Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

Recommended Posts

ΕΝΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ 5 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ. -ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ? -ΠΟΥΛΑΚΙ,ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ! -ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧ...Α?!!! :):):):P:):):):):):):):):):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο μαρικιμ ακου φαση με το Σταυρο !ενα βραδυ περσι κατα της 11 το βραδυ καλοκαιρι ακοαμ μπαινει ο αντρας μου στο μπανιο να κανει ενα ντουζακι εν τω μεταξυ εχω κανει ηδη το μικρο μπανιο και τοννεχω βαλει στο κρεβατι του και εγω ξαπλωμενη στο δικο μας .Λοιπον και ενω ο αντρας μου ειναι στο μπανιο ερχετε ο μικρος στο κρεβατι μας καθετε και παιζαμε και τοτε γινετε το εξης καταπληκτικο:εγω εχω την εντυπωση οτι εχει ακουσει ο αντρα ςμου το μικρο και οτι θα βγει τυλιγμενος με τη πετσετα αλλα δνε εγεινε αυτο!ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΓΥΜΝΟΣ και λεει ο Σταυρος :μπαμπα ΜΟΥΣΙ ΜΟΥΣΙ ........

τιποτα μαριακιμ το αφησαμε ετσι ευτυχωσ δεν γελασαμε και μετα στην επομεν ερωτησ του γιατι ο μπαμπας εχει μουσι εκει του ειπαμε οτι οταν μεγαλωσουν οι αντρες εχουν μουσι και στ προσωπο και στη πλατη και στα ποδια παντου και τωρα περιμενει να αποκτησει μουσι !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...