Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια μου!!!!

χτες αγόρασα και εγώ τα πρώτα μου ρουχαλάκια εγκυμοσύνης....και είναι ανετα ανετα... ειχαν βλέπετε αρχίσει τα παντελονάκια μου να με σφίγγουν και να με ενοχλούν... οπότε μετά το ραντεβού με το γιατρό.. που ξανάδαμε το μπεμπάκι μας, και την καρδούλα του να χτυπάει ζωηρά... πήγα με τον αντρούλη μου και αγόρασα 2 παντελονάκια και μια φουστίτσα.... εχουν πολύ πλάκα τα ρουχαλάκια αυτα....

Δημοσίευση

Μπραβο καλοφόρετα.

Και εγω πέρσι σαν χθες είχα αγοράσει τα πρώτα μου ρούχα εγκυμοσύνης

αλλα δεν τα χάρηκα γιατί λόγω των ορμόνων του πρώτους μήνες (για να μη πω σχεδόν μέχρι τον 7ο) είχα κατάθλιψη και :( δεν ήμουν με τίποτα χαρούμενη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Δημοσίευση

Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σου κορίτσι και με το καλό το μωράκι σου..!!!

την επόμενη εβδομάδα θα πάω κ εγώ για ψώνια.Απο πού πήρες τα ρουχαλάκια σου?Δώσε κ σε μας καμιά ιδέα.Είχα πάει και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν βρήκα τίποτα ωραίο.(Δεν είχα κ πολύ χρόνο για ψάξιμο όμως)

Όποια μπορεί ας μου προτείνει μαγαζιά κ μένα..Φιλιά σε όλες..

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Θέλω κι εγώ να ξεκινήσω να κοιτάζω για κανένα ρουχαλάκι.Περισσοτερο για παντελόνι που έχουν αρχισει και με ζοριζουν ,γιατι για μπλουζίτσες την βγάζω καθαρή και με αυτές που φοράω συνήθως που είναι αρκετά φαρδιές.

Τωρα η κοιλίτσα μου είναι ίσα ισα λίγο φουσκωμένη...δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει! :blink: Υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι τώρα και προς το τέλος να μην μου χωράει ούτε αυτό? Φαντάζομαι οτι με τα λάστιχα που έχουν θα βολεύουν σε ολή την διάρκεια της εγυμοσύνης.

Για τα Η&Μ άκουσα και εγώ καλά λόγια όπως επείσης και για τα Benetton.

Av κάποια βρήκε κάτι ενδιαφέρον ας το μοιραστεί μαζί μας... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ PRENATAL KAI ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΒΕΝΕΤΤΟΝ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΧΩΡΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...