Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια μου!!!!

χτες αγόρασα και εγώ τα πρώτα μου ρουχαλάκια εγκυμοσύνης....και είναι ανετα ανετα... ειχαν βλέπετε αρχίσει τα παντελονάκια μου να με σφίγγουν και να με ενοχλούν... οπότε μετά το ραντεβού με το γιατρό.. που ξανάδαμε το μπεμπάκι μας, και την καρδούλα του να χτυπάει ζωηρά... πήγα με τον αντρούλη μου και αγόρασα 2 παντελονάκια και μια φουστίτσα.... εχουν πολύ πλάκα τα ρουχαλάκια αυτα....

Δημοσίευση

Μπραβο καλοφόρετα.

Και εγω πέρσι σαν χθες είχα αγοράσει τα πρώτα μου ρούχα εγκυμοσύνης

αλλα δεν τα χάρηκα γιατί λόγω των ορμόνων του πρώτους μήνες (για να μη πω σχεδόν μέχρι τον 7ο) είχα κατάθλιψη και :( δεν ήμουν με τίποτα χαρούμενη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Δημοσίευση

Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σου κορίτσι και με το καλό το μωράκι σου..!!!

την επόμενη εβδομάδα θα πάω κ εγώ για ψώνια.Απο πού πήρες τα ρουχαλάκια σου?Δώσε κ σε μας καμιά ιδέα.Είχα πάει και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν βρήκα τίποτα ωραίο.(Δεν είχα κ πολύ χρόνο για ψάξιμο όμως)

Όποια μπορεί ας μου προτείνει μαγαζιά κ μένα..Φιλιά σε όλες..

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Θέλω κι εγώ να ξεκινήσω να κοιτάζω για κανένα ρουχαλάκι.Περισσοτερο για παντελόνι που έχουν αρχισει και με ζοριζουν ,γιατι για μπλουζίτσες την βγάζω καθαρή και με αυτές που φοράω συνήθως που είναι αρκετά φαρδιές.

Τωρα η κοιλίτσα μου είναι ίσα ισα λίγο φουσκωμένη...δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει! :blink: Υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι τώρα και προς το τέλος να μην μου χωράει ούτε αυτό? Φαντάζομαι οτι με τα λάστιχα που έχουν θα βολεύουν σε ολή την διάρκεια της εγυμοσύνης.

Για τα Η&Μ άκουσα και εγώ καλά λόγια όπως επείσης και για τα Benetton.

Av κάποια βρήκε κάτι ενδιαφέρον ας το μοιραστεί μαζί μας... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ PRENATAL KAI ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΒΕΝΕΤΤΟΝ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΧΩΡΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...