help Please 1 2

• 44 απαντήσεις
    • 4.8k εμφανίσεις
  9. χρειαζομαι βοηθεια 1 2 3

• 52 απαντήσεις
    • 4.5k εμφανίσεις
  10. ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ 1 2 3 4 8

• 192 απαντήσεις
    • 11.4k εμφανίσεις
  11. Erotiseis "kriseos" 1 2 3 4 8

• 196 απαντήσεις
    • 12.6k εμφανίσεις
    • 44 απαντήσεις
    • 2.3k εμφανίσεις
    • 44 απαντήσεις
    • 4.2k εμφανίσεις
    • 64 απαντήσεις
    • 10.2k εμφανίσεις
  12. Απορία

• 12 απαντήσεις
    • 2.5k εμφανίσεις
  13. ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ!! 1 2 3 4 19

• 452 απαντήσεις
    • 41.7k εμφανίσεις
  14. αποριες και αγχος.. 1 2

• 28 απαντήσεις
    • 3.2k εμφανίσεις
  15. σαλπιγγογραφία.... 1 2 3 4

• 84 απαντήσεις
    • 20.2k εμφανίσεις
  16. προσπαθεια 1 2 3

• 64 απαντήσεις
    • 4.4k εμφανίσεις
    • 24 απαντήσεις
    • 2.4k εμφανίσεις
    • 52 απαντήσεις
    • 13.4k εμφανίσεις
    • 48 απαντήσεις
    • 8.3k εμφανίσεις
    • 140 απαντήσεις
    • 10k εμφανίσεις
  17. ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

• 8 απαντήσεις
    • 2.5k εμφανίσεις
    • 120 απαντήσεις
    • 11.3k εμφανίσεις
  18. ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 1 2 3 4 15

• 368 απαντήσεις
    • 60.4k εμφανίσεις
  19. ΓΕΝΕΘΛΙΑ

• 8 απαντήσεις
    • 1.5k εμφανίσεις
    • 104 απαντήσεις
    • 8.4k εμφανίσεις
  • Απαντήσεις

• Τι τραβάμε για αυτά τα αγγελούδια..γτ είναι μικρά θαυματακια.. περαστικά κ από τον κοβιντ..εσύ τζόκερ να παίξεις, τι κέντα κ στο πρώτο κ τώρα... πονάει η κοιλιά μ κ μένα..Μ λέει γύρισε προς το πλάι να κοιμηθείς μην βολεύει..καλό το άλλο με το τοτο..πήγα να το κάνω με πέθανε..ναι κ εγώ αφού Μ παν ότι είναι καλά κ οι δύο ανασανα..γτ τρομαξαμε στην αρχή όταν μας είπαν θα τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο..ότι πρέπει για τα παιδιά...
    • Και τι αντρακλες κοτζαμ παιδιά 😂 γατάκια 😂Μην τους φοβάσαι θα τα πάνε περίφημα είμαι σίγουρη έμαθαν από σποράκια που ήταν ακόμα να μάχονται.Αυριο το πρωί θα δει κι εμένα ο άντρας μου τον μικρό εγώ όχι ακόμα έχω κορονοιο κ δεν μου επιτρέπουν να ανέβω στην μονάδα.Με κορονοιο γέννησα την κόρη μου με κορονοιο τα αγοράκια μου έτσι για να μη χαλάσει η συνταγή.😂 Είμαι καλά όμως ένα συνάχι έχω μόνο.Τον μεγάλο τον έχουν κανονικά στο παιδιατρικό κ θα μου τον φέρνουν για θηλασμό με τις απαραιτητες προφυλαξεις μάσκα πλύσιμο χεριών κτλ ..Ειχα δύσκολο τοκετό (καισαρική)με πατούσαν στην κοιλιά κ πονούσα παααρα πολύ.Δεν ξέρω ίσως να μην με έπιασε καλά η επισκληριδιος.Μπηκα αργά στο χειρουργείο λόγω κοβιντ αύριο πρωί θα με σηκώσουν. Πονάω δεν με πιάνουν οι παυσιπονες κ δεν μπορώ ούτε κι εγώ να κλείσω μάτι. Κατα τ άλλα τρίς ευτυχισμένη.Μου έφυγε ένα βάρος που κουβαλούσα μήνες τώρα.  
    • Να μας ζήσουν οι αντρακλες μας..τον μικρό σίγουρα αύριο θα τον έχω κ μεγάλος τον στείλανε στο Ρίο γτ εδώ δεν έχουν για διασοληνωση οξυγόνου..αλλά Μ παν εκεί τον βοήθησε πάρα πολύ..μας έφυγε ένα άγχος με όλα αυτά να μην είναι κ εδώ.. τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερα..πήγε κ άντρας Μ εκεί κ τ παν αύριο πρωί πάλι να πάει να τον δει.. τι να κάνουμε προωρακι αλλά πολύ καλά είναι Μ παν.. σιδερένια κ σε σένα.. καλότυχα κ γερά γεμάτα υγεία..πώς είσαι σηκώθηκες?έχω υπερένταση τώρα δε μπορώ να κοιμηθώ..
    • Κοριτσάκι μου γλυκό να σας ζήσουν τα αγοράκια σας να είναι γερά κ τυχερά στη ζωή τους. Θα ειναι μια χαρά σύντομα και οι δυο τους κ θα τους έχεις μέσα στην αγκαλιά σου.Μην τους φοβάσαι ξέρουν να μάχονται, αγωνιστές από την σύλληψη και πάντα νικητές!❤️ Να μας ζήσουν🩵🩵 Σου στέλνω αγκαλιά 🥰
    • Γειά σας κορίτσια! Αν κ λίγο ταλαιπωρημένη δε γινόταν να μη μοιραστώ τη χαρά μου μαζι σας.Το ταξίδι έφτασε  αισίως στο τέλος του  με πολλά σκαμπανεβάσματα,σκοτσέζικο ντους θα το έλεγα. Τα μπομπιράκια μου🩵🩵 γεννήθηκαν υγιέστατα 2700 κλ ο ένας κ 1920 ο αλλος.Ο μικρούλης μας μπήκε θερμοκοιτίδα καθαρα λόγω βάρους. Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να γεννήσετε τα μωράκια σας να είναι υγιή καλότυχα κ ευλογημένα!❤️    
  • Συζητήσεις

• Προσθήκη...