Μετάβαση σε περιεχόμενο

faith90

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    4

faith90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Κοριτσια να σας ενημερωσω και εσας εδω! Εκανα σημερα τη χοριακη. Αρνητικη.
  2. Εβαλε καποια απο εσας μετρια εμβρυακια και να επιασαν?
  3. Ναι ναι σκορπιακη εισαι γομινη αχχχ ποσο σε ζηλευωωωω!!!
  4. Σκορπιακι να εισαι καλα! Εχεις πλακα τελικα! Αντε κανε αγουυυυυ που λεμε και στα μερη μου και τα λεμε!
  5. faith90

    Επειγον Για Τουσ Συντονιστεσ

    Ναι εχει δικαιο η capy δεν παει αλλο.
  6. Μελισσακι συμφωνω απολυτα σε ολα.. Σκορπιακη εισαι ποκυ τυχερη που ο Θεος σε ευλογησε με τπ θαυμα που εχεις στα σπλαχνα. Εισαι ακαρδη ομως. Δεν ξερεις απο πονο, βασανα και το ποθο που εχουμε οκες μας. Κατι που εσενα σου δωθηκε απλοχερα και με τη πρωτη. Εμεις παλευουμε για να υο αποκτησουμε. Δεν εισαι πανω απο εμας. Εμεις ξερουμε τι παμε να καμουμε. Ελπιζω να σε φωτισει και σενα ο Θεος και να αλλαξεις. Γιατι ειναι κριμα το μωρο σου να εχει τετοια μανα. Δεν θα σε κρινω εγω. Ο Θεος βλεπει και κρινει. Να σου ευχηθω να μην νιωσεις ποτε τον πονο που νιωθει καθε γυναικα που προσπαθει. Δεν σου κταταω κακια αλλα εισαι ανεπυθημητη και δεν χωρας στη παρεα μας. Σε λυπαμαι γιατι εχεις τοσα κομπλεξ που ελπιζω να μην τα μεταδωσεις στο μωρακι σου. Δεν θα ξανανοιξεις το στομα σου και να βγαλεις δηλητιριο γιατι δεν ξερεις ουτε καν φανταζεσαι τι τραβαει η καθεμια εδω μεσα. Καλη γεννα να εχεις και ελπιζω να ωριμασεις. Εχεις και ενα μωρο να μεγαλωσεις.
  7. Μαρια μου ειμαι πιο καλα.. επαθε γαστρεντεριτιδα ο αντρας μ και καταλαβατε.. ο ενας εκει και ο αλλος εδω! Αποφευγουμε να ειμαστε κοντα μπας και με κολλησει! Ψες εκανε ολη νυχτα εμετους. Τον λυπηθηκα πολυ.. εχω λιγα πονακια χαμηλα.. για πειτε κανα νεο!
  8. Το πιο σωστο θα ηταν να εκανες μια χοριακη!
  9. Φραουλιτσα μου γεια σου και καλως ηρθες στο φορουμ.. ειναι νωρις για συμπτωματα αλλα αφου ειχες ελευθερες επαφες εχεις πολλες πιθανοτητες και σου ευχομαι να φουσκωσεις!
  10. Μπραβο Ταζακι μου συγχαρητηρια! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!
  11. Εγω ειμσι εγκυος αυτο λεω στον εαυτο μου! Μπας και το πιστεψω!!! Ε δεν εχουμε δικαιωμα να ελπιζουμε? Εστω για 10 μερες..
×
×
  • Προσθήκη...